iii gözün aydin aka5[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Djokaj geliyor
Yönetim Kurulumuz transfer döneminin sonu yaklasirken S. Karadagli oyuncu Ardijan Djokaj ile anlasmaya vardi.
Asbaskanimiz Hasim Sayitoglu?nun yaptigi açiklamaya göre Kizilyildiz takiminda forma giyen Djokaj, bu aksam kendi menajeri ve kulüp menajeriyle birlikte Istanbul?a gelerek Baskanimiz Nuri Albayrak?la masaya oturacak.
Sirbistan-Karadag?in Kizilyildiz takiminda forma giyen 27 yasindaki oyuncu yarin Trabzon?a gelerek saglik kontrolünden geçtikten sonra sözlesme imzalayacak.
Djokaj Kimdir?
Takimimizin yeni transferi Ardijan Djokaj 23 Mayis 1979?da dünyaya geldi. 1.79 cm. boyunda ve 66 kg. agirliginda olan Djokaj, Kizilyildiz?dan önce OFK Beograd, FK Obilic, UE Lleida, RCD Mallorca (Ispanya), Buducnost Podgorica ve Mladost Podgorica takimlarinda forma giydi. Hücuma dönük orta saha oyuncusu olarak görev yapan Djokaj 2 defa milli takim formasini giydi.
Taniyan arkadaslar yorum yapabilirlermi ?
ne edeceguk bilmeyrum..hayirli mi olsun desem... ne desem...
benim ilk aklima gelen vahid amca istemis mi.?izlemis mi.? izlemisse kaç kez.?
atemre Nickli Üyeden Alıntı
aynen [img]smileys/smiley5.gif[/img]
ya böyle tepki vermeyim heman szymek gelmeden kaç kisi adini biliyordu Allah askina
oldukça iyi bir transfer.... kizilyildiz'in direkt ilk 11 oyuncusu.. defans ta oynayabiliyor. zigiç'in yanina da gidebiliyor bazen. mesela strousbourg'la fransada2-2 berabere kaldiklari maçta zigiçle birbirlerine golleri attirdilar. çok sevindim..son dakikada ancak bu kadar.
bekleyip görelim bizde en çok isi isimsiz futbolcular yapmistir. örn; Yattara, Szymek, Sota ... bunlar çokmu taniniyordu? Bekleyelim ve görelim lütfen.. insanlarin emeklerine de saygi duyalim.
Halil Hoca galiba Yigenlerini teker teker Trabzona getiriyor.
Sezon sonunda "Gidiyorum, kontratim bitti" dedigim anda bu da gider..
transfermarkt.de de adamin 500.000? luk Bonservis Bedeli oldugu yazilanlar arasinda,...
Hayirli olsun mu desem, Nuri Bey Amca bizim yildizlar nerde mi desem,Bu kim mi desem, bilmiyorum,..Sasirdim acikcasi...
Mayorka'da sadece 6 mac oynamis, bu nasil referans olabilirki? [img]smileys/smiley11.gif[/img]
Ardijan Djokaj
Datum Rodjenja:
23.05.1979.
Mesto Rodjenja:
Podgorica.
Visina:
179 cm
Tezina:
67 kg
Nacionalnost:
Srbija & Crna Gora.
Reprezentacija:
-.
Pozicija:
Napad.
I
II
III
IV
V
VI
2002/03
Obilic Beograd
29
4
1
6,73
2001/02
Obilic Beograd
16
3
0
6,46
2000/01
UE Lleida (Spain)
20
2
1999/00
Real Mallorca (Spain)
6
0
1998/99
Buducnost Podgorica
15
2
1997/98
Mladost Podgorica
20
7
1997/98
Buducnost Podgorica
4
0
1996/97
Buducnost Podgorica
-
-
Legenda: I - Sezona, II - Klub, III - Broj Utakmica, IV - Broj Golova,
V - Igrac Utakmica, VI - Prosecna Ocena
ya ne zeman ismi duyulmus bi adam alicaz her zaman piyango misali adam aliyoruz off hayirli olur insallah
Ya arkadaslar tepki vermicezde napcaz yönetim fatih yattara szymek gökdeniz gibi 4 tane yildiz oyuncumuz var ve onlarin yanina 4 tane daha yildiz alicaz diyo aldigi adamlara bak siradan adam bunlar Iliç oranin en önemli futbolcularindanki görüyosunuz nasil bi topçu o bile siradan bu yönetimde hikaye madem öyle hiç alma bekle sene sonunu gene fatih 'e yattaraya syzmek e bakicaz anlasildi.
sevgili krilov senden önceki yorumlara ne demeli ?
Taninmamis isim oldugundan sok olmuslar, birazdan yönetime yükleniriz hep birlikde yine ve sonrada trabzonlunun trabzonludan baksa dostu yok der destekden bahsederiz.
Iki yüzlü bir anlayis degilmi ? Yok hayir aklima geleni yazarim ben bilmem nereliyim demeklemi olacak ?
Bakin bende yaziyorum aklima gelenleri ? hosuna gitmeyenleri varmi ?
geldi özkan sümerin sözü "yildiz görmek isteyenler gökyüzüne baksin"[img]smileys/smiley5.gif[/img]
hayirli olsun insallah faydali bir transferdir.
Hayirli olsun,uyum sorununu kisa zamanda assin ve takimimiza faydali olsun.Bunlari diyebiliriz en azindan...
14.12.2005
RC Strasbourg
2-2
Crvena Zvezda
Endstand
0-1
Du?an Basta (34')
0-2
Ardijan Djokaj (64')
Gol atmis..Hic degilse bu var
[img]smileys/smiley19.gif[/img]
atemre Nickli Üyeden Alıntı
bu sene için hedefimiz kalmamis ki.. gerçek acidir ama öyle malesef.. keske en kralindan yanildigimi görsem ve utansam yazdiklarimdan... ama malesef bu sene kupa dahil hersey çok zor... durum bundan ibaretken niye artik yabanci alinir bilmem... gelecek sene transfer sezonu basladiginda kimi nasil gönderecek, kimi nasil ikna edecek,kime ne kadar sözlesme feshi karsiligi para ödeyecek ve kimi nasil alacaksiniz?? bilmiyorum... dedigim gibi ... umarim en yanilirim.. umarim alinanlar en az yildiz futbolcular kadar iyi çikar ve faydali olur... saygilar..
Arkadaslar izlemeden önyargili olmayalim, görelim bakalim yararli bir futbolcu mu? Tabiki izlemeden gözü kapali oynar diyebilecegimiz bir isim degil ama simdiye kadar öyle kimi aldik ki...
sevinsek mi üzülsekmi ne son dakikasi kaç aydir son dakikaya kadar niye beklediler.
bu adami hiç tanimadigimiz bir gerçek.. ayrica ikinci sirp olmasida ikinci gerçek!...
selçukabi Nickli Üyeden Alıntı
selçuk kardes ,alinan topcuya degil önyargi..belki de yapacagimiz en iyi transfer olacaktir bunu bilemeyiz.. benim sikintim, bu sene için herhangi bir hedef kalmamisken,sene sonunda açilacak olan transfer sezonunda neden sikintilar yasayalim yabanci kontenjaninda?? bunu anlatmaya çalisiyorum... takimin su anki hedefsizligi içerisinde sen barcelonada banko oynayan 3 tane adami alsan ne olur?? sonuçta devre arasi ve ve Trabzonspor maalesef hedefsiz.. kahredici bir durum ama öyle...saygilar...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)