Baþkan çýkýnca dünyayý yakacakmýþ bak hele bak bak bak%100 olarak Aziz Yýldýrým birdaha yöneticilik yapamaz anca kendi çapýnda biþeyler yapmaya çalýþýr yani Aziz'in elleri artýk türk futbolundan kesin olarak çekilmiþtir...
Baþkan çýkýnca dünyayý yakacakmýþ bak hele bak bak bak%100 olarak Aziz Yýldýrým birdaha yöneticilik yapamaz anca kendi çapýnda biþeyler yapmaya çalýþýr yani Aziz'in elleri artýk türk futbolundan kesin olarak çekilmiþtir...
Eski kullanýcý adý emre611967
Eger bizim sucumuz yoksa bekledigim 29 yillik sure gelmistir artik memleketimi tum coskumla gozumle yas ile gezebilirim artik Allah'im ne olur bizimkilerde bu adilige 1 kurus bile bulasmamistir umarim.
4(61.) Sayfamýz hayýrlý uðurlu olsun...![]()
![]()
And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
POLÝS TUTANAÐINDAN
- SORU: 08.05.2001 tarihindeki Fenerbahçe Mali Genel Kurulu’nda muhaliflerin sindirilmesi ve baský yapýlmasý amacýyla faaliyette bulundunuz mu?
- BÜLENT ÝÞÇEN: Ben kesinlikle bir faaliyette bulunmadým. Herkes gibi mali kongre günü, ben iki oðlumla kongreye gittim, birlikte oyumuzu kullandýk ve ayrýldýk.
- SORU: Hakem atanmasý, PFDK ve Tahkim Kurulu toplantýlarýnda aleyhte kararlar çýkmasý durumda Futbol Federasyonu Baþkaný Mahmut Özgener’e baský uyguladýnýz mý?
- BÜLENT ÝÞÇEN: Ben kesinlikle eski Futbol Federasyonu Baþkaný Mahmut Özgener’e baský yapmadým. Yapýldýysa da bir bilgim ve ilgim yoktur.
· TELEFON GÖRÜÞMESÝ: Rüzgar var ya rüzgar... (Ali Kýratlý’yý kastediyor) Kuþun 1’ini almýþ. Kuþa zam da geliyormuþ biliyorsun deðil mi?
- SORU: Bu görüþmenin hususlarýný açýklayýn.
- BÜLENT ÝÞÇEN: Bu görüþme tamamýyla çapkýnlýkla alakalý olarak özel hayata ait bir görüþmedir.
Etkin Piþmanlýk’tan yararlanmak istiyorum
POLÝS TUTANAÐINDAN
- SORU: TCK’nýn 221. maddesinde düzenlenmiþ olan Etkin Piþmanlýk’tan faydalanmak istiyor musunuz?
- BÜLENT ÝÞÇEN: Evet.
- SORU: Ýlhan Ekþioðlu’nun talimatýyla, þike faaliyetlerinde bulunan Abdullah Baþak’a para verilmesi ve araç satýn alýnmasý hususunda faaliyette bulundunuz mu?
- BÜLENT ÝÞÇEN: Ben herhangi bir þike faaliyetinde bulunmadým. Ancak Abdullah bana kýz kardeþine araba alacaðýný söyledi. Bu konuda yardým talebinde bulundu. Ýlhan Ekþioðlu’nun S.K’yý arayacaðýný, aracý kýzkardeþi Ruken’in alacaðýný söyledi.
- SORU: Sedat Peker ile aranýzdaki iliþki ve irtibatý açýklayýn.
- BÜLENT ÝÞÇEN: 10 yýl kadar önce kendisi benden bir araba satýn aldý. Bu olaydan sonra Sedat Peker ile görüþmedim. Mecnun Odyakmaz ile
de futbolla uðraþtýðýndan tanýþýklý-ðým vardýr.
Gelmedim demesin, yakmasýn bizi
POLÝS TUTANAÐINDAN
- SORU: 01.05.2011 tarihindeki Fenerbahçe- Ýstanbul Büyükþehir Belediyespor maçý öncesinden 29.04.2011 tarihinde þike faaliyetinde bulunan þahýslara para verdiniz mi?
- BÜLENT ÝÞÇEN: Ben kesinlikle herhangi bir þike faaliyetinin içinde bulunmadým. Böyle bir þeyden haberdar deðilim.
09.05.2011. Saat: 00.03 Aziz Yýldýrým, Ýþçen’i arar; “Ali’yi görmüþ mü basýn Ali’yi.. (Eskiþehir-Trabzon maçýnda görülen Ali Kýratlý’yý kasteder) Gelmedim demesin ha. Ýyi demesin. YAKMASIN BÝZÝ. Yanmayalým.
- SORU: Açýklayýn bu konuþmayý.
- ÝÞÇEN: Ali Kýratlý’nýn Eskiþehir maçýna seyirci olarak gittiðini, bir gazetecinin sorusu üzerine kýzarak sakladýðýný, aslýnda saklamamasý gerektiðini söylüyor. Eðer saklarsa camiaya zarar vereceðini söylüyor.
