Sayfa 1 Toplam 22 Sayfadan 1 2 3 11 ... SonuncuSonuncu
Toplam 539 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 25 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Biz Sanal ve Kötüler

  1. #1
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart Biz Sanal ve Kötüler

    O kadar sanalýz ki, o kadar kötüyüz ki... o kadar olsun,
    Aslýnda yalnýz olduðumuz için sanalýz biz.
    Bu sanallar ve kötüler öyle iþler yaptýlar ki.
    Yaptýklarý ilk organizasyonla baþladý bu sanal kötülükler.

    Trabzonspor berbat halde, taraftar umutsuz, inanç ise hak getire… Bu kötüler sayýlarýnýn azlýðýna bakmazsýnýz çýkýyor kendi aralarýnda para toplayýp, lisanslý Trabzonspor formalarýndan alýyorlar. Kime alýyorlar? Kendilerine mi? Hayýr. Kötü bunlar dedik ya, bir galatasaray maçý öncesi tribündeki 8–9 yaþýndaki çocuklara daðýtýyorlar aldýklarý Trabzonspor formalarýný... Sevinçten deliye dönen, o gün gözlerinin içi gülen çocuklar bugün 20 yaþýnda delikanlý oldular. Ýþte her þey böyle baþladý...

    Bu sanallar, Trabzonspor’u konuþmaya, yorumlamaya devam ederken “kötü durumdayýz, ihtiyacý var Trabzonspor’un” diyerek yollara düþtüler. Deplasman otobüsünde bu kötü insanlarýn adý o zamanlar “internetçiler” di. O internetçiler maçlarýn sonunda günlerce sesleri kýsýk dolandýlar evlerinde, iþ yerlerinde...

    Sonra bu kötüler, bir gün “ayýp bir þey mi yapýyoruz þurada, Trabzonsporluyuz lan biz, girelim sosyal hayata, gelelim hep bir araya” dediler. Film -ne yalan söyleyelim- biraz da burada koptu. Baþladýlar maçlardan arta kalan zamanlarda kahvaltýydý, yemekti, iftardý, geziydi, konserdi sürekli bir arada olmaya... Ýþin kötü tarafý sayýlarý arttýkça da artýyordu...

    Bu sanallar, kimilerinin ressamlar gibi öldükten sonra pek bir deðer verdiði sanatçýlara hakkýný yaþarken verdiler. Sevdiler sevildiler, öldükten sonra ki en anlamlý fotoðrafýnýn olduðu dev pankartý Avni Aker tribünlerine “ne yapay bunlar” sesleri arasýnda astýlar. Komiktir, o gün bu sözleri söyleyenler þimdi en büyük destekçisi, seveni oldular bu sanatçýnýn. Öldükten sonrasýnýn bir kýsmýný boþuna aramayýn bulamazsýnýz, çünkü bu kötüler o ismin maddi herhangi bir þeyle anýlmasýný istemedikleri için yaptýklarý iyiliðin cakasýný satmak yerine gözlerini kýrpmadan bir çýrpýda denize attýlar. Detay bilmek isteyenleri maalesef bu kötüler, sanatçýnýn ailesine sormak zorunda býraktýlar.

    Bu kötüler, spor medyasýnýn Trabzonspor Taraftarýný ýsrarla farklý göstermesine karþýlýk Ankara’da huzurevleri, Trabzon’da çocuk esirgeme kurumunu ziyaret ettiler. Eksiklikleri var mý yok mu? diye sordular. Baktýlar ki var, acilen çözüm buldular, hayýr dua aldýlar. Çocuklarýn hüznünü sevince döndürdüler. Yaþlýlarýn ellerinden öpüp hal hatýr sordular. Kaç kere mi yaptýlar? Göstermelik olsun diye bir kere deðil, defalarca.. Ne zaman ziyaret ettiler? “yok mu kapýmýzý çalacak ?” dedikleri en hassas olduklarý günlerde... yani “bayramlarda...”

    Bu sanallar, kendi kan bankalarýný oluþturdular, kendilerine iftira atan, küfür edenlere bile kanlarýný verdiler...

    Bu kötülerin bir de kýz kardeþleri, ablalarý var. Onlarda rahat durmadýlar. Lösev’e can suyu, destek olma konularýnda kendilerini paraladýlar. Üstüne üstlük o yoðunlukta bir de Trabzonspor'un örnek futbolcularýndan Ýsmail Gökçeki unutmadýlar, unutturmadýlar...

