Onura gerçekten helal olsun diyorum. Kalede çok sağlam duruyor.
Ayrıca Özge sana katılıyorum. Sahada şu anda Barış kadar teknik ve topla gidicek bir oyuncu yok.
Şu takımda Barışın ölüsü top oynar. Ne oluyoruz, anlamıyorum. Onura helal olsun. Umarım aynı performansı bu akşam Tolgadan da görürüz.
Onura gerçekten helal olsun diyorum. Kalede çok sağlam duruyor.
Ayrıca Özge sana katılıyorum. Sahada şu anda Barış kadar teknik ve topla gidicek bir oyuncu yok.
Maç Ermenistan ile Onur arasında geçmeye başladı. Onur spikerin de dediği gibi üzerine düşeni fazlasıyla yaptı. Bu çocuk bizim 10 yılımızı kurtarır. Üzerine düşmek lazım. Türkiye'de kolay kolay kaleci yetişmiyor. Onur inşallah ne beni ne de kendine güvenenleri utandırmaz.
Hami ve Abdullah hoca Barış'ı almamak için neden direniyorlar anlamadım. Gerçi almasınlar mazallah sakatlık felan olur. Ligde lazım bize
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Acaba bizimkiler Hamiden ricada mı bulundular Barışı oynatmaması için. Başka bir açıklama bulamıyorum yani. Gençlerimizde de ışık falan göremiyorum.
Gooool Abdullah attı. İlhan az daha yakıcaktı pozisyonu
Abdullah attı ve öndeyiz. Kolayı zor yaptık İlhan sayesinde. Beğendim golü
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Gol attık, rakip savunmayla organize bir atak oldu ama gol goldür
Al artık Barışı da Hami. Kıskanıyo musun benim yerime geçer bu uşak Trabzonda diye yoksa
golden sonra hamiyle abdullahı gördüm Hami'yi inşallah bizim takımın başında da görürüz
Hami yamuk yaptı bize Sanırım başkan oynatma bizim uşağı dedi. Yoksa başka bir açıklama görmüyorum.
1-1 Oldu defans dediğim gibi evlere şenlik. Batdal nasıl dokunamıyor orda ilginç. Hatta takım olarak evlere şenliğiz. Olmadı Hami olmadı. Bu maçı alamazsak yazık olur.
Frikik kullanıyoruz son şans gibi dakika 90.
Gol oldu malasef.2-1 yine Onur'un suçu yok.
Més Que Un Club
Haminin kendini geliştirmesi lazım. Maçı çevirecek adamlar yok takımda ve 2yi yedik
90+3 yedik golü. Kesinlikle olmadı Hami.
Ben yenilgiyi Hamiye bağlıyorum. Çok severim onu ama, doğru bildiğimizi de söylemeden olmuyor
Gittik ermenilere yenildik..iyimi..yuh yani yaziklar olsun
2.gol ne diyeyim rezillikti yani.Şaka gibi gol yedik.Onur'u çok beğendim.Degajları ve refleksleri çok iyi.Fakat yan topları hakikaten hiç iyi değil.Çalışarak onu da kapatırsa nerdeyse kusursuz olur.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Keşke tv'yi açmasaydım. 2 gol üst üste yedik. Onur da pasif kaldı gollerde. Aynı Victor gibi. Topa hamle yapacaksın, hareket halinde topa konsantre olacaksın. Onur durdu seyretti. Seyretmekle olmuyor Huy haline getirmesin çok tehlikeli
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
hami göreve başlayalı bir hafta oldu. bu takımın yarısına yakını a takıma yükseldi ilk defa toplanmış bir takım, bir haftalık hocayla bu kadar olur. barış oynatılmadı diye hemen saf değiştirmek olmaz. biraz gerçekçi be objektif kriterlere göre yorumlar yapmakta fayda var.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)