Sadece kendilerini rezil ediyorlar, baska bir sey degil. Oluyorlar degissin diye ama, hele hele su asamada, talimatname mumkun degil, degisemez.
Sadece kendilerini rezil ediyorlar, baska bir sey degil. Oluyorlar degissin diye ama, hele hele su asamada, talimatname mumkun degil, degisemez.
Sen gözünün önündeki pislikleri,kirlenmeyi,hukuksuzluðu hoþ gör hatta destekle sonra kalk Fransa'ya laf et...
ÖNCE TRABZONSPOR DÝYECEKSÝN…ENDÜSTRÝYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DÝREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBÝMÝZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOÐLU
arkadaþlar serkan ile ilgili bir iki haber denk geldi, bizim bjk maçý ile ilgili, içeriðini gören denk gelen varmý...
Avrupa’dan men edilebiliriz”
Galatasaray Baþkaný Ünal Aysal, ‘müsabaka sonucunu etkileme’ baþlýklý 58. maddenin deðiþtirilmesi yapýlan giriþimlerin çok tehlikeli olduðunu ve bu nedenle UEFA’nýn, Türk takýmlarýný 5 yýl Avrupa Kupasý maçlarýndan men edebileceðini söyledi.
Aysal, þu açýklamalarý yaptý:
“58. madde deðiþtirilmek isteniyor. Eðer böyle olursa, herkesin baþý büyük derde girer. Bunun altýndan da kimse kalkamaz. Yüzde yüz 5 sene ceza gelir. Bunun altýna imzamý bile atabilirim. Türk futbolunu düþünmek zorundayýz. Sonra ‘aile içinde’ eðlenip, birbirimizle oynar dururuz. Kalite ve mali açýdan futbolumuz büyük darbe yer. Herkes Avrupa’da boy gösterebilmek için mücadele ediyor. 58. madde aðýr ama deðiþtirirsek yanlýþ anlarlar. Öncelikle tüm cezalar belirlendiði gibi uygulansýn. Ondan sonra yavaþ yavaþ yumuþatalým. Bir geçiþ süreci olsun. Aksi takdirde UEFA’nýn yaptýrýmlarý karþýsýnda cezalardan kurtulamayýz.
‘AYDINLAR’IN YERÝNDE OLMAK ÝSTEMEZDÝM’
“Biz Fenerbahçe’ye kesinlikle düþman deðiliz. Aksine ebedi dostuz. Ama kararlýyýz. Ýstikbal, kurallara uymaktan geçer. Federasyona ise güveni saðlamak gerekiyor. Ýþin otoritesi onlar. Kurallarý onlar tatbik edecek. Ben, kesinlikle Mehmet Ali Aydýnlar Bey’in yerinde olmak istemezdim. Tertemiz adamlar, nelerle uðraþmak zorunda kalýyorlar?”
Kaynak: HTSpor
Küme düþme kalkacaksa
Ben hazýrým
öle mini couper falan da istemiyorum..
13 puan da geriyiz..
Hani olmayacak iþ deðil..
Hakký gel sýrrýný eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme þakir,
Defineye malik viraneler var.
Sabah aksam guclulerin degil hakkin, hukukun ustunlugunden bahsedenlerin geldigi noktaya bakin. Zaten isin en kotusu boyle herseyin icine basbakaninin, bakaninin, generalinin vb herkesin girmesi. Ya ortaya hukuki bir durum cikarsa bunun gereginin hangi kurum ve hangi yasalar cercevesinde yapilacagi zaten bellidir. Herkesin her ise burnunu sokmasina ne gerek var. Bugun Ingiltere'de, Fransa'da, Almanya'da, Ispanya'da vb boyle bir durum ortaya ciksa Merkel, Sarkozy, Cameron vb isi gucu birakip bu olaylarin icine girer, taraf olur mu, kesinlikle hayir. Yasalar ne diyorsa o olur. Bu olanlardan sonra sen cikip da Turkiye hukuk devletidir falan dersen kim inanir. Boyle bir gecede Meclisin hummali bir calisma ile sanki ulkede baska sorun yokmus gibi sikecileri kurtarmak, cezalarini indirmek icin kanunlari degistirmesinin az bucuk hukuki gelisimini tamamlamis hangi ulkede ornegi vardir. Yazik, valla yazik.
