Yer:Manisa 19 Mayis Stadyumu, 4 Mart Cumartesi
Saat:14.00
Iste yine bir deplasman ,yeni bir galibiyet ve yeni bir sevinc,buyrun arkadaslar yoruma.
Yer:Manisa 19 Mayis Stadyumu, 4 Mart Cumartesi
Saat:14.00
Iste yine bir deplasman ,yeni bir galibiyet ve yeni bir sevinc,buyrun arkadaslar yoruma.
abi bi sivas maçi geçsin de bakalim ne olcak ona göre yorum yapariz [img]smileys/smiley2.gif[/img]insallah sivas maçini aliriz [img]smileys/smiley19.gif[/img]
Bekliyoruz Trabzonu haftaya. Allahin izniyle. Bu seferde guzel bi karsilama yapicaz. Ya bu Vestel buyuklerle olan macini Izmirde oynucakti. Trabzonumuz su buyuklugunu gosterememis sanirim bu tarzanlara. Mactan sonra insallah gorecekler.
böyle futbollan hic sansimiz yok. Kusura bakmayin benim sahsi görüsüm.
Manisa atak oynayan bir takim.Defansimiz iyi oynarsa yenebiliriz
öyle iddiali konusacak bi takimimiz yok ne yapacagi belli olmayan bi takimimiz var
Küçük takim gibi oynamaliyiz.. kimse kizmasin bu sözüme kafa kafaya bu kadroyla oynamaya kalkarsak vestel le siler süpürürler bizi.. Sivas in bize oynadigi ya da Antep te oynadigimiz taktikle oynarsak defanslari kötü zaten aliriz maçi..
Muhalif Nickli Üyeden Alıntı
bizimle kafa kafa acik futboloynamaya calisan Takimi Trabzon ezer..Yattara,Fatih Tekke,Szymek alani bos bulunca dagitirlar..
vestelein galatasaraydan 4 yemesi kimseyi aldatmasin forvet gücü ve orta sahasi bizden iyi bir takim
anlamadigim bir olay var
Zalenka gibi bir topcu bosta Vestel gibi bir takim bunu aliyor ve büyük diye geçindigimiz takimimiz orta sahasi yokken gidip bu adami almiyor
bol gollu bir maç gol atmamiz daha kolay bir takim yedigimizden fazla atarsak sorun yok [img]smileys/smiley11.gif[/img]
sivas macindan sonra hevesim kalmadi yazicak birsey bulamiyorum hersey cok kotu sahsen trabzondaki seyirciyide begenmedim ne stad dolmustu nede takimi ateslediler boyle giderse hersey cookk zor olur
fanatikdevri Nickli Üyeden Alıntı
Stad doluydu,taraftar da iyiydi.Senin Tv nin sesi kisikti heralde.
TRABZONSPORUMU takibe devam......Maçta yine Hodziç in mükemmel taktikleriyle çildirsam bisle yine gidecegim maça....
vahid hoca hepimiz beraber bakirkölük yapersa sasmam
bu macta ömer rizayi kesip a|i i|e bas|amasini isterim...
v.manisa iyi m0tive 0|an bi takim ayrica gs macinda iyi p0zisy0n|ar yaka|adi|ar...
mac hakkinda bir sey diyemecegim cünkü bugün takimimizi gördük ne yazikki..
iddacilar bassin manisaya bunlar bizi her türlü yener
Dün geceki G.Saray maçi ve bugünkü Sivas maçimizdan sonra hiçbir ümidim yok bu maç içinama Trabzondur bu ne yapacagi belli olmaz..
F.Tekke takima geri dönecek,Manisa atak futbolu oynayacaktir erken gol bulurkontrataklarla is yapabilirsekkolay bir galibiyet aliriz yoksa bizim isimiz averaja döner Zelenka-Holosko yu nasil tutacagiz merakla bekliyorum..
manisa maçi için haftaya tekrar izmir havalimaninami gelecek takim bilen varmi? eger gelirlerse tekrar karsilama yapilcakmi?izmir tayfasi
Artik o maçta da berabere kalacagimiza inaniyorum onlarda kapanacak biz yine ruhsuz ve uykusuz olacagiz ve yine berabere kalacagiz
Maçta türübündeyiz insallah. Altay maçinda yasadigimiz sikintidan sonra manisa maçi artik bize zarar veremez gibi geliyor bana. Manisa çok iyi bir takim her hafta ful oynuyor stadda. Isimiz zor arkadaslar.
sivas maçina oranla daha rahat bir maç olacak bizim açimizdan. çünkü manisa'nin sivasspor gibi ölümüne defans tarzi bir oyun oynayacagini sanmiyorum. zaten böyle oynamadiklarini dünkü galatasaray maçinda da gösterdiler. hizli ve gole yönelik bir çok oyunculari var. bizim defans için çok iyi bir sinav maçi olacak bu. gol yemedigimiz takdirde rahatlikla kazanabiliriz tabi ne olursa olsun ömer riza nin bu maçta oynamasi lazim. çünkü manisa'nin defansinda d'haene var. hiç bir sekilde ömer riza'la basa çikamaz. kisacasi futbolcularimiz biraz istekli ve arzulu oynarlarsa çok rahat bir galibiyet çikarabilirler. bi de bir hafta boyunca dua edicem, vahid hoca tayfun'un yerine ufukhan'i oynatsin die. umarim dualarim kabul olur.
Bir beraberlikle Trabzonspor'a küsseydik, bugün sirtimizda Trabzonspor formasi yerine, beyaz fanila olurdu.
Allah izin verirse, Manisa'dayiz...
Hep Destek, Tam Destek...
bugünkü gibi oynarsak isimiz çok zor olur
maca gidilecek mi ..
Maci izlemicem abi yemin ediyorum izlemicem bu takim adami manyak eder...
Allahin Iziyle burdayim mac saatinde!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)