Sinemada yarýda býrakýp izlemediðiniz film oldu mu hiç ?
Benim 1 tane oldu yanlýþ hatýrmaýyorsam Hellboy isimli filmin yarýsýnda çýkýp gitmiþtim.....
Çýkmak istediðim çok oldu ama
Ne mutlu Türk olana deðil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karþýsýnda kitap gibi sessiz ol." Mevlana
@Faik Yýlmaz Sinemaya çok gitmedim, çýktýðým hiç olmadý.
Ama çýkmak istediðim film benim de olmuþtur![]()
BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
trt.jpg
Ladri di biciclette (Bisiklet Hýrsýzlarý)
6/10
IMDB'de filme 8,4 puan verilmiþ 10 üzerinden ama nasýl verilmiþ anlamadým. 1948 yýlý yapýmý ve o zamanlar bunu düþünmek de mühim diye mi düþündüler bilmiyorum. Ben filme 6 falan veriyorum. Konusu da þöyle ; Ýþsiz gezen bir adam var, bir iþ buluyor. Fakat çalýþabilmesi için bisikleti de olmasý gerekiyor. Bisiklet satýn alýyor, çalýþmaya baþlýyor. Bisikleti çalýnýyor. Sonra oðluyla birlikte bu çalýnan bisikleti arýyorlar.
Konu Faruk BERBER tarafýndan (11.07.2017 Saat 21:31 ) deðiþtirilmiþtir.
ytr.jpg
Sophie Scholl (Last Days - Son Günler)
7,8/10
Ýkinci dünya savaþý sýrasýnda Münih üniversitesinde öðrenciler tarafýndan kurulan Beyaz Gül örgütününü nazizme karþý direniþini bu üyeye ait 3 genç yoluyla anlatan oldukça etkileyici bir film.
Dunkirk bekleyenler el kaldýrsýn .
21 Temmuz'da vizyona giriyor ,
Yönetmen koltuðunda Christopher Nolan bulunuyor.
Klasik bir müttefik yüceltmesi mi , yoksa Nolan etkisi mi olacak , izledikten sonra yorumumuzu yaparýz.
Filmi kaliteli bir salonda izlemekte fayda var , zira görseller ve sound olarak keyif verecek gibi.
dunkirk-poster-600x889.jpg
"2. Dünya Savaþý'nýn ilk yýllarýnda Nazi Almanyasý'nýn net bir üstünlüðü vardýr. Mayýs 1940'ta Ýngiltere, Kanada, Fransa ve Belçika'ya ait müttefik ordularýndan 400 bin asker, Fransa'nýn Ýngiltere'ye çok yakýn Dunkerque (Dunkirk) bölgesinde Alman Ordusu tarafýndan karadan tamamen kuþatýlmýþtýr. Almanlar bu askerleri hava bombardýmanlarýyla yok etmeyi planlarken, Ýngiliz Baþbakaný Churchill'in yönlendirmesiyle askerleri kurtarabilmek için çok tehlikeli ve savaþýn geliþimi açýsýndan hayati önemde bir tahliye operasyonu baþlatýlýr.
Dunkirk, filmi, 2. Dünya Savaþý'nýn seyrini etkileyen olaylardan Dunkirk Tahliyesi'ni karadan, havadan ve denizden farklý bakýþ açýlarýyla izleyiciye aktarýyor."
"We are here to preserve democracy , not to practice it."
Dunkirk filmine gittim bugün Nolan, Tom Hardy ve Cillian Murphy var diye pek beðenmedim görsel olarak güzel ama belgesel tarzýnda bi film olmuþ.
gh.jpg
Monica Bellucci var, o yüzden izlenir
Dram türünde bence acýklý ama bir o kadar da izlenesi bir film.
hj.jpg
Bilinen Kemal Sunal filmlerinin dýþýnda bir film. Öðretmen maaþý ile geçimin zorluðu anlatýlyýor genel anlamda.
Ýyi bir online film izleme sitesi bilen var mý arkadaþlar ?
Hamiþ
"Þairin dediði gibi, ben artýk þarký dinlemek deðil, þarký söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Eskiyle bugünü kýyaslayýnca hayret ediyor insan.
