Sayfa 6528 Toplam 12966 Sayfadan BirinciBirinci ... 5528 6028 6428 6478 6518 6526 6527 6528 6529 6530 6538 6578 6628 7028 7528 ... SonuncuSonuncu
Toplam 324135 adet sonuctan sayfa basi 163,176 ile 163,200 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Þike Davasý | Þike Tescillendi! UEFA, CAS ve ÝFM Onadý!

Erbay - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Cuma saati Allah belanýzý verir inþallah pis þikeciler.

Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..

HOPA'LI TS'LÝ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    53

Alýntý cihatöztürk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bizim baþkan gerçekten Emre beni dövecektimi dedi ?????

Dün akþam TRTSPOR baðlandý, evet aynen öyle dedi.
    2010-2011 SEZONU SÜPER LÝG ÞAMPÝYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    53

Alýntý CAFER ÖZER Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    FB maçýnda sahay çýkýp 5 dakika sonra Soyunma odasýna gideceklerdi
    Ýþte sana ses getirecek eylem
    Yada Kulüp karar alacaktý Bundan sonrada alabilir.
    aynen þunu diyecek
    "Þike yapan FB küme düþürülüp Þampiyonluk kupamýz verilmez ise Bundan sonra Kadýköydeki FB maçlarýna çýkmayacaðýz"
    iþte dünyada ses getirecek eylem.
    Bu eylem dünyada büyük yanký bulur. Böyle radikal eylemler þart oldu artýk.
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    53

Alýntý Armaðan Dere Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Niye alýnacak ki anlamadým.
    O maçta verilmeyen Mustafa'nýn net golü de var..
    Hani Burak'ýn ki faul olsun.
    Luganonun öyle çok golü var. Mustafa Yumlununki nizami goldü bence. Eyyamcý Bülent vermedi.
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Erbay - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Baþkan "Emre beni dövmek için bekledi" dedi sonra spiker araya girerken "Ama ben de Trabzon Tonyalýyým" gibisinden bir þey dedi

Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..

Emirhan Makul - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    35

Alýntý photolist Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    evet forumda bir gerginlik var maalesef. taraftar olarak yapabileceklerimiz sýnýrlý. ama en çok ses getirecek þey büyük katýlýmlý yürüyüþ olacaktýr. bunu çok ciddi olarak gündeme getirmenizi istiyorum.
    Hemen ümitsizliðe kapýlmaka gerek, bazý þeyleride þöyle bir hatýrlayalým biz yanlýþ hatýrlamýyorsam, Ýstanbul,Trabzon,Ankara,Ýzmir,Bursa,Bolu ve Zonguldak'da yürüdük belkide baþka illerde vardýr ve gerçekten istanbulda ki yürüyüþ þuana kadar ki efsane isyanlardandý. Süper bir organizasyondu, medya küçülttü, çektiði görüntüleri yayýnlamadý, kendi gözlerimle ben gördüm az olsak azdýk derim o gün o federasyona iniþ aný korkunçdu orada oturanlar hayretle izlediler evlerinde ama tabi ki bunu kimse izleyemedi, abartmýyorum bu sürecin baþýndan beri þikeciler böyle bir toplanýþ gerçekleþtiremediler.

Aynýsýný yaparýz, daha güzelinide yaparýz, böyle anlarda tüm gruplar ve tüm kesimler bir araya geliyor en umut veren olayda bu, hava güzel, ortam müsait sokaklara dökülmektende baþka þansýmýz yok, sabýrla organizasyonlarý bekleyeceðiz ve üzerimize ne düþüyorsa onu yapacaðýz. Elden malesef baþka hiç birþey gelmiyor herþey onlarýn elinde aþýrý adaletsiz bir arenadayýz ve artýk tüm herþey açýkca alenen yapýlýyor.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatýdýr.

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    38

Benden Recep'e oy verenlere gelsin:

Reeeeeeceeeeeeeeeeeeeeeep Tayyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip Erdoðaaaaaaaaaaaan, Recep Tayyip Erdoðan!!!
    Reeeeeeceeeeeeeeeeeeeeeep Tayyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip Erdoðaaaan, Recep Tayyip Erdoðan!!!!!
    Reeeeeeceeeeeeeeeeeep Tayyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip Erdoðaaaan, Recep Tayyip Erdoðan!!