"Trabzonspor þampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
”If you would take a man’s life, you owe it to him to look into his eyes and hear his final words. And if you cannot bear to do that… then perhaps the man does not deserve to die.”
[Winter Ýs Coming...]-Eddard Stark-
adam bide hemþerimiz samsun doðumlu olmasýna raðmen aslen oflu bknz:http://www.ofhavadis.com/of/61hukumete-2-oflu-bakan.htm
Bu Süreçte anladým ki bizim içimdeki deðerler herhalde bi yerlere gelebilmek için kendi kimliklerini unutmasý gerekiyo azizin avukatý trabzonlu çýkar yönetimindekiler trabzonlu çýkar sinan engini bilmem nesi bu iþin içindeki adamlarýn çoðu trabzonlu çýkýyo emrenin annesi bile trabzonluymuþ vay arkadaþ kendi kendimize kazýk atýyoruz galiba haberimiz yok atanlarýn mutlaka vardýr tabi ama biz daha yeni öðrenmeye baþladýk![]()
avrupa þu an tatilde, cristmas tatili var, ancak ocak 3 den sonra geliþmeler olabilir
uefa'dan kimse gelmez gelecek 2 hafta....
bu ülkede oynamak Trabzonspora yakýþmýyor, kesinlikle oynamamalý böyle bir kirli ligde..
anadolu kulüpleri tamamen rantýn peþinde, ts hariç hiçbirinin belli hedefleri yok, bizde bu ülkede futbol seyrediyoruz
berbat bir ülkede yaþýyoruz...
7
"Her fikri savunma hakkýn yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkýn vardýr. Hiçkimse câhil kalma hakkýna sâhip deðildir." Harlan Ellison
...ne alaka arkadaþ...ergenekon soruþturmasý ayrý biþey,þike iþi ayrý biþey...ayrýca ergenekona sen zaten inanmýyordun ve inanmazsýn...ayný fb lilerin Aziz Yýldýrým ýn suçlu olduðuna inanmadýklarý gibi....sapla samaný karýþtýrmayalým...þike konusunda tüm meclis sýnýfta kalmýþtýr
.....
Fenerbahçe sadece futbolda deðil basketbolda da bazý giriþimlerde bulunmuþ. Þaþýrmadýk tabi ki de!
41. klasörde Fenerbahçe-Galatasaray basketbol maçýnda hakem ayarlanmasýyla ilgili dökümanlar var.
41. klasör sayfa 16.
Recep dediði maçýn hakemi Recep Ankaralý.
Konu Morpheous61 tarafýndan (23.12.2011 Saat 18:34 ) deðiþtirilmiþtir.
Ýnþâallah Suat Kýlýç'ýn açýklamasý fenerlilerin gazýný almayý amaçlamaktan ibârettir.
7
"Her fikri savunma hakkýn yoktur. Bilgi temelli fikri savunma hakkýn vardýr. Hiçkimse câhil kalma hakkýna sâhip deðildir." Harlan Ellison
Tâlimatnâme deðiþmediði sürece F.B.'yi kurtaramazlar. F.B.'nin kesin olarak düþeceði ortamda federasyon Beþiktaþ'ý düþürmez, bize de bir komplo kurmakla uðraþmaz diye düþünüyorum. Süper ligin mümkün olduðunca az yara almasýna çalýþýrlar.
Ama tâlimatnâme deðiþir, düþme yerine puan silme cezâsý gelirse o zaman bize de birkaç puanlýk bir komplo kurulmasýndan endiþeleniyorum, Bursa'nýn altýnda kalmamýzý saðlayacak bir komplo.