Bugün sosyal medyada konuþulan tek þey öðretmenlerin üç ay boyunca tatil yaparak maaþ almalarý.
Þu film bugün çekilmiþ olsa birçok kiþi tarafýndan inandýrýcý bulunmayacaktýr.
Türkiye'den engellenmiþ.
Filmde din ile ideoloji arasýnda gidip gelen küçük yaþtaki bir çocuk anlatýlýyor. Aslýnda direkt bu çocuk anlatýlmýyor. Ýzleyin derim, þahsen zamanýn nasýl geçtiðini anlamadým. Akýcý film, etkileyici de ayný zamanda. Yönetmen Yüksek Ahsu'nun neredeyse tamamen ayný tarzda Dondurmam Gaymak filmi var. Orada da bir adam dondurma satýyordu, burada ise ürün gazoz.
Ýyi seyirler.
Konu Faruk BERBER tarafýndan (30.07.2017 Saat 00:33 ) deðiþtirilmiþtir.
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunanAyaða KALK!(ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
An Inspector Calls
Film, gizemli bir müfettiþin, varlýklý bir aile olan Birling ailesini ve onlarýn akþam yemeðinde misafirleri olan genç bir kadýnýn intiharýný araþtýrmasýný konu ediniyor.
IMDB:7.7
Bi izleyin derim.
link düzeltme
popcorntime.sh
https://blog.popcorntime.sh/official-statement/
Popcorn adlý uygulamanýn sitesi, torrent mantýðý ile çalýþýyor hatta torrent kaynaklarýndan filmleri izliyorsunuz 720 ve 1080 olarak kalite seçebiliyorsunuz çoklu alt yazý desteði var tabi Türkçe bazen geç eklenebiliyor. Dublajlý olarak seçenek var ama denemedim. Dizi bölümü ve Anime bölümü de mevcut animelerde hiç alt yazý görmedim. Dizilerde çok eski sezonlarý izlemek sýkýntý olabiliyor silinmiþ bölümler mevcut ama genel amaç film ise iþinize yarayabilir reklamsýz ve hýzlý arayüzü var. Multiplatform Linux ve Windows da kullandým Apple ve mobil için de mevcut filmleri indirip daha sonra izlemek için saklayabiliyorsunuz bu yüzden alt yazýsý olmayan filmleri indirip vlc player ile açarak alt yazý aratabilirsiniz.
Konu kadirgazioglu tarafýndan (31.07.2017 Saat 11:16 ) deðiþtirilmiþtir.
Forum Kurallarýna aykýrý gördüðünüz mesajlarý ve üyeleri kullanýcý panelinde bulunanAyaða KALK!(ikaz tuþu) týklayarak raporlamanýzý rica ediyoruz..
@Yiðit Gayretli
keþfettiðim dönemde Türkçe olmayan bir metinden anladýðým Rus ve Amerika taraflý iki grup hakkýnda bir þeylerdi bu popcorn Rus yapýmý yanlýþ bilmiyorsam server kapatma olayý torrent mantýðýný kullanmasý yüzündendi bildiklerim benim de bu kadar
https://blog.popcorntime.sh/official-statement/
Konu kadirgazioglu tarafýndan (31.07.2017 Saat 11:16 ) deðiþtirilmiþtir.
Asýl olan popcorntime.io olmasý lazým. O kapandý. Ondan sonra 4-5 tane farklý uzantýlý site açýldý. Hiçbiri o yayýncý gruba ait deðildi. Çok insanýn bilgileri çalýndý vs... Þimdi resmi bir uygulama yayýný oldu mu tekrar bilmiyorum.
kimseyi sýkýntýya sokmayalým o zaman
bu konuyla ilgili mesajlarým silinebiliyor mu? siliniyorsa silelim bence hepsini : ) @Yiðit Gayretli
Bence kalsýn. Kullananlar da var. Kullanacak kiþi de mesajlarý okuyarak bilinçlensin![]()
Torrent candýr, gerisi yalan. Ýndir at flash diske televizyonda izle. Hepsi bu kadar.
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)