Sayfa 3426 Toplam 12966 Sayfadan BirinciBirinci ... 2426 2926 3326 3376 3416 3424 3425 3426 3427 3428 3436 3476 3526 3926 4426 ... SonuncuSonuncu
Toplam 324140 adet sonuctan sayfa basi 85,626 ile 85,650 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Þike Davasý | Þike Tescillendi! UEFA, CAS ve ÝFM Onadý!

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    45

Alýntý Külünkoðlu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Bir de bir þey soracaðým bu geliþmeleri bekliyor muyduk beklemiyor muyduk ?
    Beklememek için son 15-20 yýldýr futbolla hiç ilgilenmemiþ olmak lazým.

Kafalarýnda ki " nasýl kurtarýrýz" kararýna gerekçe arýyorlar aylardýr.

Bulabilirler mi?

Dediðim gibi uefa ayaðýný çözerler,içeride de bu iþi kovalayan olmazsa (þu an tek aday biziz) bulurlar.Netice de tahkimin kararý kesin hüküm.
    ÖNCE TRABZONSPOR DÝYECEKSÝN…ENDÜSTRÝYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DÝREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBÝMÝZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOÐLU

lopsang - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Gaziantep
    Yaþ
    46

Borsa meselesinde kafalar karýþtý galiba

1. Bazý hisselerin yukarý çýkmasý tek baþýna alanacak karara endekslenmez, yani fb düþmeyecek diye alým geliyor diyemeyiz
    2. Spor endeksi ciddi yukarýda, dört takým hisseside %10'un üzerinde artýda. Neden ? Ortak bir beklenti olabilir, bu da küme düþmeme beklentisidir, zira yatýrýmcý þöyle düþünebilir " FB,BJK düþerse havuz bozulur, kulüplerin gelirleri dolayýsýyla ciddi boyutta azalýr, düþme olmayacaksa gelirler düþmez, bilançoya olumlu yansýr bu da þirketin defter deðerinin yükselmesine dolayýsýyla, borsadaki deðerinin yükselmesine iþaret olur " Alýmlar bundan dolayý gelmiþ olabilir

3. Spor hisseleri en spekülatif hisselerdir, aklý baþýnda hiç bir yatýrýmcý bu hisselere girmez, ancak büyük yatýrýmcý bu tip durumlarda alým yapar ve arkasýna küçük yatýrýmcýyý takar, sonra satar ve küçük yatýrýmcýyý hisseleriyla baþbaþa býrakýr

Demem o ki , hisse artýþlarý tek baþýna bir þey ifade etmez, sadece yatýrýmcýnýn hesabý vardýr arkasýnda

ziyaretci - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    41

sampiyon yapmayacaklarina yuzde yuz eminim ama hani oldu ya dielim.. allah askina sevinmeyelim disari yansitmayalim.

karayamayman - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    48

Fenerbahçe hisseleri koptu gidiyor!
    Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun þike iddialarýnda adý geçen takýmlar ile ilgili bugün vereceði karar öncesi borsada dört büyüklerin hisseleri coþtu, tüm hisseler tavan fiyattan iþlem görüyor. Fenerbahçe yüzde 11.56, Beþiktaþ 11.22, Galatasaray yüzde 10.71, Trabzonspor hisseleri de yüzde 10.49 deðer kazandý. Son üç günlük performans da ise Fenerbahçe açýk ara önde.

11:02 | 15 Aðustos 2011

Temmuz ayý baþýnda baþlatýlan “Futbolda Þike Ýddialarýna” yönelik soruþturma ile soruþturmada adý geçen futbol kulüplerinin hisseleri çok ciddi düþüþler yaþamýþtý.

Ancak uzmanlar, federasyonun takýmlarýn küme düþmeyeceðine iliþkin karar vereceðine yönelik beklentilerin güçlendiðini ve bu nedenle hisselere hýzlý alýmlarýn geldiðini belirtiyor.

EN BÜYÜK YÜKSELÝÞ FENERBAHÇE'DE

Borsada spor kulüplerinin yaþadýðý yükseliþten en büyük payý Fenerbahçe hisseleri aldý. Bugün yüzde 11.56 prim yapan Fenerbahçe hisseleri son üç günde ise yüzde 37.5 deðer kazandý. Fenerbahçe hisseleri 10 Aðustos Çarþamba gününü 36.5 liradan tamamlarken, þu anda 50.5 liradan iþlem görüyor.