Hadi alkýþlayýn..

Trabzonspor Kongre Üyesi

BMN Yönetim Kurulu
    Ýlker Yazýcýoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    42

Yukarýda arkadaþbahsetti.Bu pislik adamlarýn oluþturduðu pislik KORUYUCULARInýn oluþturduðu düzende yürüyerek vb eylemler sonuç getirmez.Ya takým olarak saha içinde yukarýda Cafer abinin de gayet açýk bir þekilde ifade ettiði eylemler gibiprotestolar yapýlýp,dünyaya duyurulmalý ve de hakkýmýzý yiyenleri kim koruyorsa ki bazý arkadaþlar ÝNANMAK ÝSTEMESE DE bu hükümettir,sandýkta vereceksin tepkini.Bakýn,ona verelim buna verelim þeklinde yönlendirme yaptýðým konusunda sakýn suçlama yapmayýn bana þimdi.Hakkýmýzýn yenmesine vesile olan kimse ona verilmesin oy bu kadar basit.
    Arafilboylu

Ve mikrofonlarýmýz Avni Aker'de...

Ertan1982 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Arkadaslar son sözü UEFA söyliyecek.Siz tüpcüden birsey mi bekliyordunuz??Yakinda mapusa girmese iyi.Secimlerede fazla yapacak birsey yoktu.Tek ciddi aday kalmiysti.Sanki Haciosmanoglu secilse Recebe karsi gelecekti.Su yönde zayif kaldik.Bizlerden birkac kisi kendisini feda edecekti.Istanbul ve Baska sehirlerde sikeciler gibi olaylar cikartcakti.Burda gec kaldik,ama Avrupa ve Dünya üzerinde haber olacak etkinlikleri daha yapabiliriz Siddetsiz hemde.
    çalýþmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaþamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Hekimoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45

Baþkanýn ince zekasýna ne oldu yýrtýndýk susmayýn öküzün trene baktýðý gibi bakmayýn diye ama nafile þimdi de býrakýr giderim diyor e bi zahmet.
    Konu Hekimoðlu tarafýndan (20.04.2012 Saat 12:10 ) deðiþtirilmiþtir.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

My - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydýn
    Yaþ
    50

Dövmek için beni bekliyormuþ. Ki bende Trabzon Tonyalýyým dedi.
    Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
    Murat

Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    53

Þu mübarek Cuma günü, þikeci emek hýrsýzlarýný Yüce Allah'ýn adaletine havale ediyorum.

Süper final denen saçma organizasyonda oynayýp hala daha þampiyonluktan bahsetmelerine ise kahroluyorum.
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