ÞL'ye katýlmamýz bizim için bir güvence ama inþâallah dediðin kadar saðlam bir güvencedir.
7
Yonetime o kadar cok elestiri geldi ki. Hem sampiyonluk yarisindayken nerdeyse bir suru arkadas onlaraneden febe gibi rakipleri ayartmadigi icin kizdi. Sonra adlari sorusturmada gecince hemen bir suru arkadas onlara suclu muamelesi yapti, hatta asbaskanimizin hastaneye kaldirilmasina bile laf soylendi. Sonraki surecte sessizlikle ve hakkimizi aramamakla suclandilar.
Ama simdi sakince dusununce goruyoruz ki, bu surecte ne bir milletvekilimiz, ne bir isadamimiz, ne bir sivil toplum orgutumuz, hickimse, ne de bizzat kendimiz hicbir sey yapmadik. Hatta secimlerde bu olayi bilen ve kendi cikarlari dogrultusunda manipule eden iktidara asiri destek verdik, orada toplu bir muhalefet, rahatsizlik goruntusu bile veremedik. Oylar bos atilabilirdi, Trabzonspor falan yazilip atilabilirdi. Herkes kendi cikarlar, kendi korkulari dogrultusunda davranip Trabzonsporumuzun hakkini ikinci plana atti. Ama bunu yaparken en ufak seyde de baskanini falan suclamaktan geri durmadi.
Bu kadar zaman gecti, nerde bizim sutliman zamanlarda atip tutan medyatik camia onderlerimiz, siyasi temsilcilerimiz, STO'lerimiz, neredeler? Herkes iktidarin tavrini izleyip suspus durumda, aman iktidari sinirlendirip basima bela almayayim derdinde. Trabzondaki hemserilerimizi de zaten cok rahatsiz etmis gozukmuyor bu olay, maclarda basbakana yalakak yapan pankartlar asmaga daha cok onem veriyorlar. Sonra yonetime savustur. Iyi de camia olarak kim bir cikis yapiyor. Yonetimine kim guc veriyor. Sadri beyin ve arkadaslarinin, camiasinin ve taraftarlarinin ve hemserilerinin destegi olmadan siyasi iktidar karsisinda sansi ne, bastan beri haksizca gozaltina alinip, haklarinda kisitlamalar, ceza talepleri geldi, gozdagi verilip duruldu.
Sadri Sener'in su andaki cikisi bile benim icin surpriz oldu. Cunku bu ulkede iktidarin istemedigi seyleri soylemek gercekten cok guc. Demokrasi, hukuk falan bunlarin hepsi az bucuk hikaye. Ne yazik ki yas geldi 45'e, degismedi hicbirsey. Hukukun degil, guclulerin hukuku. Isin ozeti bu. Ama bizi adaleti UEFA'da falan aratmalari gercekten yazik. Kendi ulkesinin hukukuna guvenemeyip yabancilarin adaletine siginmak, adaleti disardan beklemek. Hem ayip, hem yazik...
"Trabzonspor þampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
boþverin bunlarý beyler baþbakan fransaya posta koymuþ candaþ medyayý izleyin moralleriniz yerine gelsin!!!
þikeymiþ,þerefmiþ,haysiyetmiþ,hak,adaletmiþ bunlarý konuþmaya gerek yok siz sadece size denilen gibi düþünüp istenilen þekilde hareket edin
yazýk memleketin haline
Ýþçi düþmaný sendikacýya Karabük basýnýndan tepkiler gelmeye baþladý
azizin yanýnda olmak için ne kadar can atýyor deðil mi. Arkadaki de yeni baþkan.
http://karabuknethaber.com/haber_detay.asp?haberID=2467
![]()
RÝYAKAR FERÝDUN TANKUT
23-Aralýk-2011, 16:37
Spor Editörü
- KARABÜKSPOR ESKÝ BAÞKANI FERÝDUN TANKUT VE FENERBAHÇE BAÞKANI AZÝZ YILDIRIM ÝLE YAPTIKLARI TELEFON KONUÞMALARININ TAPELERÝ ORTAYA ÇIKTI.
- KENDÝNÝ AK PAK GÖSTERMEYE VE HALA KARABÜK'E GELEREK AHKAM KESMEYE ÇALIÞAN TANKUT BU KONUÞMALARINDAN SONRA ACABA UTANACAK MI ?
Kardemir Karabükspor’un 10 yýl baþkanlýðýný yapan Çelik Ýþ Sendikasý Genel Baþkaný H. Feridun Tankut geçen sezon Emenike’nin 32. Haftasýnda Karabük-Fenerbahçe maçýnda oynamamasýndan dolayý ve Fenerbahçe-Trabzonspor’un þampiyonluk yarýþýnda tarafsýz davranmadýðý için aðýr eleþtirilerimize maruz kalmýþtý.
Tüm eleþtirileri ret eden Feridun Tankut kendini adeta sütten çýkmýþ ak kaþýk gibi göstermeye çalýþmýþ ve yaptýðýmýz haberlerin yalan olduðunu iddia etmiþti. Ýþte Feridun Tankut ile Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým arasýnda geçen telefon konuþmasýnýn kayýtlarý
Karabük eski baþkaný Feridun Tankut, geçen sezonun son haftasýnda 4-0 yenildikleri Trabzon maçýndan hemen sonra Fenerbahçe Baþkaný Aziz Yýldýrým'ý þampiyonluk için tebrik ediyor ve Trabzonlular’dan dert yanýyor.
A.Yýldýrým Ha nasýlsýn baþkan, iyi misin?
F.Tankut Tebrik ediyorum, kutluyorum baþkaným.
A. Yýldýrým Çok saðol baþkaným.
F. Tankut ... bizde dün anormal bir baský altýnda kaldýk. Hakem 25 dakika öyle bir sindirdi ki takýmý. Tüm kararlarý Trabzon lehine verdi.
A. Yýldýrým Doðrudur, doðrudur...
F. Tankut Þeyde de çok terbiyesizler protokolde de çok büyük þey yaptýlar silah milah çektiler.
A. Yýldýrým Abi þimdi gazetede gördüm.
F. Tankut 4. gol olunca çocuklar biraz sesleri yüksek çýkmýþ ben ne olduðunu anlamadým, bir baktým saldýrý camlara saldýrýyorlar, tüm yönetim kalmýþ saldýrýyor, falan neyse ondan sonra ben gece yola çýktýktan sonra öðrendim ki silah çekmiþler, kapýyý zorlamýþ, silah çekmiþler yani bu kadar tahammülsüzlük olur mu yani. Sen gol atarken seviniyorsun da öbürünün orada bir sesinin çýkmasýný, bu kadar terbiyesizlik yok valla çok.
A. Yýldýrým Bunlar hep böyle maalesef. Bu Trabzon tehlikeli baþkaným.
F. Tankut Çok tehlikeli baþkaným valla. Ben de öyle gördüm anormal tehlikeli ve o kadar büyük bir þey yapmýþlar ki, gelmiþ amigolarýn hepsine para daðýtmýþlar.
A. Yýldýrým Boþver artýk geçti, her þeye teþekkür ederiz. Akþam bugün sana geliyorlar bugün bunu halledin ya tamam baþkan.
F.T. Konuþuruz baþkan.
A. Yýldýrým Gereken neyse yapýn, bizimkiler de yaptý, siz de yapýn tamam mý? Bir de bu üyelikle ilgili ne zaman arzu ediyorsan üye yapalým yani tamam.
F. Tankut .... baþkaným.
Aziz Yýldýrým ile arasýnda geçen bu telefon konuþmasýnda, Feridun Tankut Trabzon camiasýný ne hakla Karabük’e karþý düþman etmeye çalýþýr sorusu akýllara geliyor.
