Sayfa 147 Toplam 347 Sayfadan BirinciBirinci ... 47 97 137 145 146 147 148 149 157 197 247 ... SonuncuSonuncu
Toplam 8658 adet sonuctan sayfa basi 3,651 ile 3,675 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: UEFA A.Ligi Athletic Bilbao 0 - 0 Trabzonspor

Tolga Okumuş - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Transfer etkinliğinin eksik bırakılması bu takımın büyük başarılara imza atmasını ciddi şekilde engellemiştir.

Süreç azıcık akıllı yönetilebilseydi,eksikler ve gidenlerin durumu iyi analiz edilseydi belki de şampiyonlar liginde bile istikrarlı bir takım olabilirdik.

Yetkili kişilerin vizyon eksikliği Trabzonspor'un ön elemelerde güçlü rakiplerle karşılaşmasında en büyük etkendir.

Trabzonspor UEFA ön elemeyi geçtikten sonra bile gruplardan çıkıp en azından çeyrek finali hedefleyen bir takım olmalıydı.Ama kurulan takımın hedefleri çok belli ki bunun üzerinden belirlenmedi.

Takımın çok çok net eksikleri varken o boşlukların doldurulmaması yönetimdekilerin bu işi ne kadar ciddiye aldıklarının göstergesi bana göre.

Belki de Benfica'yı eleyip yolumuza devam edecekken şimdi acaba Bilbao'yu eleyebilecekmiyiz onu kara kara düşünüyoruz.

Bence Trabzonspor'un büyüklüğü bu düşünce tarzını çoktan aşmış olmalıydı.

h@msi61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Alıntı smart61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim lig ile Avrupa'da oynanan futbol arasında baya fark var. Ligde defansa gelmeyen 3-4 adamın olsa da idare ediyorsun ama Avrupa'da kaptırdığın her toptan sonra dönmeyen oyuncular sırıtıyor en basitinden.
    Yahu iyi kotu bu ligden uefa sampiyonu cikti, 2 kere sampiyonlar ligi ceyrek finali oynayan cikti. Gecen seneki bjk bile fena gitmedi. Yapmayin Allah askina, bu lig o kadar kotu bir lig degil...

Ilelioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı smart61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bizim lig ile Avrupa'da oynanan futbol arasında baya fark var. Ligde defansa gelmeyen 3-4 adamın olsa da idare ediyorsun ama Avrupa'da kaptırdığın her toptan sonra dönmeyen oyuncular sırıtıyor en basitinden.

Kesinlikle öyle..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Gökhan KAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alıntı futbalski60 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    A.Bilbao'nun yan toplarda zaafları olduğunu düşünüyorum bir de duran toplarda aksıyolar katılır mısın bilmiyorum ilk maçta başımız ağrıyacak gibi ikinci maçta bu takıma geçit vermeyiz diye düşünüyorum. Bir de oyun anlayışı olarak bize biraz ters gelen ekip özellikle orta alanda kaptıkları toplarla kolayca pozisyona girebiliyorlar.
    Duran toplarda etkili bir takım Bilbao. Kupa da Barcelona maçında hatta tavan yapmışlardı her topa vurmuşlardı. Zaten Barcelona o maçta verdiği pozisyonları 3 senede vermedi. Ama dediğin gibi duran toplarda çok demesemde zaafları var. Geçtiğimiz yıl adam paylaşımlarında hata yapıyorlardı. Amorebieta bu konuda çok sıkıntı yaşatmıştı. Zaten tarzı biraz bizim Giray gibi. Pozisyon zora girdimi indirir hiç çekinmez. Burak bu adamı attırırsa hiç şaşırmam. Yanılmıyorsam San Jose'yle beraber oynuyorlardı göbekte. Şimdi Bielsa var takımın başında. Adamın sistemi bir değişik. Nasıl kuracak sistemi oda çok önemli. Ama şunu söyliyim , o acayip sistemi oynayabilecek ender takımlardan Bilbao. Bence hoca konusunda iyi seçim yapmışlar.