tahsin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    49

Ýþte Aziz'in þikesi
    Sivas-F.Bahçe maçý öncesi 3 koldan þike yapýldýðý iddia edildi. Kayýtlarda Aziz Yýldýrým'ýn, "Sen Sapancalý ile mi Þekerli ile mi yapýyorsun?" sorusuna, Ýlhan Ekþioðlu, "Üçüyle yaptým baþkaným" yanýtýný veriyor.
    Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým'a yönelik þike suçlamalarýnda belki de en önemli kayýtlar ortaya mý çýktý? Fotomaç'ýn haberine göre; O kayýtlar ýþýðýnda hazýrlanan tutanaklarda, 2010-2011 sezonunun þampiyonunu belirleyen 22 Mayýs 2011 tarihli Sivasspor- Fenerbahçe maçý öncesinde 3 ayrý koldan þike yapýldýðý iddia edildi.
    Ýletiþimin tespiti tutanaklarýnda yer alan kayýtlarden biri Fenerbahçe Kulübü yöneticisi Ýlhan Ekþioðlu ile Faruk Yaþar isimli bir þahýs arasýnda geçiyor. 17 Mayýs 2011 günü saat 16.37'de gerçekleþen görüþmede iddiaya göre þifreli þike görüþmeleri yapýlýyor:
    Fotomaç'ýn iddia ettiði görüþme kayýtlarý...
    FY: 2, 3 günümüz kaldý valla þampiyon olacaðýz... Peki var mý þey?
    ÝE: Ýyi. 3 dikiþ! Yani her koldan spor yapacaðýz.
    FY: Yüzde 90?
    ÝE: 100, 100...
    FY: Ha saðlam mý kaynaklar?
    ÝE: Çok saðlam. Bu görüþmeden yaklaþýk 1.5 saat sonra Ýlhan Ekþioðlu bu kez Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým'la görüþüyor. Yýldýrým, görüþmenin güvenliði açýsýndan oldukça titiz davranýyor:
    AY: Sabit hatta mýsýn?
    ÝE: Evet..
    AY: Sen SAPANCALI ile mi ÞEKERLÝ ile mi yapýyorsun?
    ÝE: Üçüyle yaptým baþkaným.
    AY: Üçüyle yaptýn... Neyse ben seninle yarýn konuþurum... Bu konuþmayý deþifre eden polis, Aziz Yýldýrým'ýn, 'Sapancalý' þeklinde kodladýðý kiþinin Adapazarý'nda ikamet eden menajer Fatih Akbaba, 'ÞEKERLÝ " olarak kodladýðý kiþinin ise þeker hastalýðý bulunan Ali Kýratlý olduðu tespitini yaptý.
    Yine tutanaklara yansýyan ayrýntýlara göre Ýlhan Ekþioðlu'nun ise "Üçüyle yaptým" sözleriyle Ahmet Çelebi aracýlýðýyla Sivassporlu futbolcu Mehmet Yýldýz, Abdullah Baþak aracýlýðýyla Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay, Ali Kýratlý ve menajer Fatih Akbaba aracýlýðýyla Sivassporlu futbolculara yönelik þike faaliyetlerini yönlendirdiði belirlendi.
    Maç günü olan 22 Mayýs'ta yapýlan bir diðer telefon görüþmesi ise yapýlan þikeyi gözler önüne seriyor. Faruk Yaþar'la konuþan Ýlhan Ekþioðlu "Rahat ol" mesajý veriyor:
    FY: Þimdi rahat rahat seyredebilir miyiz? Ne yapacaðýz? ÝE: Kadýköy'deyiz þu an biz zaten anasýný satayým...
    FY: Tribünlerin yüzde 75'i Fenerbahçe... Tamam abi onu anladýk...Öbür türlü rahat olacak mýyýz yani?
    ÝE: Evet evet...
    FY: Sen bu þantiyedeki baðlantýlarý garantiledin deðil mi?
    ÝE: Ya rahat seyret diyorum ya... Sivas maçýna sayýlý haftalar kala iþi iyice garantiye almak isteyen Aziz Yýldýrým, Sivasspor Baþkaný Mecnun Odyakmaz'a ligden düþmeme garantisi veriyor. Aziz Yýldýrým'ýn bu garanti karþýlýðýnda Odyakmaz'dan Fenerbahçe, nin son maçýnda Sivasspor'un yenilmesini istediði iddia ediliyor. Bu plan 9 Mart 2011 saat 13.03 tarihli telefon görüþmesine þöyle yansýyor:
    AY: Sen kimle oynuyordun bu hafta?
    MO: Kayseri geliyor...
    AY: Ya bir puan kazan ha... Biz tamam rakiplerini yeneceðiz... Ondan rahat ol sen... Kesin yeneceðiz... Ama sen bir 3 puan alabilirsen...
    MO: Ýþte bir Manisa'yý aldýk gittik, Antep'te gene yenildik. Bu Kayseri'yle oynadýktan sonra Buca'ya gidiyorum. Buca'ya yenilmeden veya yenmem lazým...
    AY: Berabere kalýn en kötü... Aziz Yýldýrým ve Mecnun Odyakmaz arasýnda 26 Nisan 2011 günü saat 21.31'de ayný çerçevede bir konuþma daha geçiyor:
    AY: Senin maçýn Cuma günü mü? Abi kazan ha aman ha...
    MO: Artýk bir galibiyete iþimizi bitiriyoruz üçü de küme düþüyor... Bakalým hayýrlýsý abi...
    AY: Tamam artýk dönüþünde konuþuruz. Tamam oldu... Bu görüþmelerin akabinde Sivasspor Baþkaný Mecnut Odyakmaz ile Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým þampiyonluk maçýndan 5 gün önce Baþkan Yýldýrým'ýn Kandilli'deki evinde bir araya geliyor. Görüþme öncesi Baþkan Yýldýrým güvenlik konusunda büyük titizlik gösteriyor:
    AY: Þimdi biletler ile ilgili operasyon yapýyorum. Sen nerelerdesin bu gün? Nereye takýlacaksýn ben nereye gelebilirim senin yanýna?
    MO: Kozyataðý'nda...
    AY: Sen yalnýz ben seninle yalnýz... Sen benim evi biliyor musun? Kandilli Sevda Tepesi'nde... Beþ buçukta buluþalým mý beþ buçukta?
    MO: Tamam... Bu buluþma öncesi ilginç bir olay yaþanýyor. Aziz Yýldýrým'ýn korumalarý evin yakýnlarýna park etmiþ camlarý siyah film ile kaplanmýþ bir araçtan þüpheleniyor. Aziz Yýldýrým, Aydýn Karaçoban isimli personelinden bu aracýn araþtýrýlmasýný istiyor:
    AK: Baþkaným plakayý sorguluyoruz þu anda...
    AY: Peki daha önce ayný araba mýydý?
    AK: Ayný yerde bekliyordu baþkaným... O gazetelerde çýkmýþtý. Ama yani ayný yerden çekilmiþti gene fotoðraf baþkaným...
    AY: Peki ne zaman uyandýnýz?
    AK: Mecnun baþkan geldiðinde dýþarý çýkma esnasýnda baktýk biz. Var mý herhangi birisi falan diye. Mecnun baþkan çýkmadan. Tam o çýkarken de karþýda bekliyordu o araba. Yönü bu tarafa dönük. Camlar filmli... Mecnun baþkanla çýktýktan sonra o da hemen ayrýldý...
    AY: Buraya gelip bana söyleseydiniz kardeþim ya... Arayýn sorun bakalým... Bu geliþme üzerine takip edildiðinden þüphelenen Mecnun Odyakmaz, ayný gece Aziz Yýldýrým ile telefon görüþmesi yaparak þunlarý söylüyor:
    MO: Kapýya bir þeyler gelmiþ de... Ben de diyorum ki ya ne haldeyiz þu kalan VIP biletleri sana getirdik buyur baþýmýza iþ aldýk...
    AY: Tabii tabii... Bir þey olursa öyle... Biletlerle ilgili konuþtuk
    Burada yazýlanlara bakýnca en az Bank Asya'ya düþecek bir takým görüyorum. Þu ligtv'yi kurtarana kadar sabredin Az kaldý üfledim sönecekler.