Antu'da Gazi Mustafa Kemal Atatürk özlemi)
Bir daha gel kurtar bizi , Atatürk ile Fb Cumhuriyeti ?
Cumhuriyet içinde cumhuriyet olurmu ?
Ey Türk Gençliði!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Beyler flaþ itirafçý bir fenerli))))
http://www.youtube.com/watch?v=flV25...layer_embedded
Ben fenerli taraftarlari anlayabiliyorum..
Adamlar kendi takimlarina toz konduramiyorlar ki buda cok normal..
ama hersey ortada.. objektif olarak bakildiginda bi sike operasyonuna gerek bile kalmadan hersey ortada gozumuzun onunde..
"Ýnandýðý gibi yaþamayan, yaþadýðý gibi inanmaya baþlar"
Allah, Þenol Hocamýzý baþýmýzdan eksik etmesin,doðruluk ,adalet kelimelerini çok ustaca telaffuz etti.Böyle bir hoca varken yönetimden de klüpten de þüphe duymuyorum.
"Parayla yapýlmayan þeyleri alýn teriyle yaptýk.TARÝH BUNU YAZAR."
Rüzgar kuþu 1ini almýþ!
POLÝS TUTANAÐINDAN
- SORU: 08.05.2001 tarihindeki Fenerbahçe Mali Genel Kurulunda muhaliflerin sindirilmesi ve baský yapýlmasý amacýyla faaliyette bulundunuz mu?
- BÜLENT ÝÞÇEN: Ben kesinlikle bir faaliyette bulunmadým. Herkes gibi mali kongre günü‚ ben iki oðlumla kongreye gittim‚ birlikte oyumuzu kullandýk ve ayrýldýk.
- SORU: Hakem atanmasý‚ PFDK ve Tahkim Kurulu toplantýlarýnda aleyhte kararlar çýkmasý durumda Futbol Federasyonu Baþkaný Mahmut Özgenere baský uyguladýnýz mý?
- BÜLENT ÝÞÇEN: Ben kesinlikle eski Futbol Federasyonu Baþkaný Mahmut Özgenere baský yapmadým. Yapýldýysa da bir bilgim ve ilgim yoktur.
TELEFON GÖRÜÞMESÝ: Rüzgar var ya rüzgar... (Ali Kýratlýyý kastediyor) Kuþun 1ini almýþ. Kuþa zam da geliyormuþ biliyorsun deðil mi?
- SORU: Bu görüþmenin hususlarýný açýklayýn.
- BÜLENT ÝÞÇEN: Bu görüþme tamamýyla çapkýnlýkla alakalý olarak özel hayata ait bir görüþmedir.
Etkin Piþmanlýktan yararlanmak istiyorum
POLÝS TUTANAÐINDAN
- SORU: TCKnýn 221. maddesinde düzenlenmiþ olan Etkin Piþmanlýktan faydalanmak istiyor musunuz?
- BÜLENT ÝÞÇEN: Evet.
- SORU: Ýlhan Ekþioðlunun talimatýyla‚ þike faaliyetlerinde bulunan Abdullah Baþaka para verilmesi ve araç satýn alýnmasý hususunda faaliyette bulundunuz mu?
- BÜLENT ÝÞÇEN: Ben herhangi bir þike faaliyetinde bulunmadým. Ancak Abdullah bana kýz kardeþine araba alacaðýný söyledi. Bu konuda yardým talebinde bulundu. Ýlhan Ekþioðlunun S.Kyý arayacaðýný‚ aracý kýzkardeþi Rukenin alacaðýný söyledi.
- SORU: Sedat Peker ile aranýzdaki iliþki ve irtibatý açýklayýn.
- BÜLENT ÝÞÇEN: 10 yýl kadar önce kendisi benden bir araba satýn aldý. Bu olaydan sonra Sedat Peker ile görüþmedim. Mecnun Odyakmaz ile
de futbolla uðraþtýðýndan tanýþýklý-ðým vardýr.
Gelmedim demesin‚ yakmasýn bizi
POLÝS TUTANAÐINDAN
- SORU: 01.05.2011 tarihindeki Fenerbahçe- Ýstanbul Büyükþehir Belediyespor maçý öncesinden 29.04.2011 tarihinde þike faaliyetinde bulunan þahýslara para verdiniz mi?
- BÜLENT ÝÞÇEN: Ben kesinlikle herhangi bir þike faaliyetinin içinde bulunmadým. Böyle bir þeyden haberdar deðilim.
09.05.2011. Saat: 00.03 Aziz Yýldýrým‚ Ýþçeni arar; Aliyi görmüþ mü basýn Aliyi.. (Eskiþehir-Trabzon maçýnda görülen Ali Kýratlýyý kasteder) Gelmedim demesin ha. Ýyi demesin. YAKMASIN BÝZÝ. Yanmayalým.
- SORU: Açýklayýn bu konuþmayý.
- ÝÞÇEN: Ali Kýratlýnýn Eskiþehir maçýna seyirci olarak gittiðini‚ bir gazetecinin sorusu üzerine kýzarak sakladýðýný‚ aslýnda saklamamasý gerektiðini söylüyor. Eðer saklarsa camiaya zarar vereceðini söylüyor.
