Güzel gol.
Bence iyi değildi ama attığı gol moral olur ve ilerisi için iyi olur umarım.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
Golü çok güzeldi gerçekten.Topu iyi ayağında tutuyor.Bu sezon daha farklı Henrique izleyeceğiz gibi.![]()
Kadir Has Üniversitesi
Tosunum attı golünü![]()
![]()
![]()
Seviniyoruz . . . yorumlar gelsin ! ! !
Cok ama cok iyi top sakliyor, yeri geldiginde kolay adam geciyor, ama bazen kolay pozisyonlarda sacmaliyor (bknz. ilk yari kenar cizgide disari attgii par).
Yetenek konusunda takimin en iyilerinden. Bu sene bu yetenegi göstermesi icin son senesi.
"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Tutamıyorum kendimi, bu adama ayrı sempatim oluştu ama arkadaş niye bu adamı sürekli çizgide görüyorum ben.İsyan etme etme bir yere kadar ama bu adamı santrfor görmek istiyorum ! ! !
Ben böyle tuhaf oyuncu görmedim. Bazen öyle hareketler yapıyor ki sanıyorsunuz Ronaldo (Fenomeno) bazen de 2.lig topçusundan beter işler yapıyor. Doğrusu maç içerisinde hem yuh hem vay dedirtebilen bir oyuncu...
Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
kadroya baktıgın zaman çift forvet oynaık güya ama adam bi sağ kanada gitti bi sol kanada gitti
henrike yi üç beş 90 dk izledikten sonra değerlenirmek lazım
ayağına topu bi alıyo çalım atıyor atıyor çalılayacak adam ararken topu kaptırıyo
gidiyor gidiyor gidiyor en son en basit hareketi yapamıyor
ama ben seviyorum pehlivanı bi kaç 90 dk peşpeşe izlemek lazım
...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...
Umarım hep potansiyeli olan, beklenen adam olarak kalmaz. Bu sene son şansı zaten, seneye kimse ona bu şansları vermez. Bu şansları da forvet yokluğunda buluyor, bak Adrian'ın mevkisinde adam dolu forma gelmiyor.
Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Daha öncede yazmıştım . Bu adamı doğru yerde ve üç maç üst üste oynatsın hoca . Bu ligin yıldızı olacaktır ..
RİZE HER YER TRABZON
53-61
bence şu anda bu takımdaki forvetlerin en iyisi, topu aldımı yaramaz çocuklar gibi çok iyi saklıyor ama 3-5 maç üst üste oynarsa bence faydalı olur...
BoRDo MaVi
Potansiyeli en yüksek oyuncularımızdan, yetenek desen oda öyle.. Az kaldı Filho'yu izlemeye, yanıltma bizi..
Futbolcularımızı SAHİPLENELİM !
Hakan Balta'ya yaptığı hareket geldi gözümün önüneKatılıyorum yorumunuza.
Henrique çok teknik bir oyuncu, topu çok iyi saklıyor , istedi mi adam geçiyor , istedi mi oynuyor bu adam.
Keşke Burak'a verdiğimiz değeri Henri'ye verseydik, onun üzerinde dursaydık. Yuhalamayı bırakıp destek olsaydık.
Umarım devamı gelir Henrique, sana güreşçi diyenlerin, top toplayıcısı bile olmaz diyenlerin yüzlerini kızartırsın. Sana hep inanıp güvendim kara çocuk.
#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Ne iyiydi ne de kötü
Topu ayağına aldığında ne yapacaktım der gibi takılıyo enteresan bi stili var.
Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!
Şuanki görüntüsüyle
Henrique'yi düşmana göstereceksin,
sonra geri çekeceksin![]()
Bu maçta beğendim
ERTUĞRUL DOĞAN DEFOLANA KADAR TRABZONSPOR DÜŞMANIYIM
golü güzeldi ama alması kontrol etmesi etrafnda rakipleri varken topu kalecinin uzanamayacağı köşeye bırakması usta işiydi....
Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Teofilo'yu cebinden çıkarır da ...
İşte bekliyoruz , adaptasyon Güney Amerika'lı futbolcular için gerçekten büyük sorun .
Geçen sezon ki diz sakatlığı da tuzu biberi , hala istenen çeviklikte değil .
valla bilmece gibi adamsın ya bazen öyle şeyler yapıyorsun ki diyorum bu adam tama radığımız adam bazen de öyle tercihler yapıyorsun ki saç baş yolduran cinsten hadi bakalım inşallah hep iyi olursun
Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...
kimse bahsetmemiş
ketçap döküldü hocular
heme fırt fırt diye
şimdi iş ketçap şişesini sallayıp foşurt diye dökülmesini beklemekte
bkz:arka sayfalar...
şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Attığı gol çok enteresandı. İsteyerek mi attı yoksa istemeyerek mi anlayamadım. Ama estetik bir goldü.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Garip bir oyuncu bir hareketi öbür hareketini tutmuyor.
Top saklaması iyi ama çok tutuyor topu ayağında bu konuda biraz daha seri olmalı.
Umarım dün attığı gol ona biraz olsun özgüven kazandırmıştır.
Gol attığına sevindim Henriq![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)