    Bu sanallar, ülkemizin hassas olduðu konulara ayrýca önem verdiler. Þehitler için yürüdüler. Herkes þehitler için bir þey söylerken unutulan gazilerimizi Gata’da ziyaret ettiler. Ülkemizin en ücra yerinde çok zor þartlar altýnda görev yapan ve arkadaþlarý Þehit olan askerlerimize mektup yazýp Tugay komutanlýklarýna gönderdiler. Komutanlar hiç beklemedikleri bu durum karþýsýnda duygularýna hâkim olmakta zorlandýlar. Ýlk defa sporla ilgili bir cenahtan böyle mesajlar ve mektuplar aldýðýný söylerken son sözlerinde “Vatan Sað Olsun” derken seslerinin titrediðini belli etmemeye çalýþtýlar.

    Bu kötüler, ülke sýnýrýný aþarak Afganistan’a, Pakistan’a bile hiç utanmadan yardým gönderdiler.

    Bu sanallar, Trabzonspor kötü giderken “bir tekmede ben vurayým” diye düþünmediler. Trabzonspor daha fazla yýpranmasýn diye olabilecek en iyi en nazik þekilde ulusal gazetelerden birinde “Genel Kurula Gidilmesi” yönünde çaðrýda bulundular. Ve maalesef bunu da kimseye minnet etmeden kendi imkanlarýyla yaptýlar.

    Bu kötüler, Trabzonspor’un hakký yenince sokaklara döküldüler, Futbol federasyonun karþýsýna dikildiler. Darbeyi de en olmayacak yerden "Trabzonsporlulardan" yediler.

    Bu sanallar bir yanda da ameliyat olan Trabzonsporlu futbolculara þifalar dilemek için hastaneye koþtular.

    Bu kötüler, Trabzonspor için asla yýlgýnlýk göstermediler. Baktýlar ki yayýnlarda adaletsizlik var. 60 tane callcenter’ý olan kurumun fakslarýný ve telefonlarýný kilitlediler.

    Bu sanallar, Trabzonspor’un sezon öncesi kamplarýnýn önemli olduðunu bilerek, kamp yapýlan otelleri “asla yalnýz deðilsiniz” diyerek bayram yerine çevirdiler.

    Bu kötüler, "Trabzonspor geliyor!" diye havalimanlarýný mahþer yerine çevirdiler.

    Bu sanallar, TS Clup lisanslý ürününün ne demek olduðunu ýsrarla anlattýlar. Yine rahat durmadýlar. Maðazalar nefes alsýn, kapanmasýn diye “TS Clup Alýþ Veriþ Günleri” düzenlediler. Ýþin sevindirici yaný o maðazayý çok çabalasalarda kurtarmayý baþaramadýlar.

    Bu kötüler, “Ben Trabzonspor Kaptanýyým, baþka takýmýn kaptanýn ardýndan sahaya çýkmak bana yakýþmaz” diyen yürekli efsaneye saygý duruþunda bulunsun diye binlerce fidan ektiler Zigana yolu üzerine. Adýný da “Cemil Usta Hatýra Ormaný” koydular kendi adlarýna yaptýrmaktansa...

    Bu sanallar, Trabzonspor’a olan aþklarýný, Trabzonsporluluðun özgünlüðünü, özelliðini anlatabilmek için iki kitap yazdýlar. Türkiye’de bu anlamda ilk oldular...Üçüncüsü de yolda dediler.

    Bu kötüler, hayatlarýný Trabzonspor yolunda kaybeden 19 caný da unutmadýlar. En çok canýn verildiði þehre “bir sevda uðruna” diyerek bir orman oluþturmak istediler. Alçakça, haince engellendiler, Hem de üzerinde sözde Trabzonsporluluk etiketi olan bir namussuz tarafýndan. Hazmedemedi Trabzonspor Kulübü “boþ verin o þerefsiz(ler) yaptýklarýyla kalsýn(lar), göreceksiniz Trabzon’un en güzel yerine ayný isimle yapacaðýz fidanlýðýmýzý, hem bir de anýt dikeceðiz üzülmeyin” diyerek ayný gün karar almasýna yol açtýlar. Bugün Trabzon’un en güzel yerlerinden birinde bir anýt ve fidanlýk durmakta...

