İlk olarak Filak61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Spor Toto Süper Lig 1. Hafta | Manisaspor 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
hoca maci önemsemedigini sahaya sürdügü 11ile gösterip yaptigi degisikliklerle ve mac icerisindeki rotasyonlarla tekrar tekrar gösterdi
burak, halil, volkan, adrian bu adamlar bugün hangi pozisyon oynadi bileniniz varsa lütfen söyleyin. herkes heryerde herseyi oynadi. böyle birsey daha görmedim. sanki hazirlik maciydi.
sonra vasat savunmayi al hic oynatmadigin adami koy iki degisiklik yap ve mac boyunca bir olumlu hareketi olmayan serkani mactan cikarma
kimse kusura bakmasin ama eger hoca bile maci ciddiye almiyorsa oyuncular hic almaz
Yorum
-
İlk olarak Ibrahim Gaygusuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKisa ozete baktimda, Colman cok kotu gozuktu butun mac boylemi taahamul ettik buna
Yorum
-
Hepimizin morali cok bozuldu. Serefi haysiyeti olmayan insanlarin yönettigi bir lige merhaba dedik ve berabere kaldik.
Hemde 10 kisi kalmis kici kirik bir rakibe karsi. Yanliz ben derim ki, bir beraberlik aldik diye lütfen ne oyunculari, ne hocayi,
nede yönetimi yerin dibine sokmayin. Bu derenin altindan daha cok sular akacak. Elbette en iyi oyun sistemi ve kadro kurulacaktir.
Panik ve stres yapmaya hic gerek yok. Hepimiz lige 3 puan ile baslamayi isterdik ama olmadi. Topumuz direkte patladi,
gol pozisyonlari kacirdik ve bir sekilde önde giden maci nasil becerdiysek berabere bitirdik.
Her sey yoluna girecek hic merak etmeyin.Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.
Yorum
-
Taraftar hakkında çok ağır şeyler yazmak istemiyorum ama harbiden bazıları hakediyor..Özellikle bursadan gelen Tg bursa taraftarı..Tamam biletsiz maça girilirde bu kadarda yüzsüzlük olmazmi be kardeşimm..Resmen en fazla yaşı 17 olan gençler babaları yaşlarında güvenlikçilere saldırdı pata küte biletsiz onlarca kişiyi soktular içeri...Sadece Trabzonspor !
Yorum
-
1.Burak her geçen gün daha fazla büyüyor sebebi sorumluluk alıyor,top alıyo veriyo,topsuz alanda durduğu yerler yaptığı presler,her kafaya çıkışı,ekstra birde golü..
2.Adrian messivari hareketlerle asist yaptı çok daha iyi olacaktır..
3.Zokora da gayet iyiydi bugün Colman yüzünden ortasahada sıkıntı yaşadık.
4.Volkan TR kontenjanından fazlasıyla yer bulacaktır kendisine..
5.Alanzinho bu sene sonu gider..
6.Serkan bu sene sonu gitmelidir bana kalırsa takımın geri vitesi..Celustka sağ bekte oynasın bu takımda mümkünse.
7.Cech kaldıgı sürede bence bu takımın sürekli oynucak solbeki olduğunu gösterdi bi kaç iyi kademeye girdi biride ileri depar attıktan sonra hemen geri gelmesiyle oluştu..
8.Bu savunma Glowackisiz olmaz lakin ne Giray ne Mustafa ne Celustka ne de Glowacki bu takımın ilk stoperi olmamalıydı bence..
Birebir değerlendirme yaptım ama çok laubali oynadı bizim oyuncular..Akıllar İnter maçında da olabilir çoğu ilk defa Cl de oynucak çünkü..Barcelona bile puan kaybetti bu hafta olabilir boyle seyler yani ama çok rahat alabilceğimiz 3 puanı kaybettik o can sıkıcı..
İlk olarak ThePatriot61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaca bakmadim bakmamaya da devam edecegim. Yasanan olaylardan sonra nasil hala maclara bakabiliyorsunuz gercekten sasiriyorum. Adamlar tiyatro kurmus sonu belli herkes yinede bakiyor.
Benim Sampiyonlar ligim var türkiye spor toto moto ligi kimin umrunda?aynen aynen
Yorum
-
İlk olarak lazsar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCech konusunda ciddi şüphelerim var.
Benim gorusum CECH > CALE. Yeterlimi , tabiki degil. Onumuzdeki maclarda daha iyi degerlendiriiz....
Yorum
-
bu sene ancak belki ikinci yari toparlaniriz ,sampiyonlar ligi grubunda 3.culuk sansimiz ancak yuzde 30 , 2cilik yuzde 10'un altinda.
sebep m?i, kadro yeni 3 senedir bozulmayan kadronun yerine yeni kadronun dikis tutmasi en az 1 sezon ,yarim sezonda belki birbirleriyle oyun anlaminda uyum saglarlar diye umalim, oyle bazilarini abarttigi kadar kotu degil!!!
ha yonetim sampiyonlar ligi icin yeterli transfer yaptimi? hayir,zokora ayarinda topcular yerine super ligten takviye,bu sene ligde en fazla 3.cu oluruz gibi geliyor bana.
Asil sorun =gizli sorun ise kadronun "asiri genis" olmasi.
genis kadro demek, 31 kisilik kadro degil ,denge ve limit asildiginda yarar yerine zarar getirir .Genis kadro demek 11 kaliteli oyuncunun yanina en az 6 tane kaliteli yedek demektir, ideal genis kadro maksimum 24 olmali idi gel gorki yonetim paso oyuncu doldurdu ,bunlardan sadece 14 tanesi bence kaliteli 31 de 14!
maalesef gecen donemlerde olmadigi hic oynamayan oyuncular olacak gibi gozukuyor...En son memmedaga tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 07:37.sakin olun...
Yorum
-
Korktuğum başıma geldi,5-0 bitecek maç 1-1 bitti,
tahmin ediyordum böyle olacağını ama inşallah olmaz demiştim malesef oldu.
Yine de sağlık olsun diyorum,takım kötü değil,ilk maçın verdiği olumsuzluklar,oyuncuların birbirini tam tanıyamaması,takım olamamamız vsvs.Düzeliriz harika bir takım oluruz içiniz rahat olsun.
Adrian da yanılmadığı gördüm,güzel insan Szymek i unutturacak demiştim onun sinyallerini verdi bile,fakat Şenol hocam niye oyundan aldı onu anlayabilmiş değilim.En son Ertan 51 tarafından düzenlendi; 11.09.2011, 07:44.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
Senol hoca küs gibi duruyor bu yanlış,takıma küsse yönetimle oturup konuşsun. Artik topçu eleştirmeyi bırakın Umut Bulut u kacirtan taraftar!nerdesiniz? Hadi konusun simdi pres yapan kosan rakibe basan kim var! Çok bilimiş olmayalım artik. Bi sene fazla beklentide olanlar yanılacak takım yerine taraftar biraz kendini eleştirsin artik.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum