Sayfa 9312 Toplam 12966 Sayfadan BirinciBirinci ... 8312 8812 9212 9262 9302 9310 9311 9312 9313 9314 9322 9362 9412 9812 10312 ... SonuncuSonuncu
Toplam 324139 adet sonuctan sayfa basi 232,776 ile 232,800 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Þike Davasý | Þike Tescillendi! UEFA, CAS ve ÝFM Onadý!

Sefa Murat Dokuz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Belçika
    Yaþ
    33

Örgütlenemezsen kaybedersin 100.000 leri tek kelamda sokaða dökemezsen kaybedersin. Trabzonspor öyle bir bütünleþme yaþamalýydý ki Trabzon'da AKP CHP MHP il baþkanlýklarý bile kapatýlmalýydý. Yerel basýn köþe yazarlarý hükümeti çok aðýr eleþtirmeliydi.Baþkan keza siyasi mesajlar vermeliydi.Spora siyaset bulaþmasýn pehh Yahu Siyaset Spora hükmediyor diðer taraftan kendini kandýrmakla kafaný kuma gömmekle olmuyor bu iþler.Haksýz tarafta olup renkleri baþkanlarý için adliye önünde polisle çatýþan Kadýköy'ü cehenneme çeviren Fener taraftarý klüplerine daha çok sahip çýktý.Bizim taraftar gruplarýndan bir ... olmaz.
    Ey Türk Gençliði!
    Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Courage - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul

Alýntý Vkgz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster

Olmayan þeyin üzerine gururlanmalar,böbürlenmeler...

Söyleyene deðil,söyletene bakmak gerek!

jojuk - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir

llütfen bý video yu izleyin http://www.youtube.com/watch?v=4akNgFV6dG0

TS-AKCAABAT-61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

ael maçýnda fenerlilerden mesaj .. bursa gibi iyi bir pankart asmalýyýz bu aralar...
    serefinizi cas a sattiniz. su an köprü altinda arayabilirsiniz.
    „Choose a lazy person to do a hard job.
    Because a lazy person will find an easy way to do it.“
    BILL GATES

sanatik - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alýntý My Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Atilla Dilaver ‏@AtillaDilaver

TS, etik kurul ve pfdk hakkýndaki suç duyurularýný ayladýr yapmaktan kaçýnýyor. Niçin?
    Basindan beri hersey ters gidiyor. Hepimiz segredip duruyoruz. Ne klüp, ne ünlüler, nede kent dogrulari yapamadi. Sadece segrediyor bekliyor birisi getirsin versin bende seviniyim diyor (biz dahil).

Aslinda böyle pasif kalacaksan hic bazi seyleri agzina almiyacaksin, susacaksin kabul edeceksin ama eger konusuyorsan o zaman diger hamlelerinde ona göre olmali. Iki yüzlü gidisle olacak is degil. Birileri gelecek yönetim ayaga kalkacak onlar gidecek yine oturup bekliyecekler ama neyi bekliyorlar ?

Bu konu hakkinda hic bir sey yazmak gecmiyor artik icimden. Trabzonspor böyle yönetilmemeli !
    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

My - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydýn
    Yaþ
    50

ael maçýnda fenerlilerden mesaj .. bursa gibi iyi bir pankart asmalýyýz bu aralar...
    Nereye asmayý düþünüyorsun? Evin balkonuna asarsan olur da Avni Aker'e zor asarsýn. Þu süreçte tepkimizi dahi göstermemize engel oldu yönetim. Bu adamlar ne yapmaya çalýþýyor anlamak mümkün deðil.
    Hakan KULAÇOÐLU: "Sabýrlý, sistemli ve ekonomik, tüketen deðil üreten bir Trabzonspor oluþturmak."
    Murat

Nereden
    Ýstanbul

Ben baþkanýn CAS'a baþvurmasýnda acele ediyor olmasýný, takýmýn baþýnda kalamayacaðýndan korkmasýna baðlýyorum biraz. Ah ne olurdu þu dönemde saha içi sonuçlarýmýz biraz iyi olaydý da herkesin eli daha güçlü kalsaydý.

Tahir61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya

evet þerefleri akýttýklarý alýnterleri kadar

s.kayým alýnterinize þerefinize
    https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
    Eze eze 2021-2022.
    #Rahatsýzlýk vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazým Gibi Sev.

TS-AKCAABAT-61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alýntý jojuk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    llütfen bý video yu izleyin http://www.youtube.com/watch?v=4akNgFV6dG0
    iyi dinleyin, basbakan 2:27 de ne demek istiyor, "bikac sehir" ile alakali. kanaatimce bu bikac sehri icinde trabzon da bu sikecilerin icindedir demek istiyor. ben bunu cikardim.
    sorsaniz, ben sizi düsmekten kurtardim der.
    Konu TS-AKCAABAT-61 tarafýndan (09.11.2012 Saat 01:08 ) deðiþtirilmiþtir.
    „Choose a lazy person to do a hard job.
    Because a lazy person will find an easy way to do it.“
    BILL GATES

Samet Türkmen - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    37

Arabalarla para taþýyanlar kastediliyor o pankartta. Hemen kýzmayýn adamlara :P

Dip.Ing.Mag. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diðer

Alýntý TS-AKCAABAT-61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    _gs 4 yil arka arkaya sampiyon oldugu zaman donlari yoktu, oyunculara vermeye. ama oyuncular varini yogunu ortaya koyup 4 defa sampiyon oldurlar.
    _fb bu sürecte simdi egri oturup dogru konusalim herkes üzerlerine gitti, belki azaldi ama hala daha gidiyorlar. oyuncular sahada yine iyi sonuc aliyorlar. uefa liginden ve süperligde iyi gidiyorlar.
    _bjk yi uefa 1 yil men etti, evrakta sahtecilik yüzünden, paralari yok, bana göre bizden iyi gidiyorlar ligde.
    _ ama bizde yok sürec bizi yirtti, yok transferler yanlis, efendim para yok, baskan yanliz kaldi, yönetici yanlis yapiyor. takim sahada dökülüyo. neden dökülüyo. öbürlere bise olmuyorda biz sahada neden dökülüyoruz. oyuncular saha disina neden bakiyor. olmaz böyle arkadas. yeter artik ya. ya adam gibi oynayin ya da s...ir olun gidin. kahvelere gidemiyoruz, sehirde dolasamiyoruz, herkes dalga geciyo. bu ne yaa. baktin olmuyo, senol hoca da gider, sadri baskan da gider. daha 10. haftadayiz, 10 puan fark var. gelen yeni hoca da baskan da kupayi her merciden sonuna kadar isteyecektir. yoksa trabzona ayak basamazlar.

Bizim bir cogumuzun goz ardi ettigi en büyük sorunumuz "sehrin heyacanýný kaybetmiþ olmasý" eski Trabzon olsaydý Ýnan ne bizim oyuncular böyle lakayit davranabilirdi ne de gelen rakipler ellerini kollarýný sallayarak bizi yenip gidebilirlerdi. Baksana mesela son siralardaki bir rakibin hocasý bile çok rahat bir þekilde buradan puan veya puanlar almaya geldik diyebiliyor.
    Trabzon 96 dan sonra kendi kabuðuna çekilmiþti. 2011 de kývýlcým ateþlendi ama yine zararlý biz çýktýk neden basimizdakilerin saga sola yaranma sevdasý yüzünden oldu bunlar hep. Hýrsýz siritarak karþýmýzda duruyor ama biz kýz gibi demeçler veriyoruz. Erkek gibi davranýp hakkýmýzý savunamadik maalesef. Sonrasýnda da ezgimde ezdiler

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr Topaloðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    51

Ben hiç olmazsa Devlet Bahçeli nin þike davasýnda dik durup haklýnýn ve maðdurun yanýnda olacaðýný sanýyordum ama nerdeeeeee !

iþte sayýn bahçelinin þike konusundaki açýklamalarý ;

Devlet Bahçeli: Yüzyýllýk mazisi bulunan Fenerbahçe Kulübü tümüyle zan ve töhmet altýnda býrakýldý.

MHP Lideri Bahçeli‚ Ankara Ülkü Ocaklarýnýn Karþýyaka Ýþ Merkezi Müzikhol Düðün Salonunda düzenlediði iftar yemeðine katýldý. Bahçeli burada yaptýðý konuþmasýnda Fenerbahçenin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafýndan‚ UEFAnýn isteði üzerine bu sezon Þampiyonlar Liginden men edilmesini deðerlendirdi. Türk sporunun halinin skandala ulaþtýðýný belirten Bahçeli‚ þike teþvik pirimi iddialarýyla Türk futbolunun ateþe atýldýðýný ve kulüplere gönül vermiþ milyonlarca taraftarýn hayal kýrýklýðýna uðradýðýn söyledi. Temmuz ayýnýn ilk haftasýndan bu zamana süren adli ve idari soruþturma sürecin bir sonuca ulaþmadýðýný ifade eden MHP Lideri‚ Bu süreçten ortaya çýkan talihsiz tablodan en büyük Türk sporu görmektedir. Üstelik UEFAnýn baský ve belirleyiciliði altýnda Fenerbahçenin þampiyonlar ligine katýlamayacaðý yönünde alýnan kararýn Türk futbolunun güvenirliðine ve saygýnlýðýna gölge düþürmüþtür. dedi.
    Medyada teþvik primiyle ilgili hukuki süreç tamamlanmadan ve yüzyýllýk mazisi bulunan Fenerbahçe kulübünün tümüyle zan ve töhmet altýnda býrakýldýðýný belirten Bahçeli‚ Türk futbolunun ahlakýna barýþmayan bir suça karýþmýþ suretlerin kurumsal kimliðinden ayýrt edilmesi gerektiðini ve bunlara gerekli yaptýrýmlarýn uygulanmasýný istedi.

