Bu nasil bir anlayistir.Bu nasil bir terbiyedir.Bu ne ahlaksizlik saygisizliktir.Benim aklim hayalim almiyor.Adam takimin kötü gidisatina bakiyor ben teknik direktörümü yolliyayim yerine de Trabzonsporun basarili teknik adamini aliyim.
-Niye?
-E benimteknik adamimkötü de ondan.
-E bu adamin eli armut mu topluyor yok mu isi gücü calistigi bir takim yok mu?
-Vaar banane.Ben istiyorum gene de.Gelsin benim takimimi oynatsin banane?
-E yakisiyor mu bu kadar taraftari temsil eden bir klübe,bu türkiyenin en eskibir klübüne böyle uygunsuz bi davranis?
-banane kardesim ben besiktasim ben kimi istersem alirim.
De sittir o zaman salak.
Heriflere bak ya.Böyle terbiyesizlik olur mu?.Haspam kafasina göre bulandiriyor ortaligi.Yeter lanet ettim ya artik.Gökdeniz parlar "getir alicaz onu biz" tolga parlar "getir alicaz onu biz2.Simdi de Ziya Dogan a basladilar sarkmaya.Niye kardesim niye bize.Neden "getir daumu alicaz biz" diyemiyorlar, neden "getir su Hagi yi de bi deneyelim" diyemiyorlar.Kücük takim miyiz biz?Bana dokunuyor arkadas bu heriflerin hep bos keseden sallamalari.Ha konusuyorlar konusuyorlar sonra gene 3 ün1 inialiyorlar mi aliyorlar.Olsun istmesinler kardesim dokunmasinlar bize.
Piyasa da cikmadi tabi bu haber ama atay Aktug vermiycez kesinlile Ziya Dogan i demis.Demek ki var böyle bir durum.Zaten su an icinde bulunduklari durum da bu haberi dogrular gibi.Edited by: Emorfo