    Bütün bunlarý yapan kötüler, hiç utanýlmadan kendilerine “sanalcý” denilerek güya aþaðýlanmalarýna raðmen, yoðun iftiralara raðmen yýlmadan yollarýna devam ettiler.

    Bu kötüler, "Çanakkale ruhu yaþasýn" diyerek, Çanakkale þehitliklerine koþtular.

    Bu sanallar, Trabzonspor formalarýyla halý sahada maçlara çýktýlar, o gün bugündür her hafta maçlarýný bordo mavi formalarýyla oynamaya devam ediyorlar. Diðer takým taraftarlarýný da formalarýyla taciz ediyorlar.

    Ayný kötüler, Trabzonspor’a kötülük olsun diye 156 adet projeyi Trabzonspor’a teslim ettiler. Trabzonspor’un ilan ettiði birinciliðe teþekkür edip, Trabzonspor’un vermiþ olduðu maddi ödülü ve VÝP kombinesini de almadýlar. Dedik ya kötü bunlar...

    Bu sanallar, “eleþtirinin olduðu yerde teþekkür neden olmaz?” diye sordular. Türkiye’de sadece Trabzonspor Taraftarýnýn yapabildiði ödül törenleri düzenlediler. Bu törenlerde spor medyasýnda önemli konumlarý olan insanlarýn Trabzon’a, Trabzonspor’a karþý bakýþ açýlarýný deðiþtirip, tabularýnýn yýkýlmasýna sebep oldular. Bu yýl utanmadan 5. sini düzenleyecekler...

    Bu sanallar var ya bu sanallar, herkes futbol takýmýyla haþýr neþir iken Trabzonspor Atýcýlýk Kulübü ile ilgili “hop bir dakika!” diyerek baþka bir yöne baktýlar. Baktýlar ki Türkiye rekorlarýný elinde bulunduran Trabzonspor Atýcýlýk Þubesinin poligonu yýkýlýyor, þubesi de sallantýda. Her biri cevher olan keskin ve rekortmen niþancýlar çalýþacak yer olmadýðýný için Trabzon Limanýnda çalýþýyorlardý. “Trabzonspor Atýcýlýk Takýmýmýzýn kapanmasýna da poligonsuz kalmasýna da asla izin vermeyiz” diyerek var gücüyle destek oldular. O gün destek olunan þampiyonlar bugün Türkiye’yi temsilen ISSF Dünya Þampiyonasýna gidecekler. Poligonu da hala unutmuþ deðiller.

    Bu kötüler, baþarýlý olanlarý daha çok baþarýlý olsun diye kýymet vermesini, yüreklendirmesini bildiler.

    Bu sanallar, Ýstanbul'dan sonra en çok Avrupa Kupasý maçý oynanmýþ, 5 bin yýllýk tarihi olan Trabzon þehrini, 2016 Avrupa futbol þampiyonasý aday þehirlerarasýna almayan TFF'ye karþý kayýtsýz kalýnmasýna çok içerlendiler. Ama inattýlar, herkesin enteresan þekilde sustuðu, uyuþtuðu Trabzon’da “ya sen? sen de mi susuyorsun?” diyerek kendi imkanlarý ile ilan verdiler. Ýstanbul’da TFF’nin karþýsýna çýktýlar.

    Bu kötüler, geleceði düþündüler. Onlarca okula milyarlarca lira deðerinde yardýmda bulundular. Trabzon’un T’si Türkiye’nin T’sidir diyerek Suriye sýnýrýna kadar gidip Trabzonspor Kütüphanesini kurdular. Kurarken yine rahat durmadýlar, fidanlarýný da ektiler.

    Bu sanallar, kimseye minnet etmeden, eðilmeden, bükülmeden kombinelerini aldýlar. Yetmedi Avni Aker’e bir kez olsun gidemeyecek olanlar bile kombinelerini aldýlar ve öðrenci kardeþlerine “al bu kombineyi benim yerime git o tribünlere, bir tek koltuk boþ kalmasýn Avni Aker’de” diyerek genç kardeþlerine verdiler.

    Bu kötüler, Sürmene'deki çocuklarýmýza sirayet ettirilmek istenen fenerbahçe sempatizanlýðýnýn farkýna varýr varmaz derhal müdahale de bulundular.

