13) hiç arkama bile bakmadan kaçarim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
1.Çiglik atarim
2.Korkudan donup kalirim
3.Bayilirim
4."Vay anasini, adamlar yapmis beaa" derim
5.Selam veririm
6."Hemserim memleket nere" diye sorarim
7.Kelime-i Sehadet getiririm
8.Uzay mekigine atlar hemen Dünya'dan tüyerim
9.Tokatlarim hemen
10.Orasini burasini ellerim
11.Ben körüm, göremem
12.Taslarim
Demisler bazi arklar peki siz ne yapardiniz? [img]smileys/smiley1.gif[/img]
13) hiç arkama bile bakmadan kaçarim[img]smileys/smiley36.gif[/img]
14) trabzonsporlu yapar, 3 sülük takim taraftarinin üstüne salarim [img]smileys/smiley36.gif[/img]
selaminaleyküm [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Uzaylida olsa o bir insan [img]smileys/smiley36.gif[/img]
asil o gitsin uzay'da forumuna yazsin..
''yolda bi oflu görseniz naparsiniz '' diye
tipi düzgünse çay ismarlarim,degilse das atarim.. [img]smileys/smiley36.gif[/img]
ofkopat Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Birakin lan sakayi. Laa Osman sen misin? Olum biz küçükken yapardik bunlari...
lan memet kostümle cikma demedikmi sana disariya [img]smileys/smiley36.gif[/img]yanlis anlicak millet [img]smileys/smiley36.gif[/img]
ula bence bu soruyu uzayliya sorsan daha iyi olur...... [img]smileys/smiley36.gif[/img]
oflee61 Nickli Üyeden Alıntı
çok dogru [img]smileys/smiley32.gif[/img]. [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
sadegar iz everiveeer [img]smileys/smiley36.gif[/img]olum birak bizida çik köye da [img]smileys/smiley36.gif[/img]
la süguttu! burayada mi karsima çiktun? [img]smileys/smiley36.gif[/img]la bütün kirli çamasirlari döktüm ortayada hale daha benlanmi ugrasiyosun? [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Selamunaleykum derim. Hnagi gezegendensin diye soradim herhalde.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
ben heryerdeyim [img]smileys/smiley36.gif[/img]nefesumi ensende hissedecesun her an [img]smileys/smiley36.gif[/img]bittunuz bittunuz.. Darbelan bu is bidecek [img]smileys/smiley36.gif[/img]
la uzaylinin gelmesi gibi bisey senin darbe yapman? ikiside hayal [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
sen ole san [img]smileys/smiley36.gif[/img]darbeyi yedunuzmi görursun [img]smileys/smiley36.gif[/img]
"Ula hemserimtikkat et ezileceksin" derim, hani yolda gördümya ondan[img]smileys/smiley4.gif[/img]
tv de insan olmadigi kesin spor yorumculari var okadar alistimki görmemezlikten gelirim
temel kamyon söförü uzun yolda giderken radyo dimnliyor
radyo dikkat dünyamizi uzaylilar basti dikkat edin size ne ye benzediklerini yaziyorum. kollari uzun ayaklari kisa gözleri disari dönmüs yaratiklari görürseniz dikkat edin diyormus radyo
derken temel sikismis tuvalet ihtiyacini gidermek için bi tarlani kenarinda durmus.birden tam tarife uyan bi sey görmüs. kollar uzun ayaklar kisa
vde gözleri disari firlamis bi sey.
korkmus tabi
-ben temel diye kekelemis dostum....
garip cisim cevaplamis:
-bende memo si.... yrum......
Bizim buralara pek gelmezler ama gelirlerse 'Gardas Welcome to Bayburt' derdim sanirim
hemen Bi TS formasi veiridim ona hosgeldin derdim [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)