Beþiktaþ hisseleri ayný dönemde 6.96 TL'den 8.72 TL'ye çýkarak yüzde 25.2, Galatasaray hisseleri 219 liradan 274 liraya çýkarak yüzde 25.11, Trabzon hisseleri de 1.75 TL'den 14.75 TL'ye çýkarak yüzde 25.5 deðer kazandý.

EN BÜYÜK KAYIP KÝMDE?

Soruþturmanýn baþladýðý tarih esas alýndýðýnda ise, son dönemdeki yükseliþine raðmen en büyük deðer kaybý yine Fenerbahçe Sportif hisselerinde gerçekleþti, kayýp yüzde 29,54 oldu. Galatasaray Sportif hisselerindeki kayýp yüzde 27,13, Trabzonspor Sportif hisselerindeki kayýp yüzde 17,37 ve Beþiktaþ Futbol Yatýrýmlarý hisselerindeki kayýp da yüzde 14,93 olarak gerçekleþti.

Bu süre içinde Spor Endeksindeki düþüþ de yüzde 23,95'i buldu.

.....
    Ziyaretçi

tribundergi Tribun Dergi

TFF Yönetim Kurulu bugün saat 15.30'da toplanacak. Yönetim Kurulu toplantýsýnýn ardýndan saat 17.30'da basýn toplantýsý düzenlenecek.

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr
    Nereden
    Balýkesir
    Yaþ
    42

Alýntý Barýþ Burak Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Uefa Tff nin kararýndan sonra ''hoop dur bakalým sen napýyorsun'' der mi? bence demez. Ciddiyim.

hak ancak CAS ta aranýr, CAS ''hoop dur bakalým ne yapmýþýn sen hacý?'' dermi.DER.kralýný söyler.verdiði cezanýn hesabýný kimse veremez.

Sorun bizim þampiyonluðumuz deðil artýk, sorun fenerbahçenin bu ülkede dokunulmazlýðýnýn bozulup bozulmamasý...Bolzulacak,inanýyorum.Bu çýkan haberlerin yalan olduðuna inanýyorum.

fener basýný piþkinlik ile belgelerin önemini önemsizleþtirdiðini düþündükçe, yeni kayýtlar sürülüyor piyasaya.Psikolojik savaþ.Bugün hiç olmadýðý kadar ümitliler,hiç olmadýklarý kadar bakýn.

Bugün oluþturulan hava, süreç içerisindeki en olumlu hava fb için.bu gün kötü bir karar çýkarsa, en büyük çöküntüleri olacak.ÝNÞAALLAH.

devletin savcýsý delil görüp mahkemeye gönderecek,mahkeme delil görüp tutuklayacak, sen samut kanýt bulamayacaksýn? býraksýnlar bu iþleri.
    sohbetlerine biraz geç katýldým ama, akþam Telegol'de bir CAS Hukukçusu vardý.

Adam anladýðým kadarý ile diyor ki, bu tarz olaylarda iki taraf vardýr, bir sorgulayan bir sorgulanan.

Siz sadece sorgulayana göre iþ yapamazsýný. Bu nedenle diðer tarafý da dinlemelisiniz. O yüzden bazý kararlar suçluarýn da savunma yapmasýndan sonra verilebilir.

Kýsacasý bu iþin uzamasý kuvvetle muhtemel.

karayamayman - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Yaþ
    48

"50 G.Saraylý izlese þike var demez"

10:40 | 15 Aðustos 2011

Fenerbahçe'nin hocasý Aykut Kocaman, Cüneyt Tanman açýlýmýna son noktayý koydu: "Bizim her maç göbeðimiz çatladý. Cüneyt Tanman gibi futbolun içinden gelmiþ 50 tane Galatasaraylý bizim maçlarý izlesin, bir tanesi sahada 'þike var' demez."

Þike soruþturmasý geçiren Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, bir dost sohbetinde son geliþmeleri deðerlendirdi. Kocaman, hem þike hem de futbolcular ile ilgili önemli deðerlendirmelerde bulundu. Akþam, Kocaman'ýn bu sohbetinden önemli mesajlarý sizler için derledi:

ZATEN AKIL KARI DEÐÝL KÝ!

Kocaman þike konusunda kesin konuþurken "Adým kadar eminim, biz bu iþe karýþmadýk ve öyle maçlar oynadýk ki, þaibe altýnda kalmamýz akýl karý deðil. Çünkü koca sezon ne yaþadýðýmýzý ben biliyorum" yorumunda bulundu.

