çikar çikar niye çikmasinki zaten her trabzonspor taraftari her ne kadar aktif oLmasa bir bakima baskan deiLmi [img]smileys/smiley2.gif[/img]
bmn üyelerinden biri birgün trabzonspora baskan olabilir mi? olursa kim olur? benim aklimda var, ilk aday benim ona göre[img]smileys/smiley9.gif[/img]...
çikar çikar niye çikmasinki zaten her trabzonspor taraftari her ne kadar aktif oLmasa bir bakima baskan deiLmi [img]smileys/smiley2.gif[/img]
çikar bencede..
hatta bir süre sonra burada ts üyesi olan delegelerin ortak karari ile bir baskan ya da bir baskana destek çikar ..
hay1699 Nickli Üyeden Alıntı
paran varmi hemserim paran varsa olyoksa olma[img]smileys/smiley36.gif[/img]
cikar cikar tabi niye cikmasin ben olabiliurim ama param yok [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Destek verursanuz isteduunuz topciyi topladugumuz bagislarlan alur kadro yabaruk. Benda basgan olabilurum bu durumda tabi [img]smileys/smiley36.gif[/img]
tsasik Nickli Üyeden Alıntı
valla çikar[img]smileys/smiley1.gif[/img]
çiksin anasini satiyim hatta herkes baskan adayini buraya yazsin biz seçimleri önce bmn de yapalim ortak bi aday belirleyelim
bi önerim var adminlerden hazir baskan kelimesi gündemdeyken bizde her ay forumda ayin üyesini secelim olmazmi
ofkopat Nickli Üyeden Alıntı
1-haydar 2-cengiz 3-nervös 4-t.ongu..
bunlar bizi sampiyon yapar[img]smileys/smiley36.gif[/img]
zafer6161 Nickli Üyeden Alıntı
ayin üyesi?... ayin tahmincisini secsek sen olursun herhalde...
ayin üyesinin kriterleri ne olabilir ?
Nytre Nickli Üyeden Alıntı
zafer ayin en korkutan üyesi seçilir.günün eglencesini günün kabusuna çevirdi[img]smileys/smiley1.gif[/img] hele o en son hayalet videosu koymus güya , ya bende de kulaklik vardi sesi de çok açikti aman allahim gerisini anlatmayayim zaten gergin gergin izliyordum hayalet görecez diye[img]smileys/smiley36.gif[/img]
bizim aramizdan baskan cikarda özkan sümer gibi bisey çikar futbldan iyi anlayan ama 5 kurusu olmayan
Çok ciddi çalismalarim var bu yönde...
Yönetim kurulumu da sekillendirmeye basladim Hayirlisi artik
ideal kadronun bel kemigi iste burda yatio. [img]smileys/smiley36.gif[/img]ee bide tanidiklar. [img]smileys/smiley36.gif[/img]ekmek parasina oynarlar heralde [img]smileys/smiley36.gif[/img]Oflu144 Nickli Üyeden Alıntı
Son gese maci zamaninda benimde icime 'teknik direktor olup bizim takimin basina gecmek' dogdu. fener maclarina takimi ayri bir sekilde hazirliyorum ve birkac mac ust uste kazandiktan sonra bmn'de falan arkadaslara anket actiriyorum; "fenerbize bu macta yine yatar mi?" diye. Bugun nasil herTS-gs maci oncesi onlar gundem olustuiruyorsa yatma falan; o zaman da biz baslayacagiz[img]smileys/smiley1.gif[/img] Edited by: toshiba
Abi sevabina beni de baskan yardimcisi yapar misin?ofkopat Nickli Üyeden Alıntı
ofkopat Nickli Üyeden Alıntı
haydar abi hakkaten dagitir [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Bu Forumdan Çiksa Çiksa FAtih Çikar bu gidisle baskasi zor [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Külünkoglu( Metin Abide )Iyi götürür bu isi aslinda[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Gelecegin BAskani olmaya aday olacak kisibmn den kimolacak derseniz eger, bu kisikanaatimce CAN BAsten olur fikrindeyim.. Suan da bu ulvi görev için gerekli olan alt yapiyi hazirlamakla mesgul. Faroz Gençlik Spor Klübünün ayni zamanda baskanligini üstlenen bu sahsiyet gelecekte BMN yi onurlandiracagina inaniyorum.
Bundan daha dogal birsey olamaz.Çünkü bmnye mensup her çevreden insan var.Ilerdede ya yönetimde olur yada futbolcu olarak.Sürekli yayiliyor çünkü.Sahsen benim hedeflerimin arasinda var böyle birsey.
eyuphan Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
olabilir ama hem zengin olmali hem karizmatik olmali hemde siyaseti iyi bilmeli....
bunlari barindiracak birisi çok zor bulunur...
AtalaY_BugrA Nickli Üyeden Alıntı
Atalay abi sen de her alanda Fatih Abi'ye veriyon gazi[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)