konya maci sirada degilmiydi samsunda daha baslamamis[img]smileys/smiley5.gif[/img]
hayirli bir sonuçla ayriliriz insallah
konya maci sirada degilmiydi samsunda daha baslamamis[img]smileys/smiley5.gif[/img]
neden topc acmada acele ediyosunuz arkadaslar daha samsun maci baslamadi bile
ewet kardes konya maçi var arada[img]smileys/smiley2.gif[/img]
hersey sirayla... geçici süreyle kapatilmasi daha iyi olur.
tamam simdi konusalim!..
zor maç olacak.. vahid hoca bu korkakliga devam ederse 8.ligten takim gelsin defansa çekilecegiz!...
Konya maçi erciyesten sonra haftaiçi arkadaslar bu hafta kupa maçlari var..Ben erciyesi de Konyayi da yenecegimizi düsünüyorum..Deplasmanda daha iyiyiz zaten Konyayi da burda yeneriz...
3 maç üst üste içerde oynamis olacagiz[img]smileys/smiley2.gif[/img]
artik maç kaybetme lüksümüz yok eger uefa kupasinda mücadele etmek istiyorsak mutlak kazanmamiz gerek bunun için statta elimden geleni yapacagim..pardon sesimden geleni[img]smileys/smiley36.gif[/img]
çok rahat kazaniriz.yani samsun maçindan daha rahat bir maç olacak.
samsun maçin dan sonra bu maçi düsünemiyom valla.hayirlisi olur inslh [img]smileys/smiley18.gif[/img]
simdi erciyes maci var haftaya, konya maci ondan sonra yanilmiyorsam persembe günü. sonrada iceride denizliyle.
bu 3 mactan en zoru konya olacaktir. 3 te 3 yapariz meraklanmayin.
daha bu maçin stresini atamamadik.ama insallah bu maçta 4lümüz sahada olur ve kendileri gibi oynarlar.
Erciyes gs karsisinda iyi oynuyo.Zor maç
zor maç ama kazanma olsiligimiz yüksek.
Kayseri Erciyes'te oynayan Cenk cok iyi bir Gölcü, GS'ye 2 Gol atti bugün. Bizim defansi zorlar bana göre. Bizim Forvet oyunculari labali ve ciddi oynamasalar bu Maci zoraliriz. Edited by: FANATIK61
1 puan alirsak kötü puan olmaz
açikçasi bu erciyesi izledikten sonra isimiz çok zor. erciyes bize çok kontra yakalar.gerçi deplesmanda çok arkaya yaslaniyoruz. bu daj-hada kötüinsallah bir gol daha atip geyseyi yenerlerse rehavete kapilirlarsa 3 puan aliriz. diger türlüortadagözükenlerle ilk defa umutsuzum. hele nasil bi kadronu sahaya sürülcegini artik tahmin edemiyorsak.
insallah galibiyetle ayriliriz ordanda
erciyesin bizi yenmek için baya bi sebebi var.yenilirsek sürpriz olmaz.
Walla yenmemiz gerekir. Ama bu maçta sike olur, tesvik olur hersey olur. Beraberlik kokusu geldi bana... Edited by: Onur
Agali denen sigir yok,bu biraz iyi
yaw yok o bos bi herif zati[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)