ÝLK GÜN TEPKÝ GÖSTERMÝÞTÝ

Fenerbahçe ile sözleþmesi devam eden Kocaman, Topuk Yaylasý kampýnda yaptýðý basýn toplantýsýnda "Futbolu futbolun içinden gelenler yönetmeli, þike kararýný da onlar vermeli" içeriðiyle dile getirdiði Cüneyt Tanman meselesini ise daha geniþ bir þekilde þöyle anlattý:

TANMAN TERCÝHÝ BÝLÝNÇLÝYDÝ

"Ben 'Cüneyt Tanman maçlarý izlesin, þike var derse kabul ederim' demiþtim. Bu sözümün bugün de sonuna kadar arkasýndayým. Neyi kastettiðimi de herkes anlamýþtýr. Hala da iddia ediyorum. Futbolun içinden gelmiþ Cüneyt Tanman gibi 50 tane Galatasaraylý maçlarý yeniden izlesin, söyleyeceði þey belli. Hepsi de 'Sahada þike' yok diyecektir. 50 Galatasaraylý da sahanýn içinde hiçbir þey olmadýðýný görecektir."

Nereden
    Ýstanbul

ben bugun bir karar beklemiyorum hatta dahada uzatýcaklar iþi

iril - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Manisa
    Yaþ
    53

info@tff.org adresine "sýkýysa düþürmeyin" konu baþlýðýyla aþaðýdaki maili attým:

Emniyet: "19 maçta þike ve teþvik tespit edilmiþ ve delillendirilmiþtir"
    Savcý: "Fenerin son 5 maçýnýn skorunu önceden biliyorduk"
    TFF: "savcýnýn verdiði 14bin belge içinde þike ve teþvik bulgusuna rastlamadýk" diyecekmiþ.
    Hadi sýkýysa deyin bakalým
    4-3 te olsanýz 6-1 de olsanýz diyemeyeceksiniz. Hadi erkekseniz deyin bakalým neler oluyor
    Trabzonda 70 yaþýndaki nine bile Trabzonspor'u konuþur. Bu durum dünyanýn baþka hiç bir yerinde yok. JOHN BENJAMIN TOSCHAK

Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    51

17:30'da karar açýklanýyor, olumsuz bir durumda iki saat sabretmem lazým... Orucu açtýktan sonra kimse beni sansürlemesin sakýn.

Þimdiden uyarýyorum. 18 yaþýndan küçükler ve bayanlar bu baþlýða girmesinler.

Trabzonspor Kongre Üyesi

Serdær - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    38

Herkes diyorki TFF olayý mahkemeye atacak.

Ya TFF gerçekten þike yok derse ? O zaman ne olacak ?
    Büyük Takým Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

zaferyýldýz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Alýntý Helvacý61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    benim tedirginliðim doðru bir karar çýkmama olasýlýðýndan kaynaklanýyor. gene hakkýmýzýn gasp edilmesinden tedirginim. ama sen þampiyonluk verilsede coþkuyla kutlayamam tedirginim diyorsun. yani korkuyorsun fenevliler tepki verir diye. sana o yüzden mal dedim ve doðru anlamýþsam hakket malsýn. yok tedirginliðin benim gibi hakkýn adaletin yerini bulmamasýndan ise sorun yok zaten

aynen oyle

burda hiç kimse ,,kesinlikle hiç kimse

fenerlilerrin tepkisinden tedirgin olmaz,,,deðil ki ben

belli ki bir anlayýþ problemi var ...

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Külünkoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    52

Her kim Savcýlýða gitti ise kapýdan çýkýþta þok vaziyette deðil miydi ?

Bu adamlar içerde ne gördüler ? benim çirkin suratýmý deðil heralde.

