arkadaslar bence süper olmus hele 'afalt agladi be'sözü süper siz ne dersiniz?
arkadaslar bence süper olmus hele 'afalt agladi be'sözü süper siz ne dersiniz?
adam harika ya sürekli kendini asiyor helal olsun
bu son reklam filmi,yeni opet reklam filmleri serisinde en çokbegendigim oldu. gerçekten de zenginzüppe tiplemesi çok basarili
Cem Yilmaz'la reklam filmi yapmak çok mantikli... kesinlikle üründen bahsettiriyor... helal olsun adama...
reklami izleyebilecegimiz bir link verebilir misiniz
Sizin gibi gençleri pistlerde görmek isteriz repligi acaip komik ya süper adam iste. Her isin bi uzmani var komedinin cem yilmaz futbolun ise vahid halilodziç [img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img]
oradaki link çalismiyor ama
hani firfir yok firfir yok diyo ya ben oraya bayiliyorum[img]smileys/smiley4.gif[/img]
shooter13 Nickli Üyeden Alıntı
Basligi gördügümde bende bunu yazacaktim.Sen bir manyaksin Cem Yilmaz[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
komedi=cem yilmaz ,adam harika bir reklam filmi oynamis her sahnesi insan güldürüyor.hele mimik hareketleri yokmu..
bu adamin yaptiklarina gülmemek imkansiz.isinin en büyük ustasi[img]smileys/smiley32.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
fazla söze gerek yok.......
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Esprilerden çok karakter ve canlandirmalarina gülüyorum.
bencede bir numara...
asfalt agladi be! ))
oradaki arabalar onundur kesin...
söylenecek çok söz yok onun hakkinda. [img]smileys/smiley4.gif[/img]adamin kendisini görseniz gülüonuz zaten. [img]smileys/smiley4.gif[/img]
asvalt agladi beee[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
adamda bi agiz var trilyonlar kazandiriyor
bizdeki agizda anca konusur
harika yaaaa
5,0[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Cem YIlmaz bu affetmez, anahtarini alir geri vermez
süper olmus ya ne diyebilirim ki cem yilmaz iste[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Asil bomba bunun kamera arkasi olur... Yakinda cikinca paylasalim kim bulursa arkadaslar anlastik ???
srmnl Nickli Üyeden Alıntı
Harbi bunun kamera arkasini merak ediyorum [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)