Öte yandan Karabükspor’un hangi amigolarýna Trabzonspor’dan kimler para daðýttý. Acaba Karabükspor amigolarý, Karabük’ün þerefini para ile mi sattýlar ve bu amigolar kim?
Telefon konuþmalarýnda en önemlisi ise Aziz Yýldýrým, Tankut’a neyi halledin diyor ve neyi hallettiler?
Bu kirli ve karanlýk iliþkilere mazisi ile tertemiz duran Karabükspor’u ne hakla sokmaya çalýþtýn, Sayýn Tankut?
Fenerbahçe’ye bir üyelik için mi Karabük’ün ve Karabükspor’un þerefini haysiyetini düþünmedin?
Hala kendini ak pak göstermeye çalýþan Eyy Feridun Tankut hala utanmadan ne yüzle “ben istesem yarýn bu kulübün baþýna gelirim ve kimse beni engelleyemez” diyorsun.
Bu telefon konuþmalarýndan sonra býrak senin Karabükspor baþýna gelmeyi artýk Karabük’e bile girmeyi kafandan bir kere daha geçir tavsiyesinde bulunuruz.
Kimse Karabük’ün ve Karabükspor’un haysiyetini, onurunu ve þerefini senin kadar yerlere düþürmeye kalkmadý.
10 Yýl Baþkanlýðýný yaptýðýn Kardemir Karabükspor’da ne dolaplar çevirdiðin bir gün yüce adalet karþýsýnda çýkacak ve hesabýný vereceksin.
Her sene ölüm yýl dönümünde mezarý baþýnda timsah gözyaþlarýný döktüðün Metin Türker sað olsaydý, seni sendikadan da, Karabükspor’dan da kovar ve Karabük’e girmene de izin vermezdi.
Gereken diðer deðerlendirmeleri, yorumlarý ve takdiri Karabüklülere býrakýyoruz.
----------------------------
Feridun Tangut daayný aziz gib basýný yönlendirmiþ. Yalan haberler yazdýrmýþtý. Ayný aziz gibi basýnda maþalarý vardý. Bunlar ayný kalýptan çýkmýþ gibi.
----------------------------
silah çekme falan olmadý M. Ali Þahinin korumasý Sivas gol atýnca Karabük - Trabzonspor maçýnda tepki almýþtý.
Konu Burhan Açýkgöz tarafýndan (23.12.2011 Saat 18:50 ) deðiþtirilmiþtir.
Gs nin bellizona maçýnda þike diyorlar
fb gs devre arasýndna sonra þutlansa bjk ile þampiyonluk mücadelesi vericez![]()
yapamazlar...Bakýn yolun sonuna gelindi, bu iþ cidden bitmek üzere...Hiç kimse sezon sonu geyiðine aldanmasýn...Uefa fenerin bu sene ligde kalýp seneye avrupa kupalarýna katýlþabilecek bir derece almasýný engellemek için en geç 30 iþ günü içinde gelip gerekli direktifleri verip federasyona, ülkeyi terkedecek...Bundan sonra federasyonun önünde sadece 2 seçenek var
1 - Þaibe altýndaki takýmlarý düþürmeyip ülke futbolunu en az 5 yýl dünyaya kapatacak. (Bu Türkiye de futbolu sözde deðil özde bitirir, ligi yayýnlayacak kanal bulamazsýnýz,, þimdi fener düþmesin diyen digitürk bile o zaman bunlara yüz çevirir)
2 - Federasyon iddianamenin gereðini yapar ve temiz bir sayfa açýlýr...Herkesin kýyamet gibi gördüðüne bakmayýn, fener alt liglerde en fazla birer yýl oynar, en geç 3 yýl içinde Süper Lige döner. Bu yazdýklarýmdan çýkarmýþ olmanýz gerekiyor ki UEFA olaya müdahil olduðu anda fenerbahçe kesinlikle bank asyayla kurtulamaz...Spor toto 2. lige gideceklerini biliyorum...
"Ya biz 2010-2011 Þampiyonluk Kupasýný alacaðýz, ya da o bizi"...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)