Mehmet Baransu'nun dediði gibi aslýnda.
Bazen bilerek serbest býrakýyorlar ve takibe devam ediyorlar.
Bazen de önce almýyorlar ve dinleme yoluyla tepkilerini ve konuþmalarýný takip edip, sonra alýyorlar.
Erman'ýn dediði de bir yerde doðru gibi.
Hani kardeþim tutuklanan futbolcular?
Sivas'ýn kalecisi ve Ümit Karan tutuklama istemiyle sevk edildi mahkemeye.
Tutuklanýrsa Erman Efendi'nin de isteði olmuþ olur.
Beklemeye devam.
Ayrýca adam ne güzel 13 maçý sayacaktý kaynadý aradý.
Saysa da merkamýnýzdan kurtulsak.
Bizim çektiðimiz, adamlýðýn bedeli...
Telegoldeki baþta Mehmet Baransu olmak üzere muhabirlerin hepsi zýmba giibi,önemli þeyler söyleyecekler de þu ahmet çakar ve erman toroðlu olmasa....
# BMN #
dinlerken nasýl dinliyorsunuz adamýn konuþtuklarý tamamen doðru þike var deniyor sen futbolcularý býrakýyorsun peki þikeyi kim yaptý diyor.Þike olduðunu biliyor kýzýyor adam þike yok demiyor ki .Üstü kapanacak ondan korkuyor adam .
yený dalgalar denýyo neyýn dalgasý zamanmý var basbakanda acýkladý býran once karara varýlsýn lýgler baslýcak dýye bence yený dalgalar hýkaye anca suan aktýf olmayan ýnsanlara karsý yapýlcaksa yapýlýr
19 maçta þike delillendirilmiþtir. YORUM YAPARKEN ERMANA ÞANSALA MAHMUTA NÝYAZÝYE dayandýrdýðýnýz düþüncelerin yanýna TÜRK POLÝSÝNÝN ÇALIÞMALARINA DA YER VERÝN...
al izle...
http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=kanalturk
Hacýosmanoðlu ÝSTÝFA!!!
Telegol costu bi kere. O serefsiz ercan saatcinin de ne mok oldugu cikti meydana emre cocugunun uzerine yemin ediyordu canli yayinda oda yapma yapma demw ole diyordu heyy yavrum heyyy bAkalim baska nelee cikacak reklam bitti
bu emre için nasýl bir kapak yapmalý..þöyle bir boy resmi..altýna da en kalaylýsýndan bir söz...
paraya karþý yetenek ve emeðin savaþý...
Korcan , Ümit ve Ýbrahim akýn tutuklanirsa bu is tamamdir al sana 3 futbolcu erman
Bizi beðenenlerin hepsini severiz; ama beðendiklerimizin hepsini sevmeyiz. La Rochefoucauld
Niþanlým son 4 gündür yaþadýðým bu harareti anlamakta zorlanýyorKendimi bir an onun yerine koydum. Bir top ve peþinden koþan 22 adam. Dünya üzerinde belli bir kesim insan, futbolun bu streslerinden uzak yaþýyor
Neyse reklamlar bitti
![]()
3 tane futbolcunun tutuklanmasi istendi
onlar da olmasa bile tesebbus bile dusurme sebebi
bizi eksik tesebbus diye dusurmeye calisiyorlardi be
Sabýr + Sabýr + Sabýr = 8, 9, 10, ...
Ýyi Hücum maç alýr Ýyi Defans Þampiyon Yapar !!!
- Erman'a sallayan arkadaþlar nasýl dinliyorsunuz bir tarif edermisiniz , adamdan daha yürekli konuþan kim var þimdiye kadar ? bizim taraftarýmýzda algýda bir sorun olduðu muhakkak...
Trabzonspor demek inancýn zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanýyým, baþka bir kaptanýn arkasýndan, baþka bir takýmýn formasýyla sahaya çýkmam'' Dozer CEMÝL Hopa & Beþikdüzü & ÞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMÝZ82
ercan da isin isinde .... vay anasina...
Tamamda bize yöneltilen iddaa "eksik tesebbüs"...!
Yahu ben saat kactan beri burdayim, dünyanin haberini takip ediyorum, Avukatlari, gazetecileri dinliyorum.
Sen bunu neye dayanarak söylüyorsun merak ediyorum.
Burada bircok kisi yanlis anliyor sonra!
Sakin olun, bilip bilmeden yazmak ne kadar dogru.
Bu arada üstüne alinma genel anlamda söylüyorum, cünkü ilk degilsin sonda olmayacaksin.
Lütfen sakin olalim.
Sucumuz varsa neyse cezasi cekeriz, ben bu kadar korkak oldugumuzu bilmiyordum sahsen.
Bazilari gibi adaleti protesto edecek degiliz.
Ýstanbul Saltanatýný 7 kez yýktýk, yine yýkacaðýz, Bordo kanýmýzla Mavi göklere Þampiyon TRABZONSPOR yazdýracaðýz...
Adamlýk bugün baþka yarýn baþka konuþup,konuþmamakla ölçülüyor,onun bunun tehditlerine göre hareket etmekle ölçülüyor.
Ahmet Çakar'ýn da Erman'ýn da defalarca kez çark ettiðini herkes biliyor ama Mehmet Baransu her þeyin üstüne giden,geri adým attýðýna þimdiye kadar raslanmamýþ bir gazeteci.
Bence o at gözlüklerini sen çýkar,ne demekse artýk..
Ona buna inanýp galeyana gelmeyin,emniyet þike var dedi bitmiþtir artýk..
Erman Toroðlu ironi yapýyor arkadaþlar yahu.
Madem þike var futbolcularý niye salýyosun diyor.
Ýnsan sevdiðini býrakmaz... FATÝH AKIN
Þu anda 2 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 2 misafir)