Ön tarafta senin de bahsettiğin gibi çok hızlı çıkıyorlar. Gabilondo ve Susaeta özellikle Susaeta çok seri bir oyuncu. Gabilondo ise yerini bilen akıllı oynamaya çalışan bir adam. Zaten onu herkez Nihat'lı Sociedad'tan hatırlar. O zamanlar kadroya fazla giremiyordu gençti. Ama bu kanatlar kendini iyi unutturuyorlar. Martinez tipinden hiç koşan pres yapan bir adama benzemiyor ama çok top kapıyor. O toplar başa bela olabilir. Çünkü kaptığı topları koşarak kazanmıyor fazla aklıyla adamın ayağından alıveriyor. Direk kanatlara oynuyor zaten. Kanatları kapatırsak Llorente'yi durduruz. Onun en iyi özelliği ceza sahası içinde zaten kendini bir şekilde unuttturup boşluk bulması. Ceza sahası içini karıştırıp karambol yaratması. Toquero beni çok korkutuyor. Benfica maçında Nolito tam bizim belamız olacak adam demiştim. İçerde dışarda attı herif. Toqureo gördüğü yerden vuran bir adam. Sağa sola çekip vurur. Zaten zaman zaman solda oynuyor. Hocası çekip vurduğu için solda görev vermişti geçene yıl. Bu hiç hoşuma gitmiyor. Dedin ya içerde geçit vermeyiz. İşte açsa açsa bu tarz oyuncular o kilidi açar.
    Mario Alberto Kempes - El Matador

Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    Nereden
    İstanbul

egemen-celustka ( celustka egemen in yerini alır umarım. daha izleyemediğimiz için net bir şey söyleyemem.
    adrian-jaja
    zokora-selçuk
    henrique-umut

gidenlerin yeri dldu diyelim ama bu rakıma geçen sezon da bir sol bek bir de forvet lazımdı. yani aynı eksikler devam ediyor. biz sadece gidenlerin yerini doldurmaya çalışmışız...

seyduna_efil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gümüşhane

Pawel gönderilip yerine Park alınırsa,bir sol bek ve kaliteli bir ön libero alınırsa tur şansımız daha yüksek olur onlardan..Biglia gelmez mi acaba??

Forumdan Uzaklaştırılmıştır tturan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Rize

Alıntı h@msi61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yahu iyi kotu bu ligden uefa sampiyonu cikti, 2 kere sampiyonlar ligi ceyrek finali oynayan cikti. Gecen seneki bjk bile fena gitmedi. Yapmayin Allah askina, bu lig o kadar kotu bir lig degil...
    Bu kadar tarihte toplam 4 kere olmuş senin saydığın?

ccd6167 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika

Gokdeniz naboa cesar rubinden alinsaydi takima

Malik ozan alinsaysdi

Bu takim gruplra kalirdi ama yonetim 5-6 mlyn euro daha harcayarak tas gibi tkim olcklarinin farknd olamayck kadar cahil ve gereksizler

Berat Akçay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alıntı juliant Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sunu bıkere anlayın bence..benfıcayla sezon basında degılde sezon ortasında karsılassaydık cok daha felaket skorlarla karsı karsıya kalırdık bu bırıncısı ıkıncısı bız deplasmanda benfıcayı 2 0 dahı yenseydık onlar bızı burda elerlerdı benfıca cok guclu takım bızım maclarda zorlamadılar bızde ıyı gorunduk ozellıkle ılk macta zaten ıkıncı macta konsantremız dustukten sonra benfıca bıraz cıddı yaklassaydı olaya ıkıncı yarı 4 tane atarlardı..bu takımda defans ve hucuma donuk ortasaha bırde forvet lazım defans dıyosunuz hep ama hucuma kalkamıyoruzkı burak ortalıyo cezasahasında bı kısı yok cunku hepsı defans oyuncuları ortasahamızda forvet adamlarımızda defanscı futbolcular bır tek adrıan hucuma donuk ama oda tam bır fıyasko bonservıs bedelınıde goz onune alırsak daha buyuk fıyasko elımızde ne kalıyo gecen senekı yedek oyuncumuz alanzınho cok komık dımı gecen senekı yedek oyuncumuz bu sene en etkılı hucum oyuncumuz..senol gunesde zaten bunu gordugu ıcın daha hazırlık macı bıle yapmamısken elestırmıstı yonetımı
    Ben Benfica'nın çok güçlü ve her türlü yeneceklerini söylüyorum.Hucüm diyorsun da hücuma kalktığında eksik yakalanıp daha farklı skor olmasın diye geride kalınıyordu.Sadece bir maça göre karar veriyoruz.

