[img]smileys/smiley32.gif[/img]
trabzondaki arkadaslarr sizden bir ricamm varbiliyorum fatih akyele yogun bir antipati varr...ama LÜTFEN lütfen onun aleyhinde herhangi bisey yapmayin protesto vb. biseyde yapmayinn...zamnaninda yapmis yapacaini demis diyecegini kalitesini belli etmiss ...ama suanda bisekilde takimimizin formasini giyiyorr ve bizim için gol yemememiz için ter döküyor puan kazanmamiz için ugrassiyor maç sonunda sevinmemiz için mücadele ediyorr bu sebeplee sizden ricamm (sadece benim degil bütün TRABZONSPORLULARIN ricasi)onu bagriniza basin maçtan önce fatih akyel buraya diye cagirin alkislayin emin olun bunu yaptiiginiz zaman kaybedecek biseyiniz olmayacak aksine kazanacagizz belki daha da iyi oyniicak belki bi topu kale çizgisinden çikaracak yani sonuçta bize oynayacak bu sebeple sagduyulu olalim onu da sewelim çünkü su anda o da bir TRABZONSPORLU.....SAYGILAR!!!
zaten nyarin ki macta en cok merak ettigim olay bu mac baslamdan yerimi alacam takimimiz isinirken zaten akyele nasil bir tepki verilecek ortaya cikar.. ama görürde bakarsiniz sevgi ile karsilanacak en cok tezauratida o alacak..
aynen katiliyorum...[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Hayirdir kardes birseyler mi duydun bu konuda? Nereden çikti simdi bu ? Eger böyle birsey varsa gerçekten çok ayip olur,hatta takimimiza yazik olur.Elestirdiginiz adamla ayni seviyeye inersiniz.Halbuki ona Trabzonspor taraftarinin büyüklügünün göstermeliyiz.Sakin haa el alemin gözümüzü oymak için yogun ugras verdigi bu dönemde takimimiza en büyük ihaneti biz yapmis oluruz.Ona yapilacak çirkin tezahüratlar sadece onu degil tüm takimin moralini bozacaktir.Lütfen...
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]YENI TRASNFERIDE ÇAGIRALIM ODA ÇOSAR
yazmayi unuttum suan kendinizi onun yerine koyun mein olun kafasi karmakarisiktir streslidir çünkü yaptigi seyleri o da biliyor hatali oldugunu da biliyorr ve korkuludur suanda stadda karsilasacai tepkiden dolayii mactan önce ona göstereceimiz ilgi sewgiyle bu korkuyu stresi üstünden atalimm daha da hirslansin daha iyi oynasin
Hayde Trabzonsporm Hayde Bordomavi Gönüldaslarim!!!!!!!
önce tekkeyi çagirin ama akyeli de çagirin bütün fatihleri bütün cengaverleri çagirin costurun. ))) saol tunganyan sagduyulu oldugun sagduyumuza dokundugun için
Ben tanidigim Trabzon seyircisi "Ki 2 sene öncesine kadar her macta vardim" Her Futbolcuyu Trübüne cagiracaktir. Süphem yok.
tunganyan Nickli Üyeden Alıntı
arkadasimiza katiliyorum...
ve eminim ki yarin ki maçta bizim tepkimizi çok merak ediyordur...
evet yaa birakalim artik eski isleri. affetmek büyüklüktür. BÜYKLÜK BIZE YAKISIR. ona cirkin tezhürat yapilirsa herkese zarar verir. fatih akyel avni akere güvenecegine, siginacagina, avni akeri evi gibi bilecegine...avni akerde cekinirse bizim icinde kötü olur cünkü defansda ilk 11 cikiyor. bize yakismaz...
yok bise duymadim da daha önceden duyduklarim var...bide bmnden bi arkadasin avatarini gördüm fatih akyeln resmi var üstünde çizgi var istemiyoruz yaziyoo korktum böyle bise statta da olursa diye ne olur ne olmaz yaziyim dedimm....bu konunun yeri aslinda burasi deil ama acil önemli bi konu oldugu için göz önünde bulunsun istedim ne kadar destek verilirse o kadar iyi olur fatih içinde takimimiz içinde
usta taraftar da destek vermez köstek olursa bu takima nasi biseyler bekleriz bu takimdan. gerci seyircimizin akilli oldugunu düsünmüyorum... yine cirkin sesler yükselecektir. bütün stadi kontrol etmek zor. bmn olarak maça grup gidilirse tek istegim en azindan bizim grubun akyeli çagirip alkislamasidir.. digerlerine de örnek olur belki...
görücez bakalim ne kadar büyükmüs taraftarlarimiz
bencede protesto yapmayin arkadaslar lütfen
bu nedemek simdiselcjK Nickli Üyeden Alıntı
simdiden heyacanlandim ya 2 ay oldu maca gidemiyoruz yeter artik hastaliktan ölüyorum ayakata duracak halim yok ama yarin hastahanelik olmadigim sürece %99.9 avni akerde yerimi alacagim...
Jeffer Nickli Üyeden Alıntı
eger taraftarlarimiz gerçekten büyükse büyüklügünü gösterecek, ama eger küçük olaylara takilip kalirsa, fatih akyel yerine kendini küçük düsürmüs olacak
bende fatih akyeli sevmiyorum ama umarim tepki olmaz nede olsa TRABZONSPORUMUZUN formasini giyen bir oyuncudur
tepki olmaz insallah...sagduyulu olalim[img]smileys/smiley32.gif[/img]
bencede olmasin yani bugunlerde tepki verince ne kazanicaz yine kendimize zarar vericez.her zaman tam destek!!!!!bence fatih akyel bize çok yarari olucak tayfunu ve diger gençlere abilik hocalik yapacak oda biliyor onun son duragi burasi ve her futbolcu son durginda iyi hatirlanmak iyi oynamak ister...
Bende sevmiyorum ama tepki göstermeyelim
herkes gibi oda tribune cagirilsin.
benim en çok korktugum sey bu pretesto yapilmasi insallah böle bisey olmaz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)