Ben de Sampiyonuz ulan demek isterim bir gün.
Düsünün hayatiniz boyunca heo söylemek istediginiz ancak bir türlü nasip olamayan replikler nedir
ben mesela söyle bir agiz dolusu assssssssskkkkiiiimmmmmmm böbegiiiiiiiimmmmmmm demek isterdim[img]smileys/smiley11.gif[/img]
Ben de Sampiyonuz ulan demek isterim bir gün.
oleeeeyyy oley oley oleeeeeyyy sampiyon TRABZOOOOONNNN[img]smileys/smiley2.gif[/img]
senin aklindan geçeni orhaninda göz bebeginden geçeni bilirim meraaaaaaaaaaaaaaaal!
Sikildim ya sampiyon olmaktan[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley2.gif[/img]
Beni seç beni seç[img]smileys/smiley4.gif[/img]
nesrin - seni seviyorum çakir
çakir - eywallah [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Türkiyede rakibimiz kalmadi ingiltere liginde futbol oynayalim.
fenerbahçe=yunanistan[img]smileys/smiley36.gif[/img]
SAMPIYONUZ ULAN SON MAÇTA FENERI YENDIK 3-0 9 KISI KALDIK FATIH TEKKE HATTRICK YAPTI
Barcelonayi hep yendik zaten..[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Punisher-61 Nickli Üyeden Alıntı
yenmedikmi zaten[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Artik sampiyon olmaktan biktik.Lig çok sikici.Birakalim digerleri de asmpiyon olsun
febe bejeke gay-se birlesip bir takim kursunlar
Ben senin gibi birinden 500 bin ytl almam. Zaten kendimi sinamak için girdim yarismaya...
aciyin su garibanlara. Birazda onlar sampiyon olsunda gözleri gönülleri açilsin. Ne kadar cimrisiniz yaf [img]smileys/smiley36.gif[/img]
kim derdiki ilk biz sampiyonlarliginde hattrick yapicaz
bir zamanlar TRABZONSPOR un rakipleri vardi yavrum[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Bu sene sampiyonlar liginde kolay gruba düstük.Barcelona, Chealse, Milan
Gördünmü Ronaldinho ne dedi? Trabzonspor'a karsi korner kullandik. Yani dünyanin en iyi takimi barcelona
ya ne güzel bir gün ya
17. sampiyonlugu da yasadik
allah 18.sini naasip etsin insallah
TRABZONSPORDAN TRabzonda 1 puan alabilmek çok güzel bi duygu....
sampiyon olmus gibi sevindik...
(piraziz yildirim)
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]mükemmel bi replik [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)