ben de fena bulmadim. henüz karar vermek için erken ama...
Ben fena bulmadim ama biraz yapmacik gibi geldi...Trabzonlu olmasina ragmen Müjde Ar en fazla gözüme batan kisiydi... Edited by: 61_dnc_TS
ben de fena bulmadim. henüz karar vermek için erken ama...
ben seyredemedim ama özetlerinde bir adamin boynunda BORDO MAVI kaskol gördüm ...sirf bunun için seyredebilirim yani[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Umarim güzel bir dizi olur ama Güllü karakterinin sivesi berbat. Asiri yapmacik. Tiyatrocu oldugunu biliyorum, bence çalismali. Çünkü itici oluyo biraz.
bence gayet hos bölum ileriki bölümler daha iyi olucakdir
diziyi izlemedim ama reklamlarindan anladigim kadariyla gülbeyaz dizisine benziyor.
güzel olcak güzel.ilk defa bi dizide trabzonspor taraftari buldum ve mutlaka desteklemeliyiz.müjde ar in sivesini bende begenmedim ama napalim.trabzonumuz var dizide
insallah trabzon disinda çekmezler diziyi.Sonra istanbula falan kaymaz dizi..bilmeyen insanlar biraz memleket görsün tabi biz de hasretligimizi bir nebze olsun gideririz
Ben de çok merak ediyordum nasil birsey oldugunu:..Müzigi ve tabii ki çekildigi yer itibariyle çok dikkatimi çekmisti...Ama maalesef yurttayim ve hiçbir bölümünü izleyemedim..Sizin yaptiginiz yorumlardan biseyler anlamaya açlisiyorum...Ama eger yapmaciksa gerççekten,belki her rol kaldirabilir ama Karadenizli rolü,yapmöacik siveyi kaldiramaz gibi geiyor bana...
ben biraz yapmacik buldum yaaa ama bizim buralari anlattigi için izlemeki lazim ben o zamn su dans yarismasi wardi onun seyrediyordum
Bazi oyuncularin sivesinde sorunlar var. Islenen konu itibariyle, Gülbeyazi andiriyor. Selçuk Yöntem'i, dayi karakterinde çok basarili buldum. Rolünün hakkini, mimikleriyle tam anlamiyla bu bölümde verdigini gördüm.
Ilk bölüm olmasi nedeniyle, gelecekte ne getirir bilinmez. Dizinin, devaminin da orada sürmesi tek dilegim. Sadece kisiyla degil, yaylaya göçüde anlatmasini çok isterim.
Bir Osman Yagmureli filmi. Konusu hiçbir zaman karisik olmaz. Ilk bölümdeki konu neyse aynen öyle devam eder. Pek sasirtici seyler olacagini sanmiyorum. Ayrica herkesin hemfikir oldugu gibi Müjde Ar'in sivesi berbat. 3. bölümde Sürmene'den arkadaslar oynayacaklar...3. bölümü bekliyorum.
Müjde AR gerçekten çok kötü.Aslinda begenerek izlerim ama sive olmuyor.Gerçi bende pek bilmem bizim oralarin sivesini ama annem babam öyle dedi[img]smileys/smiley36.gif[/img]Bir Selçuk Yöntem klasigi çok basarili bir karakter oyuncusu.
Saygilarimla,
kutoz Nickli Üyeden Alıntı
selçuk yöntem: sirf bu adam ve trabzon oldygu için seyrettim.bende pek begenmedim,ama seyretmeye devam.reytingi artsin.
Dizinin ilk bölümünü izledim.
Bu dizi yöremizi,geleneklerimizi,yemeklerimizi tanitiyor ve tanitacak.
Bu arada Trabzonspor kaskollari,minibüsün üzerinde renklerimizin ve logomuzun da olmasi gurur verici tabiki bir Karadenizli olarak.
Iyi bir dizi.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Dizinin müzikleri çok hos. Müzikleri kimin yaptigini bilen var mi?
evet o kemençeyle hafiften söylenen türkü çok güzeldi.
La siveyi yabamayle yaw. benmi çiku oynayaym pilmemgi ! [img]smileys/smiley36.gif[/img]
haçan diye bi kelime ben bizum oralara duymadum. hanca onu kullaniyle olcak baha bise [img]smileys/smiley7.gif[/img]
dizi yöremizin kültürünü tanitmasi bakimindan çok yararli ama maalesef hiç orjinal degil ve bence ses getirmez...konu çok siradan ,bilindik ve yavan...
bizim oranin agzini orjinal bi sekilde yansitmak cok zor zati
valla müjde ar in sivesi bi tane daha yasli bir teyze var onun kine göre çok daha iyi, hele hele fuski yiyen demesi yokmu koptum, bu arada müzigi olarak ta kazim abimizin gülbeyaz dizisinden etkilenmis, ve mekanlar bakimindan çok güzel çekilmis, konusu bakimindan ise daha bir sey söylemek mümkün degil, konusu beyaz gelincik e benzemesinde, yok ben mustafaya birsey olmasin diye ayrildim ondan, la ne mal(meryemceden bahsediyorum) oldugunu herkes biliyor herseyiyle seni kabul eden adama bir sir daha vermissin çok mu deki durum böyle böyle aziz ne diye sakliyorsun, iiste böyleseyler olmasin bu dizide
Oyuncu kadrosu iyi yapmacik olarak biraz fazla türkü söyleniyor. Uy kelimeside çok kullaniliyor. Bunlarin disinda diziyi basarili buldum
Ben izleyemedim.Günüden ve saatinden haber verirseniz takip etmeye çalisirim.Tekrar bölümüde olursa seyredecegim.
ancibranoz Nickli Üyeden Alıntı
katiliyorum. haçan diye bisey bizde yoktur [img]smileys/smiley18.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)