Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

6 Maç Seyircisiz & Tarafsiz Oynama Cezasi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

ya bu kadar saçma ceza mi olur? tribünlerde olay olursa seyircisiz oynama cezasi verirsin yada saha kapatirsin. o maçta seyirci ne yapti ki seyirciyi cezalandiriyorlar? futbolcuya ceza ver, federasyona ceza ver ama seyirciye degil[img]smileys/smiley7.gif[/img]
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Ceza almayi hakettik mi ? Evet

Peki ceza bu mu olmaliydi ? Hayir

Benim uzuldugum nokta, ilk macta adamlarin bunu planladiklari bu kadar asikarken, basinin ve federasyonun bunu engellemek icin hic bir sey yapamamasi. Allahtan seyirciler galeyana gelmedi. Bu kararin bu sekilde agir olmasininsebebisiyasidir, hakemin kafasini yaranlara bile daha az ceza verilirken, kulup takimini bile ihrac etmeyi dusunmeyenler, sira bize gelince boyle davraniyorlar. Senez Bey de ihractan donduk diyor, herhalde kendine gelecek tepkileri boyle azaltmaya calisiyor.

Biz ne yaparsak yapalim Avrupanin bize bakisi degismez,cunku genlerinde Turk dusmanligi var. Bunu duygusal olarak degil, olaylari irdeleyerek soyluyorum.

Peki bu durumdan kurtulamayacakmiyiz ? Cevaptarihimizde yatiyor.

Yorum

Ceza gerekiyordu evet ancak bu kadar agir degildi.Bizim simdi yapmamiz gereken Isviçre'de o Avrupa Kupasini almak.
        keyif adamı ..

Yorum

birakin allah askina türk düsmanligi diye hedef sasirtmayin.

SUC bizde ve bunu kabul etmek hicde zor olmamali. Cezasi 3 olur 6 mac olur ama suc bizde. Özelliklede Fatih Terim efendinin ilk mac ardindan milleti ne hale getirdigini hepimiz hatirlayabiliriz tv basinda senaryo sunuyordu.

"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

iyide arkadasim istiklal marsimiza ne büyük bir saygisizlik yaptiklarini sende izlemedinmi? görmezdenmi gelseydik?

Yorum

elbette kardes haklisin. Yanlis yaptilar ama biz onlarin yapdigi yanlisin kac katini yaparak ne elde ettik ?

Yorum

Biz Türkler her fırsatta diyoruz ki: "Türk'ün Türk'ten başka dostu yok!"

iyi de o zaman adamların ellerine ne diye koz veriyoruz ki? Bu haltları yiyince ceza kaçınılmazdı. Bir de Davut Dişli'nin unuttuğu bir husus var. Bu olayları planlarken karşı takımın FiFA'nın en etkili ülkesinin İsviçre olduğunu unuttu maalesef.

Bu işin hepinizin de işaret ettiği gibi iki boyutu var.

1- Cezaların adil oluşu / olmayışı. Kesinlikle adil değil. Taraftar hiç bir olay çıkartmamışken ne diye hem seyircisiz, hem de tarafsız saha cezası verildi, şüpheli. Bir de 6 maç hukuki değil de planlı gibi geldi bana. Yani 5 maç olsa öyle düşünmeyeceğim. Ama grupta 6 maçımız oluşu ve 6 maçlık ceza tesadüfi mi?

2- Ceza gerektiren fiilleri gerçekleştirenler. Şimdi bu suç sadece Bıçakçı'nın mıydı? Bizi bu duruma düşürenler, Almanya'da, İngiltere'de milyon dolarlarla futbol oynarken Türk Milli Takımını seyircisinden ayrılmak zorunda bırakanlar. Onlara biz ne ceza vereceğiz. Bir daha milli forma giydirecek miyiz?

Fatih Terim, sakın istifa etme! Bu haltlarda senin de parmağın olduğunu çok iyi biliyoruz. Şimdi bu pisliği temizlemeden kaçmak yok!

Osman'a (#10 Fietra) kesinlikle katılıyorum:

"Bizim simdi yapmamiz gereken Isviçre'de o Avrupa Kupasini almak."

Eğer futbolcularımız buna inanmıyorsa, o zaman ne halt etmeye dünya kupasına gidemedik diye adam kovaladınız diye sormak lazım onlara.
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

serkan yok emre yok

forma gökdenizindir onada kendini göstermek açisindan iyi firsat olacak bu

grup zayif zaten hiç farketmez içerde disarda yener birinci olarakta çikariz gruptan kimse merak etmesin daha iyi motive olur bizim oyuncular

panige gerek yok

Yorum

İlk olarak Oflu144 tarafından gönderildi
                    Yunanistan maçi da bu maçlarin içinde mi bilen var mi? [img]smileys/smiley5.gif[/img]

Icerde oynacagimiz maclarin hepsi gitti
                    İnsan ol evlat!

