Sarkiyi simdi dinledim.Fazla bisey beklemeyin.
Sarkiyi simdi dinledim.Fazla bisey beklemeyin.
linki varmi bizde dinleyelim
Ne yazikki suan basin toplantisi var biraz zor bulmak[img]smileys/smiley1.gif[/img]
niye konu süperstar sibel tüzün diye açildi?
sarki iyi degil mi.
Bence ilk 10 mucize...Nytre Nickli Üyeden Alıntı
nerde sertap'in sarkisi nerde athena'nin sarkisi....
rimi rimi ley bile bu sarkidan güzel [img]smileys/smiley36.gif[/img]
yaw HORON la katilsak warya kesin 1.ciX-factor Nickli Üyeden Alıntı
ya sarkinin ingilizcesini de dinledim türkçesinide türkçe berbat ama ingilizce belki birseyler yapilabilir sakin yanlis anlamayin ingiliz yandasi degilim ama gerçekten ingilizce kulaga hos geliyor...
bende hiç begenmedim
Buyrun bu TRT'nin internet sitesinden sarkinın ilk 40 saniyesinidinleyebileceginiz link:
TIKLAEdited by: simal yildizi
Sarkinin bi kismi sanirim bu linkteki. Kizmayin ama sarkiyi dinlerken kendimi Susam Sokagi'nda çalan bi sarkiyi dinliyorum sandim. Hani su dis firçalamayi ya da süt içmenin faydalarini vurgulayan parçalar. Gerçi sarkinin ilk 30 saniyesiydi bu linkte dinledigim. Umarim geri kalani güzeldir.
O_F_L_U_61 Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle. kemenceyle katilinmali. bizim usaklarda çikip iki horon çevirseler tamamdir birincilik [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Erken konusmak yanlis olur ama sarki çok basit olmus. Adini duyuracak herhangi bir farkliligi yok. Bizim dereceye girdigimiz sarkilar ve son yillarin birinci sarkilarina kiyaslayacak olursak durumun çok umutsuz oldugunu söyleyebiliriz. Ancak kareografi bu sarkiyi üst siraya tasiyabilir. Umarim ona da karismaz TRT. Yani tam bir ortalama sarki. Biz bu isi kiviramayacagiz bu sene galiba.
Bir de dikkat edin hep hareketli parçalar dereceye giriyor. Bu is için de en önemli enstrüman kemençe bence[img]smileys/smiley2.gif[/img]. Yunanistan bile kullandi kemençeyi birinci oldugu sarkida. Keske biz de bir denesek.
pu parçanin yari finali geçebilecegi bile süpheli.sarki bana kedi miyavlamasi gibi geldi.yurtdisinda iyi birtanitim çalismasiyapilirsa belki ilk 10 a gireriz.
Ve Süper Star MP3:
http://www.keithm.utvinternet.ie/audios/Turkey06.mp3
Buda Ingilizce Remix:
http://s8.11mbit.in/liEb7m13hrN23ijo...Ms68C/bvbz4eBK
sibel tüzün bundan 5,10 sene öncesine kadar mehmet ali yilmazin sevgilisiydi onun sayesinde trabzonsporlu oldu destekleyelim[img]smileys/smiley17.gif[/img]
la bizim dursun dereli çiksa bu eurovisionda derece yapar bu kadindan daha basarili olur. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
zafer6161 Nickli Üyeden Alıntı
eski yengemizi destekleriz tabi [img]smileys/smiley36.gif[/img]
"turkey 1 point" günleri geri geliyor gibi görünüyor.
+may in sevgilisi olan kadin "sibel tüzün" degil "sibel bilgiç" ti.
eys_61 Nickli Üyeden Alıntı
ölemi ben tüzün biliyordum bide diyordumki bu kadin çok seksi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
#10 Fietra Nickli Üyeden Alıntı
saol kardeþ.sayende ingilizcesinide dinlemiþ oldum.gerçekten ing. daha hoþ olmuþ.Edited by: The Legend
zafer6161 Nickli Üyeden Alıntı
la zafer bak sibel bilgiçmis [img]smileys/smiley36.gif[/img]la rezul ettun bizi?[img]smileys/smiley1.gif[/img] madem bilmuysun neluk konusuusun he? [img]smileys/smiley36.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
pek tutmadim açikçasi.. Rimi rimi ley den kötü degil tabi [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)