Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kadıköy | Fb 3 - 5 Trabzon

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kadıköy | Fb 3 - 5 Trabzon

Yil 1990-1991 O dönemlerde Star Tv yeni çikmis maçlari STAR yayinliyor.Çanak antenlerle yayin yapiyor.Ben Eskisehir Anadolu Üniversitesi ikt.ve id.böl.Isletme son sinif ögrencisiyim F.B ile maçimiz var ve maçi mutlaka izlemem lazim Maçida STAR veriyor.her yerde de çanak anten yok,sadece Lüks otellerde,Birahanelerde meyhanelerde var.Ama ben ne yapip edip o maçi izlemem lazim.

Ben hiç içki içmeyen birisi HIÇ sigara içmeyen birisi gittim bir birahaneye,birahanedede kesinlikle sadece KOLA desen getirmezler.Oturdum bir masaya sade Kola istedim Garson olmaz dedi.o zaman Bana bir bira,birde Kola getir dedim.Sonra Birayi hiç içmeden Kolayi içtim içmis gibi biranin parasinida ödedim maçi izlemey basladim.

Aman Allahim o ne Hami-Orhan resmen sov yapiyor attikça atiyor çosstukça çosuyor bizim takim maç 3-0 oldu ama genede nerdeyse tek kale oynuyoruz.O ara F.B bir gol atti 3-1 oldu yan masada 3 tane genç var hemen kadeh tokusturup,oglum serefe hadi bu pozisyonlari bir daha zor buluruz.tek gole bile seviniyorlar,ama onlara hek vermemek elde degil nerdeyse tek kale oynuyoruz.ve neticede maçi 5-3 kazaniyoruz en az attigimiz kadarda net gol kaçiriyoruz .

Bu maçin bendeki anisi çok fazladir.hem skor açisindan hem seyrettigim mekan açisindan bu maçi unutmam mümkün degil.
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Evet Barcelona maçi sonrasiydi.Star'in ilk yiliydi ve "Tarafli maç anlatimi" hadiselerinin de baslangiç zamanlariydi.Maçi sunan Öztürk Pekin ördegi bizim gollerden sonra "gol oldu" demekle yetinirken fenerbahçe (f harfi küçük olacak) 'nin golünden sonra vecd içinde "oguz adeta tavana çakiyor" seklinde bögürüyordu.Su günlerde bize gayet normal gelen bu davranis (aslinda davranis bozuklugu) sekli o zamanlar bana çok sasirtici gelmisti.Alistik simdi.

Zaten Cafer Abi'nin imzasi her seyi özetliyor...
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi

Yil 1990-1991 O dönemlerde Star Tv yeni çikmis maçlari STAR yayinliyor.Çanak antenlerle yayin yapiyor.Ben Eskisehir Anadolu Üniversitesi ikt.ve id.böl.Isletme son sinif ögrencisiyim F.B ile maçimiz var ve maçi mutlaka izlemem lazim Maçida STAR veriyor.her yerde de çanak anten yok,sadece Lüks otellerde,Birahanelerde meyhanelerde var.Ama ben ne yapip edip o maçi izlemem lazim.

Ben hiç içki içmeyen birisi HIÇ sigara içmeyen birisi gittim bir birahaneye,birahanedede kesinlikle sadece KOLA desen getirmezler.Oturdum bir masaya sade Kola istedim Garson olmaz dedi.o zaman Bana bir bira,birde Kola getir dedim.Sonra Birayi hiç içmeden Kolayi içtim içmis gibi biranin parasinida ödedim maçi izlemey basladim.

Aman Allahim o ne Hami-Orhan resmen sov yapiyor attikça atiyor çosstukça çosuyor bizim takim maç 3-0 oldu ama genede nerdeyse tek kale oynuyoruz.O ara F.B bir gol atti 3-1 oldu yan masada 3 tane genç var hemen kadeh tokusturup,oglum serefe hadi bu pozisyonlari bir daha zor buluruz.tek gole bile seviniyorlar,ama onlara hek vermemek elde degil nerdeyse tek kale oynuyoruz.ve neticede maçi 5-3 kazaniyoruz en az attigimiz kadarda net gol kaçiriyoruz .

