ben belki biraz gecmislere bakiyorum ama zaman zaman diyorumki keske bu futbolcu olsa bu halere düsmezdik.ben mesella en cok archill sota hami kemal ve senol günesi özlüyorum.sizler hangi futbolculari en cok özlüyorsunuz? bu topice yazalim buyrun!
ben belki biraz gecmislere bakiyorum ama zaman zaman diyorumki keske bu futbolcu olsa bu halere düsmezdik.ben mesella en cok archill sota hami kemal ve senol günesi özlüyorum.sizler hangi futbolculari en cok özlüyorsunuz? bu topice yazalim buyrun!
61 POWER Nickli Üyeden Alýntý
arti Ünal
ünal,hami
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" width="100%" UNABLE="on">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">
HamiMandrali
Hami abinin kullanacagi frikige gol gözüyle bakiyorduk simdi penaltida bile eyvah atamazsak? diyoruz</TD></TR>
<TR hb_tag="1" UNABLE="on">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
<TABLE id=HB_Mail_Container height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="on">
<T>
<TR height="100%" UNABLE="on" width="100%">
<TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off"> hami....sota</TD></TR>
<TR UNABLE="on" hb_tag="1">
<TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="on">
<DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></TABLE>
Ünal,Hami [img]smileys/smiley19.gif[/img]
Tomas jun[img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Sota,Ünal,frikikleri nedeniyle Hami,ne kadar ...... da deselerde azmiyle B.Orhan
..... da valla hakaret yok. Ben sadece (öyle diyorlar diye kavga ettigim )lakabi yazmistim.B enim için B.Orhan,Mirsad,Haluk ve Lange ARMSTRONG azmine hayran olunacak ve örnek alinacak sporculardir.
Hami ,ünal , sota ve rüzgarin oglu Orhan [img]smileys/smiley19.gif[/img]
hami ünal ogün orhan sota kevin campbell
sota ve hami [img]smileys/smiley32.gif[/img]
Hami ve Sota[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Hami,Sota[img]smileys/smiley32.gif[/img]
dostum rüzgarin oglu orhan ünal kasirganin oglu.shogun61 Nickli Üyeden Alýntý
kevin campbell
doyamadan gitti
Füzeci + Karaboga + Rüzgarin oglu + Basbakan ve Sota
sota ünal hami
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)