Her takımın Luisao ve Garay gibi stoperi de yok .Bunu önce bilelim.Kim defansa yönelik futbolcu ? Hücumu düşünen Colman mı , geri gelmeyen Henrique mi, Adrian mı Burak mı kim kaldı ? Alanzinho .Hiç biri defansa dönük değil sadece Zokora .Takviye gerekli bunu bende söylüyorum ama takımı küçümsemiyorum

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı Gökhan KAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Duran toplarda etkili bir takım Bilbao. Kupa da Barcelona maçında hatta tavan yapmışlardı her topa vurmuşlardı. Zaten Barcelona o maçta verdiği pozisyonları 3 senede vermedi. Ama dediğin gibi duran toplarda çok demesemde zaafları var. Geçtiğimiz yıl adam paylaşımlarında hata yapıyorlardı. Amorebieta bu konuda çok sıkıntı yaşatmıştı. Zaten tarzı biraz bizim Giray gibi. Pozisyon zora girdimi indirir hiç çekinmez. Burak bu adamı attırırsa hiç şaşırmam. Yanılmıyorsam San Jose'yle beraber oynuyorlardı göbekte. Şimdi Bielsa var takımın başında. Adamın sistemi bir değişik. Nasıl kuracak sistemi oda çok önemli. Ama şunu söyliyim , o acayip sistemi oynayabilecek ender takımlardan Bilbao. Bence hoca konusunda iyi seçim yapmışlar.

Ön tarafta senin de bahsettiğin gibi çok hızlı çıkıyorlar. Gabilondo ve Susaeta özellikle Susaeta çok seri bir oyuncu. Gabilondo ise yerini bilen akıllı oynamaya çalışan bir adam. Zaten onu herkez Nihat'lı Sociedad'tan hatırlar. O zamanlar kadroya fazla giremiyordu gençti. Ama bu kanatlar kendini iyi unutturuyorlar. Martinez tipinden hiç koşan pres yapan bir adama benzemiyor ama çok top kapıyor. O toplar başa bela olabilir. Çünkü kaptığı topları koşarak kazanmıyor fazla aklıyla adamın ayağından alıveriyor. Direk kanatlara oynuyor zaten. Kanatları kapatırsak Llorente'yi durduruz. Onun en iyi özelliği ceza sahası içinde zaten kendini bir şekilde unuttturup boşluk bulması. Ceza sahası içini karıştırıp karambol yaratması. Toquero beni çok korkutuyor. Benfica maçında Nolito tam bizim belamız olacak adam demiştim. İçerde dışarda attı herif. Toqureo gördüğü yerden vuran bir adam. Sağa sola çekip vurur. Zaten zaman zaman solda oynuyor. Hocası çekip vurduğu için solda görev vermişti geçene yıl. Bu hiç hoşuma gitmiyor. Dedin ya içerde geçit vermeyiz. İşte açsa açsa bu tarz oyuncular o kilidi açar.

Peki bunun devaminda sunu sormak lazim...

Sence deplasmanda nasil oynamaliyiz, evimizde nasil oynamaliyiz?
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı tturan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 küsür senede 4 kere...

Istikrar denen hicbir sey yok, Süper Lig bencede kötü bir lig.

61_Hasan_69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

biri cevap verecekmi ilk maç gerçekten ispanyadamı yoksa başlık hatalımı ?

Nereden
    İstanbul

Anlamadigim takimi Avrupa'da bu kadar kucuk gorenlerin ligde en ufak basarisizlikta takima sayip sovmesi. Yahu takim bu kadar kotuyse neden sovuyorsun ligde berabere kalinca...
    ben hazırlık macı oynamamısken transferlerı elestırıyodum herkez saldırdı bana burda daha gorelım gormeden elestırmeyelım dıye sonra hazırlık macları oynadık ortada futbol adına bısey koyamadık genk macı harıc ben yıne elestırdım yıne lınce basladılar hazırlık macı bunlar bu maclarda elestırılmez dıye sımdı ıs ısten gectıkten sonramı elestırcektık neden basında elestırmıyoruz alınan futbolcuların karıyerlerı ve gıden futbolcuların oynadıkları futbol ortadayken bugun bu noktalara gelcegımız ortada degılmıydı sımdı transfer sezonu kapanmadan gene elstırıyorum yarın lıg baslayınca yanı ıs ısten tamamen gectıkten sonramı elestırcez..sımdı dıceksınız ortada bısey yok daha ıkı mac oynadık evet dogru ıkı mac oynadık ve ılk macta takımı begendım ben ama yıne soyluyorum bu takım kucuk takımları sahasında hapseder ama gol atamaz cok 0 0 maclarımız bıter hucumcu yok takımda bu gorunuyo lıg baslamadan cozum bulması lazım yonetımın

Nereden
    Avrupa Diğer

Alıntı ccd6167 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gokdeniz naboa cesar rubinden alinsaydi takima

Malik ozan alinsaysdi

Bu takim gruplra kalirdi ama yonetim 5-6 mlyn euro daha harcayarak tas gibi tkim olcklarinin farknd olamayck kadar cahil ve gereksizler

Aynen öyle.

seyduna_efil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gümüşhane

Biglia - Zokora ikilisi daha çok iş yapar bu takımda..Biglia ve Park acilen transfer edilmeli..