Yorum

esseklik yapana esseklik ettik, biz de essek olduk olay bu, yapamamaliydik
                      HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

<TABLE id=HB_Mail_C&#111;ntainer height="100%" cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%" border=0 UNABLE="&#111;n"><T>
                        <T>
                        <TR height="100%" UNABLE="&#111;n" width="100%">
                        <TD id=HB_Focus_Element vAlign=top width="100%" background="" height=250 UNABLE="off">

EY HASAN DOGAN ÇIKISIN SIMDI KONUSUN TÜRKIYE SIZIN YÜZÜNÜZDEN DÜSTÜ BU HALLERE REZIL ETTINIZ TÜRKIYE YI TEMIZ FUTBOL IÇIN GELDILER GÖKDENIZI YEDILER TÜRKIYE YI REZIL ETTILER DÜNYAYA AZIZIN KÖLESI OLDULAR HASAN DOGAN LEVET BIÇAKÇI VE DAVUT DISLI ÖNCE BUNLARA CEVAP VERIN SONRA TRABZONSPORU BIR DAHA AGAZLARINA ALMAMAYI ÖGRENIRLER ÇÜNKÜ BU CEZADAN SONRA KONUSAMAZLAR ÇÜNKÜ KONUSMAYA HAKLARI YOK[img]smileys/smiley7.gif[/img]TRABZONSPOR DÜSMANI ADAMLAR[img]smileys/smiley7.gif[/img]VEDE MILLI FORMAMIZA LEKE SÜRDÜNÜZ YUHHHHHHHHH SIZE BE[img]smileys/smiley7.gif[/img]

4) Forumun düzenini bozdugu gerekçesiyle 3'den büyükfontlarla yazmak, mesajin tamaminda renkli, kalinve italik font kullanmak ve gönderilen mesajin tamamini büyük harflerle yazmak da uygun olmayan davranis olarak tanimlanmistir. Kuralin ihlali halinde, ilgili üye önce uyarilir, hatanin devami halinde ise üye 2 gün foruma mesaj gönderememe cezasi alir.
                        </TD></TR>
                        <TR UNABLE="&#111;n" hb_tag="1">
                        <TD style="FONT-SIZE: 1pt" height=1 UNABLE="&#111;n">
                        <DIV id=hotbar_promo></DIV></TD></TR></T></T></TABLE>Edited by: Külünkoglu

Yorum

soyledigin her soze katiliyorum salih kardes.gokdenizi gruptan cikana kadar sakladilar, guya isleri garantiledi.ama gokdeniz bize tam oradaki isvicre macinda lazimdi.soylediklerine bir de fatih terimin kisisel egosunu ekleyecegim, gokdeniz olayinda hasan dogan kadar da fatih terimin de sucu vardir.
                          HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

Sansal Büyükalp:

ISVIÇRE DÖNÜSÜ CONRAD TOPLANTISINA KIMLER KATILDIYSA ALDIGIMIZ CEZANIN SORUMLUSU ONLARDIR! ALTI MAÇ CEZA VERILMESI TESADÜF DEGIL! FIFA BIZE 'AKLINI BASINA AL" DEDI! BU CEZADAN DERS ALMALIYIZ...07.02.2006 21:42

"Buna sebep olan teknik heyet, oyuncular, federasyon herkes olabilir. Ama olanlarda isin içinde seyirci yok.. Bana göre bu alti maçlik seyircisiz oynama cezasi bizden alamadiklari cevaplara verildi.."

"Birincisi Atatürk Havaalani'nda Isviçre kafilesine neden bu muamele yapildi? 'Acaba Türkiye Futbol Federasyonu mu organize etti bunlari?' Seklinde kusku kaldi içlerinde ve fatura oradan bize çikti.."

"Ikincisi, mesanesinden kan gelen futbolcuya tekme atan bulunamadi. Onun sorumlusu bulunamayinca sikinti oldu. Olayda güvenlik görevlisinin oldugu iddialari ortaya atilinca isin içine güvenligin adi girince daha fazla kusku kaldi.."

"Madem ceza kesildi, açik konusalim havalimanindaki muamelenin oraganize olduguna biz bile inaniyoruz. Yesilköy?de hiçbir Emniyet Müdürü, Emniyet yetkilisi ya da havalimani yetkilisi oradan-buradan direktif almadan Isviçre kafilesini 3,5 saat havaalaninda bekletemez. "

"Conrad toplantisina katilan Istanbul Emniyet Müdür muavininin ?Beni sürerler buradan.. Tayinimi çikartirlar? diye kendi ifadesini biliyoruz.."