zaferyýldýz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

allah belasýný vercek bunlarýn ,verecek ,,

baþkanýn dA iþi çok zor

ama pes etmek yýlmak yerine

agresifleþse,öfke ile hareket etse emin olun daha iyi bir þey yapmýþ olacak

daha faydalý olacak

bu iþe trabzon öfkesini hiç katamadýk

hiç.....

bundan kaybediyoruz...

cerasus - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Umudunuzu yitirmeyin arkadaslar.

Sikebahcenin bu isten kurtulma imkani yok.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Hekimoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45

Tarih bunu da yazar Recep Tayyip Erdoðan þuan nasýl 28 Þubatçýlar hesap veriyorsa gün gelecek sende bu yaptýðýnýn hesabýný vereceksin.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Þahinoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Allah (c.c) tez zamanda cezalarýný versin inþallah.
    DOZER CEMÝL

arifberkay - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Alýntý Emre GÜRDAL Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    dedik ya hava güzel sen yürü..
    Herkese ayný cevabý veriyorsun senden akýl mý istedik?

Trabzonspor Kongre Üyesi
    DNA-TS - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    37

Alýntý SEDAT Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    * Siyasilere toz kondurmayan kafa yapýsý, neden bir adým ileri gidemediðimizin en büyük göstergesi...
    Alýntý Ýlker Yazýcýoðlu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Katýlýyorum Emirhan.Sanki tek suçlu hatta en suçlu baþkanmýþ gibi burada akýllarý sýra yorum yazanlarýn destekledikleri siyasi ideolojinin bir ürünüdür bu çýkýþlar.Adam Sadri'ye sayýyor,sövüyor,ama birilerine laf yok.Annemim teyzesinin büyük oðlu,þu andaki yönetimdeki bir yöneticinin oðludur.Siyasi kanadýn baþkan üzerinde ki baskýsýný anlata anlata bitiremiyor çocuk.Yazýk valla....
    Elestirdiginiz yazini sahibi benim
    Ýlker yorumlarina dikkat et terbiyesizlesme daha fazla sedata bise demiyecegim zaten.
    Siyasi zihniyeti benden fazla mi elestirdinizdemi baskani elestitrince siyasilere kizmayanlar diye atip tutuyorsunuz.
    Burdaki butun basiretsizlik sadri sener dedir oyana buyana vurmanin alemi yok konuyla bizim kadar alakasi olmayan geseli yoneticiler kicini yirtarken bizimkiler adalete saygimiz sonsuz deyip yan gelip yattilar hangi girisimde bulundular hangi karari dogru vermis sn baskan hangi oy unun dogru atmis sanddiga ilk once bunlari elestirin siyaseti de bu elestiriden sonra yaparsiniz. ( akp li degilim )

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    54

Galiba tek çare takýmý maçlara çýkarmamak.Böylece federasyon bizi ligden düþürmek zorunda kalacak.

Bakalým bunu yapabilecekler mi?

''Þikeciler ligde,þike maðduru küme düþtü''.Bunu dünya ya nasýl anlatýrlar merak ediyorum.

Tabi bu duruma bizim özellikle Ýstanbul içinde vereceðimiz tepkinin þiddeti ortada bir federasyon býrakýrsa!!!

zaferyýldýz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alýntý Þahinoðlu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Allah (c.c) tez zamanda cezalarýný versin inþallah.

amiiin ...

zarge - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    38

ah Trabzonum ah
    söyleyin bana yönetimin suçu ne?

ntvspor kimin ferit þahenk o kim.musa sowu fenere alan adam.
    ligtv hepimiz biliyoruz
    trtspor daha geçen gerçek yüzünü gördük
    hürriyet,milliyet þenol hoca defalarca basýn toplantýsý düzenledi.
    baþbakan yorum yok
    tff yorum yok
    tahkim yorum yok
    medya yorum yok
    hakemler yorum yok

ne diyeyim ben?
    Arkadaþlar, alnýmýzýn akýyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapýlmayan iþleri, biz, emekle yaptýk. Destek verdiniz, saðolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkýnýzý Helal Edin...Þenol GÜNEÞ

Trabzonspor Kongre Üyesi

Nereden
    Kocaeli

Alýntý arifberkay Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Herkese ayný cevabý veriyorsun senden akýl mý istedik?
    abicim sana biþe demedik özür diledik hadi ii forumlar sana...
    ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamýyor'' Þenol Güneþ

eski nick:Emres61

Ertan1982 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Basbakan kim UEFA ya dis gecirmek kim??O one minute ancak sov icin yapar.Benim duydum en az 6 federasyon UEFA ya sikayette bulundular bu olaylar yüzünde.Emsal teskil ederse bu olay bizim elimizde gücsüzlesir diye.
    çalýþmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaþamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

temel_yilmaz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    42

Alýntý cihatöztürk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bizim baþkan gerçekten Emre beni dövecektimi dedi ?????
    hayýr havaalanýnda beni beklemiþ dövmek için dedi. þahitlerde mahmut özgene r levent kýzýl ve bir isim daha söyledi ama anlayamadým.

Sayfa 6528 Toplam 12966 Sayfadan BirinciBirinci ... 5528 6028 6428 6478 6518 6526 6527 6528 6529 6530 6538 6578 6628 7028 7528 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 2 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 2 misafir)

Bu Konu için Etiketler