Bu etkin piþmanlýk ne ?
Erdal Abi.
Rýdvan neden Baþbakanla görüþtü sence?
yaþamým buymuþ meðer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akþam balkonda sizinle konuþmuþtu, hatýrlar mýsýnýz? tüm yaþamým bu... ben karanlýk bir köþeye çekilmiþ gizlenirken, baþkalarý þöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde þunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac
Erdal bu saatte bile nasýl bu kadar zeki olabiliyorsun?.
Metin08 Allah rahmet eylesin. Þampiyon olsak da sevinecek durumumuz yok arkadaþlar. Nice taraftarýmýz öldü, nicesi saðlýðýndan oldu ve hepimizim ömrü rahat bir 5 sene kýsaldý bu þerefsizlerin yüzünden. Þampiyonluða deðil ama bunlarýn cezasýný çektiklerini gördüðüm için sevineceðim. Ulan 30 yýlda bir þampiyonluk coþkusu yaþayacaktýk, ne olurdu delikanlý gibi sahada mücadele etseydiniz, biz þampiyonluðu kutlasaydýk, el ele Þampiyonlar Ligi'ne gitseydik?..
Konu TheCrow tarafýndan (05.07.2011 Saat 03:39 ) deðiþtirilmiþtir.
Yelkenimizdeki rüzgarý çaldýlar, yýlmadýk...
461. Sayfa da gelmiþ![]()
Hamiþ
Bjk forumlarinda da Antu ile bayagi dalga geciyorlar.Savci veya bir baskasi bu kadar delil belgeden sonra Trabzonspor'a sampiyonluk verilmezse Turkiye Super ligi bitmistir.Mehmet Yildiz ses kaydinda fb'yi sampiyon yaptik gidiyorum diyor lisansi yirtilsin.Zaten yuz halinden belliydi.
Çok büyüksün BMN..
Ne demiþti BMN:Günahlarýn takýmý..
Ve iþte o günahlar bir bir ortaya çýkýyor.
Çok büyük adamsýn Þenol Güneþ..
Ne demiþti:Adalet er ya da geç yerini bulur.
Ve iþte o adalet yerini buluyor.
Çok büyüksün Trabzonspor.
Kimse yanýna bile yaklaþamaz.
Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Þampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Tamam anlaþýldý...Antudan haber almaya gerek yok....Gazeteler tarandý mý bizimle ilgili bir haber var mý?...Yani demem o ki yatalým mý artýk?![]()
Trabzonspor taþralý olmaktan gelen ezikliðin, merkez karþýsýnda ikinci derecede veya gölgede býrakýlmýþ olmaktan sýyrýlmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun deðil, otantik inisiyatifin sembolüdür Ýsmet Özel
Verin Kupamizi lannn serefsizler...
KURAL BÝR ; Karar verdin mi uygulayacaksýn...
KURAL ÝKÝ ; Uygularken tereddüt etmeyeceksin...
KURAL ÜÇ ; Tereddüt ettiðinde kaybedeceksin...
KURAL DÖRT ; KAYBEDENLERÝN KAYDI DÜÞÜLÜR..!
Anlamýyonuzmu hala..Peker + Mecnun + Aziz Yýldýrým baðlantýsý kurmak amaç..Burdanda çeteye sokup Aziz Yýldýrým´ý ekarte etmek amaç...
Burda amaç Fenerbahçe deðil.Futbolda deðil Amaç Aziz Yýldýrým...Resimlere bak kim var orda?
Antu'da adamlar özetlemiþ kendilerinisadece þikeyi eklememiþ...
Baþta Hürriyet gazetesinin kalemleri Ercan Saatçi falan, sonra Uður Dündar, Ali Koç, Þenol Güneþ'e Þener'e laf atanlarýn Mostoroðlu, medyada bunlarýn yalakalýðýný yapanlarýn hepsinin...
BMN'nin giriþine bir liste olarak konulmasýný istiyorum ! Biz bile bunlarý hepsini görürken, duyarken, konuþurken; bu iþlerin haberleri bizim gibi sýradan insanlara bile gelirken eyyy medyaaaaa niye sustunuz ! Bu mudur gazeteciliðiniz ! Bu mudur objektifliðiniz ! Bu mudur bu ülkedeki dürüst medya ! Bilmiyordunuz deðil mi (?)!
UTANIN!
Bazýlarý susmakla da kalmadý avukatlýklarýný yaptý !
Haydi þimdi de savunsunlar bakalým !
- Hakkýmýzý 7rtmeyeceðiz !
461. sayfaya BORDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
volkannn KOYDUK MU ?
Hepinize Hayýrlý geceler diliyorum gözlerim kapanýyor...
Sabaha daha güzel ve bizim için daha hayýrlý haberler alýrýz inþallah...
"Erdal Abi sen bizim herþeyimizsin...seviyoruz seni seviyoruz ...."
Selametle...
bazen geriye dönüp bakýyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlýyorum. güzel oluyor yani...
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)