Bu maçin bendeki anisi çok fazladir.hem skor açisindan hem seyrettigim mekan açisindan bu maçi unutmam mümkün degil.

verdigin paraya deydi ama[img]smileys/smiley1.gif[/img]
      FIRTINA61

Yorum

eline saglik sayende bende anilarimi tazeledim maçi tetrar izlemiskadar oldum[img]smileys/smiley32.gif[/img]
        a50cent

Yorum

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

İlk olarak Gölge Oyunu tarafından gönderildi

heehheheheheheh
            Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
            zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

Bu maçin golleri bende mevcut. Maçin spikeri Ümit Aktan ve gollerdeki sunumundan tarafli bir maç anlattigini söylmeke mümkün degil.. Abi sen yanlis hatirliyor olabilirsin belki. Orhan'in ilk golünde de diyor "adeta tavana çakti" diye[img]smileys/smiley17.gif[/img] Onlarda da Ismailin golünde bayaa bagiriyor ama o da hakikaten güzel gol.. Vrlhasil maç süpermis, Orhan & Hami sov var sahada[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

O maçin oldugu gün dersanedeydim ve maalesef maçi izleyemeyecektim. Zaten 3 gün önce bir Barcelona'dan rövansta 7 gol yemistik ve Fener'de portekiz takimini deplasmanda 3-1 yenip eleyip bize gelmisti.

Mahalledeki tüm fenerliler, aksam 7'de gel de yemek yiyelim diye dalga geçiyorlardi.

O dönemlerde lise ögrencisi olanlar hatirlar, meshur Süleyman Bayram'in (matematik hocasi - kitabi vardi tüm liselilerin üniversiteye hazirlandigi, Hidayet Durucan ile yazmisti) matematik dersindeydik. Tek Trabzonsporlu ben oldugum için ders boyunca da dalda geçiyordu. 7, yemedi falan diye.

Derken dedim ki hocam yanimda radyo var açalim da bir skor alalim. Yahu dedi, sen nesini merak ediyorsun, zaten yemissinizdir 3-5 tane!

Radyoyu açip da maçin son anlarini dinlerken, hayatimin en mutlu anlarindan birini yasiyordum. Hocaya sinifin ortasinda "Ulan nasil koduk size!" diye bir bagirmisim ki, bunun ancak yarim saat sonra arkadaslarim hatirlatinca farkina vardim. [img]smileys/smiley9.gif[/img]

O güne kadar aramiz çok iyi olan Süleymen Hocayla da bir daha hiç eskisi gibi olamadik.

Son derse girmeden kosa kosa mahalleye gittim. Baktim kimsecikler yok mahallede. Küçükesat'ta mahallenin ortasinda avazim çiktigi kadar bagiriyorum "neredesiniz ulaaan 5 çayina bekledim niye gelemediniz" diye. Mahallede tam bir hafta sessizlik oldu. Fener usaklari bir hafta mahalleye çikamadilar.

Heh, heh heee[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

ben trabzon arakli yesilce diger adiyla gahurada dogdum suan istanbulda
                  oturuyorum neyse 9 yasindaydim abim ler trabzona maça gidiyor bende
                  gitmek istiyorum ama goturen yok neyse ben gidicem o yamulu havada
                  yürümeye basladim gahuradan arakliya 1 saat kadar yurudum herhalde
                  oradan trabzon munubuslerine bindim söfor beni sevmisti galiba satadda
                  kadar getirdi amcanin biri farketmis olacak sordu kimsen yokmu bende
                  anlattim sonra beni stada soktu maci izledim kazandigimizi hatirliyorum
                  kim le oynadigimizi bilmiyorum amma cok sevin mistim gece olmustu amca
                  beni eve kadar birakti herkez beni ariyordu baya uzlmusler beni gorun
                  ce aglayarak sarildilar koyde herkeze anlattilar neyap tigimi 20 yasin
                  dayim hala trabzona gittigimde beni gorenler anlatip durur lar küçük adam diye hiç unutmam bu guzel gunu

trabzon sana canim feda

Yorum

mükemmelsin ellerine saglik

Yorum

ellerine saglik güzel olmuss

Yorum

ellerine saglik güzel olmuss

Yorum

ya anilar süper.bir de trabzon olunca isin içinde bir baska oluyor
                          "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

tesekkürler ,
                            @zafercalikoglu
                            @trabzonspor

Yorum

Çalışıyor...
                            X