beyler bana acilen a4 büyüklügünde ts logosu lazim bunu buraya yaziyorum dikkat ceksin diye cünkü lazim...
beyler bana acilen a4 büyüklügünde ts logosu lazim bunu buraya yaziyorum dikkat ceksin diye cünkü lazim...
iyi de öle büyük bi logo olsa yaziciya basar sirket girisine asardim bjk maçinda...
O kadar büyügünü bulamazsin ama büyütebilecegin kadar olan yani çeyrek sayfa kadar olan logo var onu yollarim yarin..
dostum rengleri önemli degil cok saol, bunu duvara yansittirip,spray
boyayla boyucam dolayisiyla renglerini kendim secebilirim cok saol...
Nasi bise çikacak orataya resmini yollarsin unutmadan...
hos olmus......
evet en kisa zamanda görmek istiyoruz bende merak ettim nasil bisi olacagini [img]smileys/smiley2.gif[/img]
evet meraklisi çok[img]smileys/smiley2.gif[/img]
acik söylemek gerekirse bende merak ediyorum[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
meragimizi gideriverirsin artik. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
aynen kardesim bi resmini yollarsin artik![]()
Evet beyler iste resimler istedigim kadar büyük olmadi ama yinede iyi olmus...yarinda yildizi yapicam üzerine
Bu boyama aninda
buda bittiginde
![]()
saol kardes yarin bi foto daha koyacagim yildizlan beraber ama
düsünüyorumda yildizi simdilik yapmasam nede olsa bikac sene sora 2 ye
cikacaklar ozaman yaparim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
www.hqfl.dk adresinden yüksek çözünürlüklü vektörel logolara ulasabilirsiniz. A4 büyüklügünde Trabzonspor logosu mevcut ancak açmak için photoshop gerekiyor, standart windows resim görüntüleyicisi açamiyor.
müthis olmus. ilk firsatta bende yapcam çok çok hos görünüyor
Valla süper olmus helal[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
harika![img]smileys/smiley32.gif[/img]
Saolun beyler,benimde cok hosuma gitti o amblemi nere koysan öyle güzel
durur asalet fiskiriyo,dün yaptim dünden beri gidip gelip 100 kere
bakmisimdir[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)