"Havaalani yetkililerine'Bu isi sizin organize ettiginiz söyleniyor? dedim ?Hayir bize sadece özel bir uygulama yapilmayacagi söylendi. Vatandas nasil geçiyorsa Isviçre kafilesinin de öyle geçmesi istendi" dedi. Bunlari kimin yaptigina net bir yanit bulamadik ve cezayi kestiler. Alti maç seyircisiz oynama FIFA tarihinin en agir cezalarindan biri. Yilin en kötü olaylari degerlendirmesi yapiliyor Türkiye - Isviçre maçi olayi birinci sirada yer aliyor.."

"Blatter?in bu olaylar sonrasinda ertesi gün raporlari beklemeden bu açiklamalari yapmasi bizim için dezavantaj oldu.."

"Ben o gün San Siro?daydim Milan-Inter maçinda ve o mesaleler sahaya atildi.. O mesalelerden biri Dida?nin basina geldi.. Ne ceza verdi UEFA? 4 maç seyircisiz.. O maçtaki olaylara bak, bizdeki olaylara bak.. Eger Milan - Inter maçinda Inter 4 maç aliyorsa bizim 6 maç almamiz normal.. Çünkü orada rakibe bir müdahale yok.."

"Senes Erzik?in ifadesi çok ilginç.. ?Ben böyle bir maç görmedim? dedi.. Biz agir diyoruz 4 maçi normal karsilayacaktik.. Bütün olanlari üst üste koyarsak, açik konusalim kim ne kadar milliyetçi ve bu ülkenin vatandasi ise bende en az onlar kadar milliyetçiyim, vatanima, bayragima bagliyim ama gerçekleri konusmamiz lazim.. Biz bir kusur isledik.. Bunu kabul etmemiz lazim.. Havaalaninda adamlara yaptigimiz, yolda yaptigimiz, koridorda yaptigimiz olaylari kabul etmemiz lazim.."

"Soyadini bile hatirlamiyorum, hakem mihmandari Sadettin diye biri var.. Bu ülkenin ona minnettar olmasi lazim.. Maç sonrasinda hakem odasinin kapisi zorlaniyor ve bu olaylarin bir satirini bile hakem raporlarina yazdirmiyor.. Vallahi billahi tebrik etmek lazim.. Öyle yapiyor, böyle yapiyor yazdirmiyor.."

"Ben Milan - Inter maçindaydim.. O maçta olan olay sadece sahaya mesale atmakti.. 1000 - 2000 kisilik bir grup mesale atti.. Dida?nin omzuna geldi.. Bütün bu olaylar olurken Milanli oyuncular sahayi tek basina terk etmedi.. Iki takimin oyunculari kol kola sahayi terk etti.. Milanlilar, "Inter gitmeden gitmeyiz" dediler.. Ve ayni seyirci gruplari Milanlilar, interliler, yakamizda inter kaskollari olan bizler birlikte ayni tramvayla sehir merkezine döndük.. UEFA orada 4 maç veriyorsa bize de FIFA 6 maç verir.. Huggel?de tekme atti o da 6 maç aldi.. Demek ki verilen cezada art niyet yok.."

"Bana göre bu alti maçin üstünde bir ceza çikmaz.. 4 maça falan inecegine de inanmiyorum.. Biz 2008?de sahamizda 6 maç oynayacagiz.. Bize FIFA dedi ki; 2008?de senin sahanda maç oynatmayacagim, seyircine de seyrettirmeyecegim.. 2008?den seni ihraç etse ne diyebilirdin?.. Seni 2008?den ihraç ettim diyebilirdi.. Ingiltere?yi etti UEFA.. FIFA Türkiye?yi niye etmesin.."

"Senes Erzik ihraçtan döndük dedi.. Bu 6 maç tesadüf degil.. FIFA bize aklini basina al dedi.. Bütün maçlarini seyircisiz oynatiyorum, yine sansin var göster kendini gücün yetiyorsa gel 2008?e dedi.."

"Emre?nin raporunda söyle bir ifade var.. ?Suurunu kaybetmisti, gözü dönmüstü..? Aynen bu ifade.. Yetkililerle konustum ?evet bu ifade dogru? dediler.. Ciddi bir ceza alir dediler.. Alpay?in zaten UEFA gözünde bir sicil bozuklugu var.. Serkan yapmadim saka yaptim diyor ve iki maçla kurtuldu hiç önemli degil.. Keske futbolcular bir iki maç daha ceza alsaydi da ülke daha az alsaydi.. Ulusal maçlarin disinda kendi ülke maçlarinda ve UEFA Sampiyonlar Ligi?nde oynayacaklarini düsünüyorum.. Ulusal maçlarda oynamasinlar.. Emre?nin 6 maçi var yarisindan sonra Emre yola devam edebiliyor.. Türkiye bal, kaymak, lokum dedigimiz bir grupta 12 maçin 12?sini de disarida oynayacak.. Bizim kötüden de iyileri çikartmamiz lazim.. Biz seyircisiz de olsa, disarida da olsa bu takimlari yenecek güçteyiz.. Bu Yunanistan?i elimizden kaçirmadik mi, hem de onlarin sahasinda.."

