valla bu maç fener maçindan daha önemli.insallah bu hafta lider olurlar sonra biz tekrar indiririz bu ezikleri.en sinir oldugum takim bu.hesap günü yaklasiyor.dillerini koparicaz bu ib.elerin.
Yaklasik 3.5 senedir BordoMavi.net'te yaziyorum ilk mac topicim gs maci olsun dedim...
Manisa maci daha bitmedi ondan yaptiysak bi hata admin amcalar yengeler birkere olsun goz yumsunlar[img]smileys/smiley9.gif[/img]...
Avni Akerde bunlara kazanali 11 sene oldu icime sindiremiyom artik haftaya galip gelinmeli...
Gokdeniz ve buyuk ihtimalle Kral Tekke Avni Akerde sahada olacak haftaya...
SALDIR BE TRABZONUM!
valla bu maç fener maçindan daha önemli.insallah bu hafta lider olurlar sonra biz tekrar indiririz bu ezikleri.en sinir oldugum takim bu.hesap günü yaklasiyor.dillerini koparicaz bu ib.elerin.
agh yattara agh
beyler ben radyoda takip ettim, yattaranin pozisyon kesin kirmizi kartmiydi? bence kirmizi yemesi kötü olmadi zaten son 4 maçtir hep 10 kisi oynuyorduk kendini vermiyordu derbilerde ki performansida ortada, ama neden böyle bir hareket yaptigini anlayamiyorum. HADI SAYIN BASKAN GÖSTERSIN GÜCÜNÜ KALDIRTSIN YATTARANIN CEZASINI NASIL FEBE KALDIRTTIYSA SEMIHIN 3 MAÇLIK CEZASINI. gökdeniz dönecek özellikle gs maçi olmasi sebebiyle daha hirsli olcak. gökdeniz oynarsa tarih yazacak o maçta içime dogdu
yattara büyük maçlarda oynayamiyor zaten GOKDENIZ 11 BAslamasi lazim
AkcaabatliTS Nickli Üyeden Alıntı
açtigin bu topic Trabzonspor'umuza sans getirir.
Trabzonspor'umuz alacagi bir galibiyetle Trabzonspor'umuzun büyüklügünü tartisanlara bir ders daha verir.
V.Manisa maçinda Trabzonspor'a sans vermeyenlere, Trabzonspor'umuz aldigi galbiyetle ders verdi.
V.Manisa kazanacak diye oynayanlarin kuponlari yatti[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Haftaya AvniAkerdeyiz. yeni polarlarimizda insallah elimize ulasmis olur. çok güzel bi gece olacak . Trabzonum parçalayacak gayseyi..
AntI-BiZanS
Yattara salatasaray maçinda forma giyemeyecek,kesinlikle para cezasi alacaktir yaptigi çok yanlis bir davranis.
uNuTMa UnUttUrmA
Valla Yattara ayip etti. Gökdeniz konusunda dakesin konusmayalim Vahid hoca oynatmayabilirim diyor. Tam onluk maç aslinda ama 6 ay aradan sonra oynamak zor olacaktir...
yattaranin olmayisi bizim hiçin hem kötü hem iyi kontra ataklarda çok lazim fakat mücadelede hiç yok ama ben sahsen yattaranin bizi fazla etkileyecegini sanmiyorum. Gayseyi bu sefer çok fena yapacagiz.
Fatih bir kupon yapsinda sunlara para kazansinlar
8 mart carsamba günü gayler eziklerle mac yapiyor kupada.
evet beyler poster isi noldu? simal yildizinin unutmadik posteri çok hos o topik nere gitti?
fatih simdi sira sende.
gökdeniz sana bulunmayacak bir firsat yattara da yok.
bu maçi almaktan degil geyse ye iyi bir ders vermekten baska alternatifimiz yok
Ben bir 4-2 lik maci hatirlarim..Yanilmiyorsam iki sene önce.. Sezonun bitimine iki maç var. Ve biz salatasarayla oynuyoruz..4-2 yenildik ki hiç beklenmeyen sonuc. Sampiyonluk iddamizi iki hafta kala bitirdi. Bu koymadi ama. Su G..yfb lileri bir hafta erkenden sampiyonluk sevinci yasattilar yaaaaa.........[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Hayde ( T ( R ( A ( B ( Z ( O ( N ( S ( P ( O ( R ' um
O maçi hiç sorma.Sunlara bi çelme taksak çok iyi oluranother Nickli Üyeden Alıntı
5 atarik insallah gaylere gökdenizlen fatihinde ver kaclarini cok özlemisim
fark istiyorum fark[img]smileys/smiley17.gif[/img]
Simdi sov zamani.Geçmisi hatirlatikça onlara nefretim kat kat artiyor.Onun için simdiden Fatihe Gökdenize Symeke kolay gelsin bu gaylerle ugrasmak kolay degil.
Hafta içi fb-gs kupa maci var.fb biraz yorsa da sunlari,kazansak rahat..
sen maca gidersan benim yerimeda baaracasun ha[img]smileys/smiley4.gif[/img]
Maca gidipte oraysi inletmeyen fenerli. ali samiyende bize yapilanlari unutmayalim. benim yerimede inletin avni akeri. kazanamasak bile en büyük taraftar destegi ile tarihe girelim.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)