Bence Savcýlar basýndaki haberleri de gülerek izliyorlardýr.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Þamil Ekinci|Dozer Cemil|Þenol Güneþ|
    Ýki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Salih Yazýcý - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara

Alýntý malig Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    arkadaþlar akþam mehmet baransu antalya-trabzon maçýnda deniz ile ilgili bir þeyler söyledi tam olarak ne dediðini açýklayabilecek kimse var mý? bir de mehmet baransu bizim hakkýmýzda iddaalar var mý bugün açýklayacakmýþ güya ses çýktý mý? bundan haberi olan varmý?
    biz antalyanýn 2 maçtada puan kaybettik neyden bahsediyor belki fenerle ilgilidir

Caðaloðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    40

Alýntý iril Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    info@tff.org adresine "sýkýysa düþürmeyin" konu baþlýðýyla aþaðýdaki maili attým:

Emniyet: "19 maçta þike ve teþvik tespit edilmiþ ve delillendirilmiþtir"
    Savcý: "Fenerin son 5 maçýnýn skorunu önceden biliyorduk"
    TFF: "savcýnýn verdiði 14bin belge içinde þike ve teþvik bulgusuna rastlamadýk" diyecekmiþ.
    Hadi sýkýysa deyin bakalým
    4-3 te olsanýz 6-1 de olsanýz diyemeyeceksiniz. Hadi erkekseniz deyin bakalým neler oluyor
    maile falan gerek yok abi,

eðer adalet yerini bulmazsa olabilecekleri hayal bile edemezler.
    Onur "Esad düþecek" dese 1 saatte dediðini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsýn ROK

matrix5782 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    43

Etik Kurulu nasýl Bir þey Yok diyecek Anlam Veremiyorum Bundan Bir hafta önce federasyona Not Gönderen ''Þike Bulgusuna rastlanmýþtýr.'' diyen Etik Kurulu idi.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Hekimoðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    45

Emniyetin açýklamasý 19 maçta þike ve teþvik delillendirildi,MAA'nýn savcý ile konuþmasýndan sonra söylediði durum vahim lafý,savcýnýn söylediði iddia edilen biz fenerin son 5 maçýnýn skorunu biliyorduk sözü,ayrý ayrý nöbetçi mahkemelerin tutuklama kararlarý ve üst mahkemenin tutukluluklara itirazlarýn reddine karar vermesi ortada iken etik kurulunun 26 koca klasörde delil bulamamasý resmen komedidir.Ama burasý Türkiye.
    Hayat bir gündür o da bugündür.

doctorsurgeon - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Bugüne kadar yönetimin arkasýnda duran biri olarak yazýyorum,
    Son 15 yýlda tam 3 þampiyonluðu alenen baðýrta baðýrta çalýnan bir takýmýn yönetimi ne yapmýþ olabilirde 19 maçta þikenin kanýtlandýðý þu dönemde bile Türk futbolunu elinde bulunduran vampirlere karþý dahi bu cefakar bu vefakar taraftarýn hakkýný savunamaz hale gelir. Bu taraftar size hakkýný helal etmiyor.
    ÝSTANBULU EZE EZE ,
    EL ELE ZÝRVEYE.

Caðaloðlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    40

Alýntý Külünkoðlu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Her kim Savcýlýða gitti ise kapýdan çýkýþta þok vaziyette deðil miydi ?

Bu adamlar içerde ne gördüler ? benim çirkin suratýmý deðil heralde.

Bence Savcýlar basýndaki haberleri de gülerek izliyorlardýr.
    aynen katýlýyorum abi, kurtarma operasyonu falan olsaydý bu iþe ilk baþtan girmezlerdi.
    Onur "Esad düþecek" dese 1 saatte dediðini yapacak bir ordu var emrinde... Adamsýn ROK

Bdeniz_61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    34

Biraz antu.com da gezineyim dedim forumun seviyesi yerlerde.

Cidden bu fenevliler için þüphem kalmadý.Kesin gerizekalýlar.

Nereden
    Ýstanbul

arkadasým bunlar lig ler basladý zaman tribünlerde neler olacaný kestiremiyolar galiba gereken cezalar verilmedi zaman bir trabzon fener macýný düþnemiyorm

Buðra Sekban - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    46

Alýntý karayamayman Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    "50 G.Saraylý izlese þike var demez"

10:40 | 15 Aðustos 2011

Fenerbahçe'nin hocasý Aykut Kocaman, Cüneyt Tanman açýlýmýna son noktayý koydu: "Bizim her maç göbeðimiz çatladý. Cüneyt Tanman gibi futbolun içinden gelmiþ 50 tane Galatasaraylý bizim maçlarý izlesin, bir tanesi sahada 'þike var' demez."

Þike soruþturmasý geçiren Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, bir dost sohbetinde son geliþmeleri deðerlendirdi. Kocaman, hem þike hem de futbolcular ile ilgili önemli deðerlendirmelerde bulundu. Akþam, Kocaman'ýn bu sohbetinden önemli mesajlarý sizler için derledi:

ZATEN AKIL KARI DEÐÝL KÝ!

