niye gönlümüzün kardes takimi oluyoki barcelona. Bi renkleri bordo mavi onun haricinde barcelonayi destekledigimiz dar bana bi tüyo gelmedi. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
gön|ümüzüm kardes takimi barce|ona hakkindaki herseyi burada tartisiy0ruz an|atiy0ruz!...
niye gönlümüzün kardes takimi oluyoki barcelona. Bi renkleri bordo mavi onun haricinde barcelonayi destekledigimiz dar bana bi tüyo gelmedi. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
chelsea'yi geçmeleri çok iyi oldu..gelenek paraya, tevazu kibre galip geldi[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Gönlümüzün takimi Barcelona... [img]smileys/smiley32.gif[/img]iste bu . bu baslik güzel olmus... [img]smileys/smiley32.gif[/img]resim falan da koyalim. Eskiden bi koemanlari vardi. çocuktum o zamanlar zar zor hatirliyom ama aglari delerdi be . hamiden iyi olmasin.
ah o renkler.. o renkler hiçbir zaman yenilmemeli...
Barcelonayla Trabzonsporumuz kaç defa karsilasti ?
ben bitek 1 - 0 lik ve 7 -2 maçlari biliyorum
iyi düsünmüssünüz hos düsünmüssünüz de, birisi de Allah rizasi için suraya NTV de LaLiga jenerigindeki Barcelona sarkisini koysun.
hiç sorma yaw. henry geldimi tamamdir...
Mükemmel takim ve mükemmel futbolculari var.Lampardi ben barcaya yakistiramiyorum nedense.
Saygilarimla,
<DIV>Bence Lampard süper olur ama henry'ye gerek yok aslinda</DIV>
<DIV>gerci ronaldinho orta sahaya cekilirse forvette larsonda gidiyo sezon sonunda ozaman hery olabilir</DIV>
bencede yaaaa
TSunami Nickli Üyeden Alıntı
manu choa-rumba de barcelona
bi ara upload etmeye çalisirim
<TABLE height=150 cellSpacing=0 cellPadding=0 width=576>
<T>
<TR>
<TD vAlign=center align=middle width=167>
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0>
<T>
<TR>
<TD bgColor=#000000></TD>
<TD bgColor=#807b8d rowSpan=2></TD></TR>
<TR>
<TD bgColor=#807b8d></TD></TR></T></TABLE></TD>
<TD width=9></TD></TR></T></TABLE>
eto'o [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
messi[img]smileys/smiley32.gif[/img]
deco[img]smileys/smiley32.gif[/img]
ronaldinhio[img]smileys/smiley32.gif[/img]...bide o muhtesem RENKLERI[img]smileys/smiley20.gif[/img]
ya su dik tribünlerde nasil oturuyorlar ya.
adamlar nasil maci izliolar en tepeden ya ha helikopterden izlemisin ya ordan bide barceloenanin taraftar sitesi bilen varmi ordan bir bakalim ene yaparlar???imiler
www.webdelcule.com var ben zar zor üye oldum [img]smileys/smiley36.gif[/img]registar : kayit demek.. olursunuz heralde. ama nereye ne yazdigimi bulamiyorum. iste az buçuk ispanyolcayla takiliyoruz...
hola amigos: selamun aleykum millet
adios : al hade körusuruk la [img]smileys/smiley36.gif[/img]
sagol. valla çok iyi olureys_61 Nickli Üyeden Alıntı
ahada buldum
manu choa-rumba de barcelona
http://rapidshare.de/files/4536007/r...rcelona_www.ek siforum.com_.mp3.html
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">adamlar oynuyor ya eh bizde onlardan assagiya kalmayiz </TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
Barcelona renkleri disindada bize çok benziyor.Aslinda onlardan tek eksigimiz bizim de bir Roni miz yok.Aslinda bizim baskan barca ile irtibata geçip sportif alanda bi anlasma yapsa çok ii olur.
aslinda barcaya cok benziyoruz
renkler bordo-mavi, onlarda Eto bizde Fatih Tekke, onlarda Ronaldinho bizde Yattara, onlarda Nou Camp bizde Avni Aker[img]smileys/smiley36.gif[/img], Onlarda 18 yasinda süper oyuncu Messi var bizde 18 yasinda süper defans ufukhan var
gerci onlarin bizim gibi büyük bi kulüp olmak icin daha 40 firin ekmek yemeleri lazim ama zamanla olur[img]smileys/smiley36.gif[/img]
onlar 90,000bin biz 22,000
fromTheRApBZONe Nickli Üyeden Alıntı
Aslina bakarsan, Barça'nin renkleri disinda hiç bir seyi bize benzemiyor. Barça'nin Ispanya'da asiri ayrilikçi bir politikasi olmasi bana her zaman itici gelmistir. Sadece futbol açisindan düsünürsek tamam ama bu adamlar Ispanya'dan ayrilmak istiyor.
Kaya Nickli Üyeden Alıntı
Ben ayrilikci tavirlarini da seviyorum onlarin. Bogalarin sislenmesinin zevk ile izlendigi Madrid'in bulundugu ulkeye yakismiyorlar.Bu arada bazilarina gore bizde laz'iz, yani bizde ayrimciliga ugruyoruz burda.
@toshiba
Lazlik ile ayrimciligin ne alakasi var.Biz Türkiye'den ayrilmak istiyor muyuz?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)