Fenerbahçe Spor Kulübünün uluslararasý müsabakalardan çýkartýlmasýný kýnayan Bahçeli‚ TFFnin kriz yönetmedeki beceriksizliði siyasi mücadelelerle içinin boþaltýlmasý ve rant paylaþým merkezi haline gelmesi bugünkü yýkýmý ateþlemiþtir. Ülkemiz AKPnin yönetimi altýnda uluslararasý arenada kuþkulu bir alana girmiþtir. Bu haysiyet kýrýcý bir durumdur. þeklinde konuþtu.
    Konu Topaloðlu tarafýndan (09.11.2012 Saat 08:35 ) deðiþtirilmiþtir.

ESER - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diðer
    Yaþ
    43

Alýntý sefer61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben Devlet Bahçeli nin þike davasýnda dik durup haklýnýn ve maðdurun yanýnda olacaðýný sanýyordum ama nerdeeeeee !

iþte sayýn bahçelinin þike konusundaki açýklamalarý ;

Devlet Bahçeli: Yüzyýllýk mazisi bulunan Fenerbahçe Kulübü tümüyle zan ve töhmet altýnda býrakýldý.

MHP Lideri Bahçeli‚ Ankara Ülkü Ocaklarýnýn Karþýyaka Ýþ Merkezi Müzikhol Düðün Salonunda düzenlediði iftar yemeðine katýldý. Bahçeli burada yaptýðý konuþmasýnda Fenerbahçenin Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafýndan‚ UEFAnýn isteði üzerine bu sezon Þampiyonlar Liginden men edilmesini deðerlendirdi. Türk sporunun halinin skandala ulaþtýðýný belirten Bahçeli‚ þike teþvik pirimi iddialarýyla Türk futbolunun ateþe atýldýðýný ve kulüplere gönül vermiþ milyonlarca taraftarýn hayal kýrýklýðýna uðradýðýn söyledi. Temmuz ayýnýn ilk haftasýndan bu zamana süren adli ve idari soruþturma sürecin bir sonuca ulaþmadýðýný ifade eden MHP Lideri‚ Bu süreçten ortaya çýkan talihsiz tablodan en büyük Türk sporu görmektedir. Üstelik UEFAnýn baský ve belirleyiciliði altýnda Fenerbahçenin þampiyonlar ligine katýlamayacaðý yönünde alýnan kararýn Türk futbolunun güvenirliðine ve saygýnlýðýna gölge düþürmüþtür. dedi.
    Medyada teþvik primiyle ilgili hukuki süreç tamamlanmadan ve yüzyýllýk mazisi bulunan Fenerbahçe kulübünün tümüyle zan ve töhmet altýnda býrakýldýðýný belirten Bahçeli‚ Türk futbolunun ahlakýna barýþmayan bir suça karýþmýþ suretlerin kurumsal kimliðinden ayýrt edilmesi gerektiðini ve bunlara gerekli yaptýrýmlarýn uygulanmasýný istedi.

Fenerbahçe Spor Kulübünün uluslararasý müsabakalardan çýkartýlmasýný kýnayan Bahçeli‚ TFFnin kriz yönetmedeki beceriksizliði siyasi mücadelelerle içinin boþaltýlmasý ve rant paylaþým merkezi haline gelmesi bugünkü yýkýmý ateþlemiþtir. Ülkemiz AKPnin yönetimi altýnda uluslararasý arenada kuþkulu bir alana girmiþtir. Bu haysiyet kýrýcý bir durumdur. þeklinde konuþtu.

hala anlayamadi gitti su mr. piskevuut .dumenden urgan sallamak, goygoy yapmak, car car bagirmak ve saga sola yagcilik yapmakla kimsenin guvenini kazanamazsin, kimse bu dolmayi yemez ve sana oy atmaz anla bunu sayin piskeevut ...

bu bayat piskevut ve cakma gandinin ucuz siyasi kisilikleri yuzunden mr. van minuut o bicim kirbacliyor ulkeyi... adam kendince hakli tabi, sagina soluna bakiyor" bunlar mi len benim rakiplerim yerim la ben bunlari , millet ben dururken bu kiytirik adamlara mi oy verecek " deyip kafasina gore at kosturuyor. orayi mincikliyor, burayi durtuyor, hizini alamiyor bazen ortadoguya atarlaniyor, samari yiyor ama sorun yine de. pozunu yediriyor bir sekil. bu adamlarin eline kalmis ulkem , vah ki ne vah...
    Konu ESER tarafýndan (09.11.2012 Saat 08:40 ) deðiþtirilmiþtir.