Kocaman þike konusunda kesin konuþurken "Adým kadar eminim, biz bu iþe karýþmadýk ve öyle maçlar oynadýk ki, þaibe altýnda kalmamýz akýl karý deðil. Çünkü koca sezon ne yaþadýðýmýzý ben biliyorum" yorumunda bulundu.

ÝLK GÜN TEPKÝ GÖSTERMÝÞTÝ

Fenerbahçe ile sözleþmesi devam eden Kocaman, Topuk Yaylasý kampýnda yaptýðý basýn toplantýsýnda "Futbolu futbolun içinden gelenler yönetmeli, þike kararýný da onlar vermeli" içeriðiyle dile getirdiði Cüneyt Tanman meselesini ise daha geniþ bir þekilde þöyle anlattý:

TANMAN TERCÝHÝ BÝLÝNÇLÝYDÝ

"Ben 'Cüneyt Tanman maçlarý izlesin, þike var derse kabul ederim' demiþtim. Bu sözümün bugün de sonuna kadar arkasýndayým. Neyi kastettiðimi de herkes anlamýþtýr. Hala da iddia ediyorum. Futbolun içinden gelmiþ Cüneyt Tanman gibi 50 tane Galatasaraylý maçlarý yeniden izlesin, söyleyeceði þey belli. Hepsi de 'Sahada þike' yok diyecektir. 50 Galatasaraylý da sahanýn içinde hiçbir þey olmadýðýný görecektir."
    ne yani hepsi profesyonel dublörmü kullanmýþ anlamadým seyredince belli olmuyormuymuþ ya saçmalamaya baþladý bu adam hersene ayný senaryolarla maç kazana kazana gerçek olduðunu sanýyor gerzek.... eeee sürekli ayný yalaný söylersen birgün sende gerçek olduðuna inanýrsýn dedikleri bu olsa gerek....
    KING M'BÝA

cemoli5408 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Samsun

þike yok küme düþme yok diyen kim? vatan ve hürriyet artý türevleri. bu köpeðin soylarý bu þike skandalý baþladý baþlayalý yaptýklarý bütün haberler fos ve yanlý çýkmadý mý? bunlarý kaale alýp sinirlenmek akýl karý deðil. ha bu aydýnlar ve tayfasý bunlarý uþaðý mý,evet. olsun hiç farketmez. hakkaniyete uymayan karar verirseler olacak olan þudur; kendileri de aziz baþganlarýnýn yanýnda metrise týpýþ týpýþ giderler belli zaman içinde. suç ortaklýðýna girerler. sýkmayýn canýnýzý...

Trabzonspor Kongre Üyesi

Serdær - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    38

Mehmet BARANSU dün güzel konuþtu .

Yusuf Turanlý 67 sayfalýk savunmasýný okusunlar sadece þike varmý yokmu anlarlar ?

Yusuf Turanlýya soruyorlar ; 100 Bin Euro veya Dolar meselesi.

Yusuf Turanlý cevaplýyor : Nasýl yaptým hatýrlamýyorum , niye yaptým hatýrlamýyorum.Hiçbirini hatýrlamýyorum.

Parayý bile pay edeceklerini bile konuþuyorlar.

67 sayfayý bile okusanýz bile yeter size.

Uður Uçar bile kabul ediyor ; bana teklif ettiler ama kabul etmedim diyor.

Niye uzaða gidiyorlar ki ..
    Büyük Takým Büyük Futbolcularla Olur !..
    Real Madrid
    Manchester United
    twitter.com/TSerdarSx

hamucera - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    43

baransu her hafta açýklýyor bizim hakkýmýzdaki iddialarý zaten ama nerde kim açýklýyor birtek biz göremiyoruz

bu arada eðer bu iþten fener sýyýrýrsa o zaman tam rezillik olur, adamlar çýkýp baðýracaklar fenerle kimse baþa çýkamaz, haklarýdýr da, ben olsam bende söylerim
    Biz Trabzonsporumuzun þampiyon olmasýný isteriz ama sadece þampiyon olacak diye sevmeyiz

Sayfa 3426 Toplam 12966 Sayfadan BirinciBirinci ... 2426 2926 3326 3376 3416 3424 3425 3426 3427 3428 3436 3476 3526 3926 4426 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 4 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 4 misafir)

Bu Konu için Etiketler