30 milyon cebe indireceðiz, en az bir yýldýz istiyorum ben.
30 milyon cebe indireceðiz, en az bir yýldýz istiyorum ben.
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy adalaet yerini yavas yavas buluyor!
Sevinelim diye sevmedik.....
Kulup direk oynayacak 1 libero,santrafor ve oyun kurucu almasi lazim. Bunlara toplam 15milyon euro versinler nasil olsa yayin geliri falan 40milyon euro ya yakin para gelecek UEFA dan.Biletler vs. derken iyi birgelir olacak kulup paraya kiymasi lazim artik.
Ama su var yarinki mac iptal olmasin seklimizi yapalim Istanbulda
Zafer mutlak inananlarindir...
Beyler bu Mehmet Ali Aydýnlarýn þaftý kaymýþ durumda...Ahan da yazýyorum 2 güne ya kalpten ölür ya da istifa eder. En geç pazartesi 7.þampiyonluk kupasý ilk uçakla Karadeniz semalarýna yol alýr.
ERTUÐRUL DOÐAN DEFOLANA KADAR TRABZONSPOR DÜÞMANIYIM
Malili Ali açýkça Trabzonsporu hançerliyor.Adama bak yaaaaa böyle fanatik fenerli birini tff baþkaný yapmýþlar yuh olsun...
2011 yýlýnda þike yoktur diyen namussuzdur...
MAA serefsizin teki. UEFA ya TS'u almasini biz soylemedik diyor. SEREFSIZIN ONDE GIDENI!
http://fanatik.ekolay.net/Sampiyonla...212_235607.htm
Mutluyuz-Gururluyuz
Peki Enginin transferinde TTarenaya kira verilmemesi vardý, gs yede bu karar zarar verdi![]()
büyük gün bugün ayný zamanda þampiyonluk ilanýdýr
Cehalet ne güzel þey, her þeyi biliyorsun.
kaçma angut kocamal kaçmaaaaaaaaaaaaa
daha banks asyadan düþüreceksin finirbihçiyi
teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaþýr
Þaaaaaaaaaaampiyooon Þaaaaaaaaaaampiyooon Þaaaaaaaaaaampiyooon Þaaaaaaaaaaampiyooon Þaaaaaaaaaaampiyooon Þaaaaaaaaaaampiyooon Þaaaaaaaaaaampiyooon Þaaaaaaaaaaampiyooon
Git dendi gittim, gel dendi geldim, bir nezaket konuþmasý bile yapmadan baþka bir hoca getirdiler, tükendim, utandým
þerefsiz maa'ya bak soracaz diyor neden o zaman Trabzon'u aldýnýz haysiyetsiz herif o da bizi þikayet edecek herhalde kim vatan haini.Bu kadar taraflý olunmaz biz Trabzon gitsin demedik diyor adi.
Hayat bir gündür o da bugündür.
fb nin yoneticisi seni oraya biz getirdik indirmesini de biliriz diyor resmen milyonlarin onunde ve bunu dedigi adam da 50 Klasorle hukme varamayan kisiliksiz kukla uefa ya neden Trabzonsporun alindigini sorariz diyebiliyor, bu nasil pislik bir duzendir.
Konu ESER tarafýndan (24.08.2011 Saat 23:33 ) deðiþtirilmiþtir.
ALLAHým sen ne büyüksün ne büyük adaletin var
bütündualarýmýzý kabul ettin bu hýzla gruplardan cýkmazsak bende birsey bilmiyorum.
2010-2011 LÝG ÞAMPÝYONU Trabzonspor
fener'e öyle koyduk ki,en az 15 sene geri gittiler,
hangi yýldayýz 2011,
kaç sene geriye gitti 15,
çýkar 2011'den 15'i kaç yapar?
1996...
anladýnýz siz O'nu![]()
10-Abdülkadir Ömür
----------8---------
Transfer istiyoruz ey yönetim. Adam gibi en az 3 transfer.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Bakýn dediklerine Allah o koltuðu sana nasip etmesin
Benim için bir sevdadýr Trabzonspor Solumasamda havasýný aþýðým renklerine
Allah'ým sana binlerce kez þükürler olsun.
Ya halen daha inanamýyorum.
kaç kiþiye KAPAK oldu sayamadým gitti
Yeter ki Onursuz Olmasýn Aþk
UEFA'ya teþekkür mesajýmý da attým. Onlarsýz olamazdý bu ne yazýk ki...
iki gün sonra öðretmen olarak atanacaðým ama bu bile beni bu akþamki olanlar kadar heyecanlandýrmadý. harika bir þey bu. bir yýlýn emeðini geç de olsa alýyoruz. þükürler olsun
televizyanlarda herkes aðlýyor galiba
Aðla aðla Ýstanbul aðla, anlat bir zaman ne üçkaðýtçý olduðunu ( SEZEN AKSU þarkýsýndan )
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)