cok zor gibi gorunsede bu maci alacaz bence...adam hep acik oynatiyor buda bizim isimiz eyariyor...ersunun calistirdigi takimlari ezmisizdir bu seferde oyle olur insallah!
sakat maç[img]smileys/smiley5.gif[/img]
cok zor gibi gorunsede bu maci alacaz bence...adam hep acik oynatiyor buda bizim isimiz eyariyor...ersunun calistirdigi takimlari ezmisizdir bu seferde oyle olur insallah!
tsmaniac Nickli Üyeden Alıntı
bencede çok korkuyorum bu maçtan insallah korktugum basimiza gelmez
korkunun ecele faydasi yok beyler. ümitsiz de yasanmaz. bu maçi alacaz baska yolu yok. gercekci olmayi bu yüzden sevmiyorum) acitiyo ister istemez
![]()
En korkulu rüya, görülmemis olanidir... Biz zor maçlari hep kolay geçmisizdir, önemli olan kolay dedigimiz maçlari çevirebilmek...
Bu maçi alacagiz, içiniz rahat olsun...
Alacaguk,Manisa da TRABZONSPOR enteresan olacak benim için....Sahaya mesir macunu atmaliyiz onu da yerse ta ta ta raa YATTARAAAAA ALIR MAÇI bize...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
ayhan abi nerdeydi yattara tararara son iki maçta?? ehehhe isallah oynar da bu maçi aliriz))
Mesire ihtiyaci vardi iste zayif düstü adamim benim...)))[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Neyse bu hafta telafi eder))[img]smileys/smiley1.gif[/img]
isallah abi.mesirle oynayacaksa yapalim söle güzel bi koli yollayalim gence. gerci trabzonda zibitir ibis
))
ayhan abi iki ilaç verir yattaraya olay biter...
Yeni ilaç bile kesfederim be nediyosunuz[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Saka bir yana iyi bir skor olsa da keyfimiz kismen yerine gelse barii.
Bazi yetkili çalisanlarimiz tersini de söylese ben takimimizin güçlü oldugunu ve 3.almasinin zor olmadigini düsünüyorum..(Bazi yetkili çalisanimizin kim oldugu malumunuz)..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
zelenka ya mutlak adam verilmelide, bu hasan olursa maç sonunda hasani düzelttirmek için sanayiye götürmek gerekir.sbay Nickli Üyeden Alıntı
yada zelenkayi ortopedistde götürürler [img]smileys/smiley36.gif[/img]
NE KORKUYORUZ YA ? BIZ BÜYÜK TRABZONSPOR TARAFTARIYIZ.. BU GÜNE KADAR BI COK KEZ YENILDIK.. BU YIL DA 7 MALUBIYET ALDIK... EN KÖTÜSÜ 1 MAC DAHA KAYBEDERIZ.. BU GAZ DEGIL AMA KORKMAK BIZE YAKISMIYOR...
Korktugumuz yok be Kardesim yenilmeyi hazmedemiyoruz,Kabullenemiyoruz...Bize yenilmek yakismiyor...lazoliii Nickli Üyeden Alıntı
sadece zelenka degil holoskoyuda tutmak lazim...
g.s. maçinda 2 gol atti çok etkili bi futbolcu....
onu f. akyel ile kilitlemeli zelenkanin sut çekmesini engellemeliyiz....
yoksa yine hiç istemedigimiz bi sonuç alabiliriz....
cumartesi gündüz maçi olunca aklima ilk yaridaki diyarbakir maçi geldi. Allah korusun.
tolga
ufukhan akyel steanov celaleddin
hüseyin szymek
yattara djokaj
tekkeömerriza
11'i sanirim en ideali. sanirim hoca bu kadroyla çikmaz. hele bu sablonla. maçi garantiye almak isteyecek ve +1 defansif oyuncuyu ömerrizanin yerine oynatacaktir szymeki de forvette harcayacaktir. ama birinin hocaya ömerrizanin bu tip deplasmanmaçlarinda daha etkili olacagini söylemeli.
buradaki tek sikinti böyle bir orta sahayla çok aciz kalmamiz. ancak ortasahayi 5 kisiyle de kursak yine etkisiz kaliyoruz. sorun buradaki oyuncu sayisi degil kapasitesi. yattaranin defansif oyuna etkisi yok. hüseyin topla alakasi yok. djokaj zaman zaman ortaya çikiyor. birtek szymek ne yapsin. o da dedigim gibi forvete yardim görevi takimin organizasyonunu etkiliyor.
gökdenizsiz son maçi bir sekilde atlatmamiz lazim. sanirim o gelince eger iyi dönerse kadro daha iyi sekillenir.
manisa gerçekten iyi takim. zelenka-holosko iyi ancak diger oyuncular yildiz degil. yani takim oyunlari iyi. vahid hoca bu takimi çözsün helal olsun.
kanaatim beraberlik bile iyi sonuç. yenelim yada yenilelim. bizi izlerken çileden çikarmasinlar yeter.
defansimizda tayfunun yerini ufukhan bikere 11 çikmali.kolay gol yemeyiz.amadiyelimki gol yedik,manisa kendini geri çekmez.daha çok üstümüze gelir.önemli olan bizim oyundan kopmamamizdir.
su takima güvenipte rahat rahat yeneriz diyememek ne kötü zor bir maç olacagi kesin fatihin oynayip oynamayacagi da cabasi birazcik canli oynayabilsek eskisi gibi kontrataga çabul çikabilsek hersey o kadar kolay olacak ki
kontrataga çikmak için gökdenizi beklemek lazim.....
symek geride gökdeniz fatih ver-kaç =goooollllllll
Vestel çakar iki tane gönderir bizi... Bu takimdan ne köy olur ne kasaba... Rakip takim düsünün Fatih TEKKE'yi kilitleyince Trabzonu bitiriyor... Dost aci söyler.
Insallah kazaniriz...Aslinda sorun maçi kazanip kazanmamak degil, süreklilik saglanmasi, takimin her maçta iyi futbol oynamasi ama amasi ortada...
sahislara ne kadar baglandik dimi kollektif oyun yok ferdi becerilerle is yapacazda maç kazanacaz biz bu degiliz
gökdeniz bekledigimiz gibi çikmazsa nolacak?
çikar çikar...
adam futbola aç kaldi bu sene...
hem çikmazsa nemi yapacagiz takimin iyi olmasini bekleyecegiz...
tipki sezon basindan beri bekledigimiz gibi....[img]smileys/smiley19.gif[/img]
bana öyle görünüyor ki bunlar bizi yener ersun hoca bizi yer bakiz ve görün
ersun bizi kaç defa yenmis ki simdi yensin..yenerse sürpriz olur..özellikle kupa finallerini iyi bilir o..
Ya arkadaslar yeneriz yeniliriz tartismasi yapmaya gerek yok bence. Sonuçta kimleri yendik kimlere yenildik geçmiste. Ama genede degismedi seklimiz semalimiz. Ilk yariyi hatirlayin sivas maçi, pesinden mmanisa maçi, pesinden galatasaray maçi bu üç maçi yenilgiyle atlattik ama gene burada gönüldaslar. Gene türübünde arkadaslar. Çekilecek çilemiz varmis çekiyoruz der yinede giderim manisa maçina ben.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)