    Bu sanallar, Türk futbolunun gerçek efsanesi olan Trabzonspor'un, doðduðu statta bulunan koltuklarýn, çimlerin anlamýný dosta düþmana açtýklarý pankartla bir kez daha hatýrlattýlar.

    Bir koltuðun üstüne baðlanmayan, baðlanamayan bu "sanallar ve kötüler", bundan sonrada Trabzonspor adýna akla gelmeyen daha bir sürü kötülükler yapacaklar ve bunlarý yaparken her zaman ki gibi ''Önce ve Sadece Trabzonspor" diyecekler.

  2. #2
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Ne Malum belki yalan söylüyoruzdur. O zaman Buyrun,

  3. #3
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Maçlara Giden Sanallar












  4. #4
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Maçlara Gidip Garip Garip Ýþler Yapan Sanallar




  5. #5
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Mesaj Veren Sanallar



  6. #6
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    “Allah Kabul Etsin” Diyen Sanallar





    ANKARA

    KOCAELÝ


    ZONGULDAK

    BURSA

  7. #7
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Boðazýnýzdayýz ! Diyen Kötüler





  8. #8
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Hem Çevik Hem de Ahlaklýlara Destek Olan Sanallar


    “Kazým Koyuncu Kalbimizdesin” Diyen Kötüler


    Yaþlýlarýna Hürmet Gösteren Kötüler


    Yetim Çocuklarýmýza Sahip Çýkan Kötüler

    Ýsmail Gökçek’e Moral Veren Hastalýðýna Dikkat Çekmek Ýsteyen Sanallar


    LÖSEV'E DESTEK OLAN KÖTÜLER


  9. #9
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    “Konu Þehitler ve Gaziler Olunca Akan Sular Durur” Diyen Sanallar






  10. #10
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Genel Kurul’a Davet Eden Kötüler


  11. #11
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Sanal Kýrýklar Ýçin Geçmiþ Olsun’a Gidenler




  12. #12
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Kamp Ziyaretlerindeki Sanallar







    Konu admin tarafýndan (29.06.2011 Saat 08:49 ) deðiþtirilmiþtir.

  13. #13
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Havalimanlarýnda Aniden Ortaya Çýkan Sanallar





    Tsclup’lara Destek Ýçin Alýþveriþ Yapan Sanallar

  14. #14
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Cemil Usta’ya Saygý Gösteren Kötüler





  15. #15
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Kitap Yazan Sanallar




  16. #16
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Anýt Park’a Sebep, Destek Olan Kötüler



    Çanakkale’de Yürüyen Sanallar




  17. #17
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Halýsahalarda Forma Giyen Kötüler


    Proje Üreten Sanallar


  18. #18
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Trabzonspor Taraftarýnýn Seçimini Organize Edip Ödül Töreni Düzenleyen Sanallar





  19. #19
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Attýðýný Vuran Sanallar




  20. #20
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Okul Yardýmý Yapan Kötüler

    (Diðer Okul Yardýmý Fotograflarý Sýðmaz Diye Sadece Ýki Okul Fotografý)
    Þýrnak


    Þanlýurfa






  21. #21
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Yaðma Yok ! Diyen Sanallar






  22. #22
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    Trabzon Sürmene’de Fenerium Rezaletine Engel Olan Kötüler





  23. #23
    admin - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    03.02.2004
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    1,112

    Standart

    VE ONLARIN SANAL VE KÜÇÜK PANKARTLARI...






    Konu Külünkoðlu tarafýndan (16.09.2011 Saat 07:29 ) deðiþtirilmiþtir.

  24. #24
    ozturk - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    23.07.2006
    Nereden
    Ýstanbul
    Mesajlar
    16,291

    Standart

    Süper bir çalýþma..

    Arþiv de baya geniþmiþ, ellerinize saðlýk.
    Konu ozturk tarafýndan (29.06.2011 Saat 08:57 ) deðiþtirilmiþtir.

  25. #25
    Trabzonspor Kongre Üyesi
    Burak - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    01.08.2006
    Nereden
    Trabzon
    Mesajlar
    9,463

    Standart

    BMN iyi ki var ...

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajýnýzý Deðiþtirme Yetkiniz Yok
  •