Kaya'ya benziyor admin [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Simdi gelip ayni hareketi bu basliga yapabilir , günün eglencesine tepikliyebilir [img]smileys/smiley2.gif[/img]
kizim sana söylüyorum gelinim sen anla [img]smileys/smiley1.gif[/img][img]smileys/smiley17.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Kaya'ya benziyor admin [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Simdi gelip ayni hareketi bu basliga yapabilir , günün eglencesine tepikliyebilir [img]smileys/smiley2.gif[/img]
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Çok gaddarca [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
benden önce yazan 3 kisi forumdan atilip ip adresleriniz banlanmistir. simdi siradakiler gelsin.
Simsek çakozlamalarinicelbeyleyen paranatordur bu baslik, bi süreligine forumun celladligini yapmis bir sahis ne diyebilir ?
"gel vatandas gel, sen de gel." [img]smileys/smiley15.gif[/img]
Simdi daha dikkatlice baktimda o admin Kaya'ya degil Metin'e benziyor [img]smileys/smiley1.gif[/img]
Tek kelimeyle felaket[img]smileys/smiley11.gif[/img]
Onun yerinde ben olmak istemezdim...
cinayet cinayet [img]smileys/smiley36.gif[/img]
yazik yaww
bu sahneyi nasil çekmisler çok merak ediyorum,malum Türk sinemasi.kadinin akibeti hakkinda kaygiliyim...
Bizede böle admin lazim .... mu ..... tacak[img]smileys/smiley4.gif[/img]Bizimkiler öldürmüyor sakat birakiyor bu daha kötü[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Tekmeyi vuran, Ferdi Tayfur'a benziyor. Sende mi Leyla... [img]smileys/smiley4.gif[/img]
benzemek ne kelime bu metin abi [img]smileys/smiley36.gif[/img]
tekmeyi atanda yiyende degilde ortamdaki 3. sahsin hareketleri çok komik [img]smileys/smiley36.gif[/img]
elal olsun [img]smileys/smiley36.gif[/img]saglam koymus [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Kadina el kaldirmiyor adam helal[img]smileys/smiley4.gif[/img]delikanli meen[img]smileys/smiley36.gif[/img]
hakkaten türk sinemasindan bir görüntü mü yahu bu?
tekmeyi cakan kadir abi'yi hatirlatiyor ama oturanlar yabanci gibi.
özellikle yasli teyze. ne bileyim biz de basrol oyuncusuna yasli basi
kadini böyle tekmeletmezler, film bile olsa diye düsünüyorum...
[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
Oflu144 Nickli Üyeden Alıntı
[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ferdi Tayfur degil baska bir Türk sanatçisi. Adi dilimin ucunda ama hatirlayamadim su an. O da ünlü bir artist
Bu artist "Neseli Günler" adli Adile Nasit, Münir Özkulun oynadigi filimde oynamisti. O filimde üniversitede kimya okuyordu. O sanatçi ama ismini hatirlayamadim.
bir klise cümleyi degistiriyorum biraz
bu topice admin'in girmesi tehlikeli ve yasaktir.
yine de admin'in gazabina ugramayalim [img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]Edited by: gerçekefsane
@ Isko
Dedigin kisi Mahmut Hekimoglu benziyorda zaten ona. Bide dedigin Film neseli günler degil Gülen gözler en az 100 defa Star da izledim bu filmi [img]smileys/smiley36.gif[/img]
kadina vurmuyor sandalyeye vuruyor bakis açisi kadinaymis gibi görünüyor [img]smileys/smiley2.gif[/img]
AtalaY_BugrA Nickli Üyeden Alıntı
Hay agzina saglik bende kaç gündür bu kisi kim diye düsünüyordum. Aklima bir türlü gelmiyordu. Meraktan geceleri uyuyamiyordum yav [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Filmin adini karistirmisim. Bende çok baktim o filme
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)