Aziz Yıldırım gözaltında... Antalyada da fbli yoneticinin oteli aranıyor.
Ntv de aziz yıldırım şike soruşturması kapsamında göz altına alındı diyor,
inşallah müebbet alır
Konu Emrullah tarafından (03.07.2012 Saat 12:13 ) değiştirilmiştir.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Aziz Yıldırım gözaltında... Antalyada da fbli yoneticinin oteli aranıyor.
Konu Emrullah tarafından (03.07.2011 Saat 09:25 ) değiştirilmiştir.
Evet şimdi Fox'da gözaltına alınmasının görüntüleri var.
TRABZON BİR SEVDA!
TRABZONSPOR BİR DESTANDIR!
ntvsporda alt yazı var azize şike soruşturmasında göz altına alınmış Allahım inşallah hak yerini bulur
Gercekten Aziz Yıldırım gözaltına mı alınmış sitelere yeni yeni düşüyor haberler
Güneş ile dünya arasına ay girince, dünya karanlıkta kalır. ALLAH ile kul arasına dünya girince, kul karanlıkta kalır.
Birşey çıkacağını sanmam, minare çalan kılıfını hazırladı bu zamana kadar.
ntv de yazıyo
karaiplerde bir trazonsporlu..
bu sehir senin le yatip kalkiyor 20 yildir senden birsey istiyor. bordoylan mavi kefenim olsun trabzonum bu sene sampiyon olsun
o camia da tek tük insan varsa artık inanır belki,bişi çıkmaz çark aynen dönmeye devam edecektir ama dediğim gibi bu sadece kaybeden bir takımın mazeret araba çabası değil hakkın yendiğinin ıspatı olması bakımından güzel bişi.
Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
yeni mi başladılar? hangi delilleri toplayacaklarmış? delil mi kaldı? bu işin prosedürü kesinlikle, bence birşey çıkmayacak ve aziz yıldırım ntvsporda;
'' bakın aradılar ve bulamadılar'' gibisinden birşeyler dicek.inşaallah yanılırım ama ben bu ülkenin pislik adaletinin Trabzonsporuma geçen senen neler yaptığını biliyorum ve bu ülkenin adaletine güvenmiyorum,nefret ediyorum.İnşaallah yanılırım...
Entropi İyidir.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım gözaltında... Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda da arama yapılıyor.
Yıldırım'ın futbolda şike soruşturması kapsamında gözaltına alındığı da öğrenildi.
Kaynak : http://www.internethaber.com/aziz-yi...#ixzz1R1N0jkhu
Herkese Merhaba
Nasıl bir şey çıkmaz anlamadım. Durduk yere yüksek profilli bir kişiyi neden gözaltına alsınlar. Bu bir soruşturma kapsamında ifadesine başvurma değil. Resmen adamı gözaltına aldılar.
Ancak şike kapsamında mı? Heryerde şike kapsamında diyor.
TRABZON BİR SEVDA!
Eskişehirspor maçı soruşturmanın bir numaralı göstergesi.
Ümit Karan ve Sezer Öztürk gözaltında...
Konu Emrullah tarafından (03.07.2011 Saat 09:32 ) değiştirilmiştir.
TRABZON BİR SEVDA!
Hastayım bizim uşakların bir şey çıkmaz demesine..siz de böyle derseniz çıkmaz tabii..yani fbnin şike yaptığından şüphesi olan mı var..belki bazı deliller ele geçirildi ondan arama ve göz altı yapılıyor..
Herkese Merhaba
12 şehirde aramalar ve baskınlar başladı. 40 kişi gözaltına alınacak.
CNN Türk
TRABZON BİR SEVDA!
aziz yildirim gozaltinda..yuregimin yaglari eridi...
Birsey cikmaz.Sali verirler onu.Aptal degil kendini isaret eden kanitlari coktan yok etirmistir bile.
fenerbahçe kulübünde arama yapılıyor şuanda...
Türkiye'de bu bir ilk. Nasıl bu kadar rahat söylemler içinde bulunabiliyorsunuz.
Ortada ciddi bulgular olmasa 40 kişi hakkında nasıl tutuklama kararı alınabilir.
TRABZON BİR SEVDA!
Emrullah abi inanıyormusun birşey çıkacağına? yanlış anlama laf sokma manasında birşey ima etmiyorum,sadece soruyorum.
Ben inanamıyorum abi, keşke yanılsam ama inanamıyorum. Adamlar bu saate kadar belge bırakmışmıdır? hem bizim avukatların başvurusu kabul eidldimi savcılık tarafından? hiç haberini duymadık. sanırım bu bizim şikayette bulunduğumuz soruşturmanın davası değil.
Farketmez ama birşey çıkarsa iyidir, ama Trabzonumun hakettiği şampşyonluğu geri vermediklerinden sonra adaletin tecellisine inanamam ben.İnşaallah yanılırım tekrar diyorum.
Entropi İyidir.
kıvılcım çıktı artık ortalık yanacak inşallah bu pisliğe bulaşan herkes belasini bulur
Konu Salih Kara tarafından (03.07.2011 Saat 09:36 ) değiştirilmiştir.
Bu arada Lig TV'de ne altyazı var, ne de bir şey söylüyorlar, enteresan...
Entropi İyidir.
Sabah sabah uykulu gozlerle aglamak umarim adalet tecelli eder.
Şu anda 29 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 29 misafir)