"Bu ayipta bu cezada bana göre teknik kadronunda ciddi katkisi ve müdahalesi var.. Madem bu belayi açtiniz bunu siz temizleyeceksiniz.. Onlari yipratmakla, bu Isviçre belasini hatirlatmakla elimize bir sey geçmez.. Eger yastiga kafani koydugunda ?ben bunda yanlis yaptim? diyorsan bu cezanin bize yararlari var.. Artik Türkiye?nin aklini basina toplama devri geldi.. Kimse hatir gönül isine bakmaz.. Türkiye?de kapanan saha açilir, gerek yokken maçlar yeniden oynanir, cezalar kalkar.. Hatir gönül devrinin artik Türk futbolunda kalkmasi lazim.. Türk futboluna Senes Erzik disiplini lazim.. Hepimizin sportmenlik ruhunda olmasi lazim.. Isviçre?de kötü oynadik.. Isliklandik basin toplantisinda söyle oldu demeyeceksin.. Biz kötü oynadik bunu hak ettik diyeceksin.. Burada çok iyi oynadik kazanmayi hak ettik ama olmadi.. "

"Maalesef Conrad toplantisinda bu belayi Türk futbolunun basina saranlar çikti yeniden Türk futbolunu yönetmeye talip oldu.. El insaf arkadaslar.. El insaf.."

"Fatura her zaman liderlere kesilir.. Bilmem nerde ne olursa patrona söylersin.. Her iste sonuç liderlere kesilir.. Bu isin sorumlusu Isviçre maçi sonrasinda, havaalaninda uçaktan içip, Conrad toplantisina kim katildiysa, Türk futbolunun basini belaya onlar sokmustur.. O toplantiya kim katildiysa bu 6 maç cezanin sorumlusu onlardir.. O toplantiya kim katildiysa Türkiye?nin prestijini yitirmesine neden olan onlardir.. Dilerim bu toplantiya katilanlar açiklanir.."

"Gizliyip saklayip makyajlamaya gerek yok.. Haluk Ulusoy Fatih Terim?i sever ve inanir.. Ancak Ulusoy?un su dönemde Fatih Hoca ili ilgili bir endisesi var.. Fatih hoca Isviçre maçi sonrasi çikti hakemler için onu bunu dedi.. UEFA ve FIFA?nin hakemlerine ciddi bir sekilde asagiladi.. "Ben acaba Fatih hoca ile yoluma devam edersem bu hakemlerin suur altinda bir yargi olusur mu?" diyor.. 'Bu takimin hocasi bize hirsiz dedi' diye bu hakemin aklina bunlar gelir mi diye düsünüyor.. Haluk Ulusoy Terim ile devam etmek istiyor ve etmelidir.. Bana göre Haluk Ulusoy çizmeleri giymistir.. Görevde kalir mi, kalmaz mi bilmem ama savasa gider gibi çizmelerini çekmistir.. Iyi bir Türk Milli Takimi olursa biz bu gruptan yine çikariz.. Iyi oynarsak yenemeyecegimiz takim yok.. Kagit üstünde görünen hesap Türk Milli Takiminin gruptaki her takimdan üstün oldugudur.."Edited by: sanatik

Yorum

Peki simdi ne olacak ?

Sayin Bakanimiz sorusturma açacak mi ?
                              Hani diyorum davut disli ? Hani diyorum rüstüyü dövenler stad görevlisi ? hani diyorum hem Almanya'dan olduk hem de bu kadar ceza aldik. Bu isler kimin bakanligi döneminde oldu ? birilerine sahin birilerine baykus olunup olunulmadigini görecegiz.
                              Trabzonspor √
                              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                              İki Renk ve Asalet √
                              BordoMavi.Net √

Yorum

karaktersiz hasan dogan nerelerde simdi...çiksin piyasaya...isviçre milli takimi taa havaalanindan itibaren organize biçimde taciz edildi...dolayisiyla milli takimin aldigi suç gayet normal..üzücü de olsa normal...futbolcularin aldiklari ceza da normal, kimse duygusal davranmasin...

asil bunlarin sorumlularindan hesap sorulsun..ama nerdee...nerde anli sanli dürüst spordan sorumlu devlet bakanimiz....
                                Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X