Nereden
    Ankara

Alıntı 61_Hasan_69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biri cevap verecekmi ilk maç gerçekten ispanyadamı yoksa başlık hatalımı ?
    Beşiktaş'ında istanbul'da olunca İspanya'ya alındı ilk maç 50 km kuralı varmış

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Numan Yerlikaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

İlk Maçı Yenmek İmkansız Gibi Bişey Ama 2-1 Felan Bizim Açımızdan İyi Bi Skor Olabilir
    Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Erbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Onlar doğru oynadı başarılı oldu. Biz oynayamıyoruz onu demek istiyorum. Geçen sene ikinci yarıda oynadığımız oyunu hatırlayınca Avrupa'da böyle zorlanacağımızı görmek hiç şaşırtıcı gelmiyor. Üstüne en önemli oyuncularımız da gitti yani. Umut, Jaja, Burak, Alanzinho oynuyordu son 10 maç falan. Benfica maçında Henrique, Burak, Alanzinho, Adrian oynadı deplasmanda. Bu kadar hücumcuyla oynarsak yenerler bizi 2-0 çok doğal bence. İkili mücadele kazanan kaç tane oyuncumuz var, hücumcular geri dönüyor mu bunlar önemli. Karşımıza bütün oyuncuları topun arkasına geçen kademeli şekilde defans yapan basit bir takım gelse bile zorlanırız. Son 5 yıla bakarsak da görürüz bunu zaten.

Nereden
    Kuzey Amerika

Alıntı Ilelioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    50 küsür senede 4 kere...

Istikrar denen hicbir sey yok, Süper Lig bencede kötü bir lig.
    Izleme kardesim o zaman ligi, takim boktan, lig kotu, neden izliyorsun ?

61_Hasan_69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alıntı Berat Akçay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beşiktaş'ında istanbul'da olunca İspanya'ya alındı ilk maç 50 km kuralı varmış
    olimpiyat ile inönüü statı arasında 50 km yokmu ?

Nereden
    Avrupa Diğer

Izleme kardesim o zaman ligi, takim boktan, lig kotu, neden izliyorsun ?
    Ligden banane yahu;

Ben Trabzonspor'un basarili olmasini istiyourm.

Nereden
    Kuzey Amerika

Alıntı tturan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son 10 senede oldu bunlar.. Turk futbolunun cikisindan sonra. Ayrica bu ligin oyuncularindan kurulu milli takimin bir dunya, bir de Avrupa ucunculugu var. Siz elalemin iki takimin surukledigi liglerini izleyin oturup, ne diyim....

Nereden
    İstanbul

Alıntı Berat Akçay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Benfica'nın çok güçlü ve her türlü yeneceklerini söylüyorum.Hucüm diyorsun da hücuma kalktığında eksik yakalanıp daha farklı skor olmasın diye geride kalınıyordu.Sadece bir maça göre karar veriyoruz.

Her takımın Luisao ve Garay gibi stoperi de yok .Bunu önce bilelim.Kim defansa yönelik futbolcu ? Hücumu düşünen Colman mı , geri gelmeyen Henrique mi, Adrian mı Burak mı kim kaldı ? Alanzinho .Hiç biri defansa dönük değil sadece Zokora .Takviye gerekli bunu bende söylüyorum ama takımı küçümsemiyorum
    su hucumcu saydıklarından hangısı dar alanda ıkı adam calımlayıp gol vurusu veya asıst yapabılır alanzınho harıc hepsı kosan oyuncular hıcbırınde teknık yok bızım hagı alex jaja eskı halını goz onune alırsak yattara gıbı bı futbolcumuz yok ıkı adam calımlıcak adam yok takımda saydıgın futbolcular hucum oyuncuları ama teknıklerı yok fızık guclerıyle hucum yapan oyuncular

Cengiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Erzurum

lig kötüyse galati'ye, anorthosis'e laf atmayalım o zaman
    hele toulouse'a hiç
    7
    Cngz_61

Nereden
    Ankara

Alıntı 61_Hasan_69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olimpiyat ile inönüü statı arasında 50 km yokmu ?
    Bilmiyorum yok heralde yada 2 side İstanbul olduğu için alındı .50 km biri söylemişti

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)