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr Topaloðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    51

Bazen düþünüyorum da acaba baþbakan çýkýp " fenerin þike yaptýðý tescillendi kupa TRABZONSPOR un hakkýdýr " deseydi bu bahçeli ve kýlýçdaroðlu bu duruma nasýl bir tepki gösterecekti. yoksa ayný pkk lýlar gibi fenerbahçenin maðduriyeti !!! üzerinden oynayýp açlýk grevlerinemi baþlayacaklardý ...

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr
    Nereden
    Rize
    Yaþ
    36

Kaybettik kabul edin , siyaset onlarýn arkasýnda tff onlarýn arkasýnda oldukça ne yaparsan yap ,bundan sonrada asla þampiyon olamayýz.Bu düzen fb gs bjk üzerine kurulmuþ , bursada biz olmasaydýk olamýcaktý

Murat Altun - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    52

Trabzon Trabzon olsa ilk seçimde baðýmsýz Trabzonspor adaylarý dýþýnda hiçbir partinin milletvekili seçilemez ama nerdeeeee Yine haklarýný gasp edenlerin peþinden koþan onlarý koruyup kollayan 3 partiye verecekler oylarýný

Bu 3 partide 3 istanbul takýmý gibi
    '' GERÇEKÇÝ OL ÝMKANSIZI ÝSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

zarge - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    38

uefa bu rezilliðe nasýl göz yumuyor anlamak mümkün deðil...
    Arkadaþlar, alnýmýzýn akýyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapýlmayan iþleri, biz, emekle yaptýk. Destek verdiniz, saðolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkýnýzý Helal Edin...Þenol GÜNEÞ

alone_6161 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    46

Alýntý zarge Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    30 milyon dolara.

ESER - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diðer
    Yaþ
    43

uefayi biz gozumuzde buyuttuk ve adalet bekcisi yaptik ama paranin dondugu yerde ilke milke kalmiyormus aci da olsa anladik..

zarge - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    38

Alýntý alone_6161 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    30 milyon dolara.
    þamp.liginde vasat performans gösteren bir takýmýn aldýðý paraya?
    Arkadaþlar, alnýmýzýn akýyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapýlmayan iþleri, biz, emekle yaptýk. Destek verdiniz, saðolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkýnýzý Helal Edin...Þenol GÜNEÞ

Dip.Ing.Mag. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diðer

Alýntý Sami Kuk Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Kaybettik kabul edin , siyaset onlarýn arkasýnda tff onlarýn arkasýnda oldukça ne yaparsan yap ,bundan sonrada asla þampiyon olamayýz.Bu düzen fb gs bjk üzerine kurulmuþ , bursada biz olmasaydýk olamýcaktý
    Ben Bursa'nýn þampiyon olma kýsmýna katýlýyorum biz olmasak onlar olamazdý. Bu sizce tesadufmudur ki 50 kusur sene de biz hariç þampiyon çýkmadý. Antep'in þampiyonluðu da çatýr çatýr çalýndý.

arifberkay - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Ben kaybettiðimizi kabul ediyorum...Ben sanýyordum ki camia olarak bir bütünüz beraber hareket ediyoruz.Ben bireysel tepki olarak ykb ki 15 senelik hesaplarýmý kredi kartlarýmý kapattým ,arçelik beko iðne dahi almadým..Ama ne oldu bir baktým bizim baþýmýzdakiler , adam dediklerimiz audiler önünde sýrýtarak poz veriyor,forma alýþveriþi yapýyor .Benim film burda koptu bize herþey müstehak.Kazanan kim þekiciler ve Ts yi kullanarak ceplerini dolduranlar,kaybedeni herkes biliyor...

alone_6161 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    46

Wink

þamp.liginde vasat performans gösteren bir takýmýn aldýðý paraya?
    O para UEFA için küçük, 3-5 yönetici için büyük bir paradýr.

Ugur Kurucelik - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    37

Alýntý Dip.Ing.Mag. Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ben Bursa'nýn þampiyon olma kýsmýna katýlýyorum biz olmasak onlar olamazdý. Bu sizce tesadufmudur ki 50 kusur sene de biz hariç þampiyon çýkmadý. Antep'in þampiyonluðu da çatýr çatýr çalýndý.
    Antepin þampiyonluðu çalýnmadý, göz göre göre sattýlar. Anteplilerde bunu antepte çatýr çatýr kutladýlar. Alan memnun satan memnun. Türk futbolunun hali.

Sayfa 9312 Toplam 12966 Sayfadan BirinciBirinci ... 8312 8812 9212 9262 9302 9310 9311 9312 9313 9314 9322 9362 9412 9812 10312 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 3 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 3 misafir)

Bu Konu için Etiketler