puhahahah... %81 çikti benimkii[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
iste size, "sevdiginiz kisi ile durumunuz ne olur?" sorusuna cevap veren bir link... elbette burasi isin eglence boyutu ama güzel bir link... hadi bakalim yazin isimleri, görün sonucu... [img]smileys/smiley36.gif[/img]
http://pdl.warnerbros.com/wbol/uk/co...ovecalculator/
benimkisi %84 çikti ama benim hiç ümidim yok yine de...
Konu sümela61 tarafýndan (19.12.2006 Saat 14:08 ) deðiþtirilmiþtir.
puhahahah... %81 çikti benimkii[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
%56 eh fena degil sevgiliye hakim olma yüzdem fazla
hehehehee % 87 [img]smileys/smiley36.gif[/img]
anasini satim nazli sigmiyoki[img]smileys/smiley4.gif[/img]
zuhahah %98 cikti..oha[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
bu seferki adayimiz %23 çikti... yalanci bu sayfa, ben inanmiyorum... [img]smileys/smiley4.gif[/img]
Jeffer Nickli Üyeden Alýntý
nazli sigar da, "i" harfini yazamazsin... "i" olarak yaz, sigmadigindan degil yani... [img]smileys/smiley36.gif[/img]
seni akilli sey seniiii[img]smileys/smiley1.gif[/img]
erdinç67 Nickli Üyeden Alýntý
sevimli misin sen? [img]smileys/smiley4.gif[/img]
%14 [img]smileys/smiley19.gif[/img]
yalanci yalanci sana kimse inanmaz....)
%47 ama ne alaka yani.isimler göstergemi oluyo bu durumda.
% 95 heyytt bee[img]smileys/smiley4.gif[/img][img]smileys/smiley4.gif[/img]
%50 vasat[img]smileys/smiley5.gif[/img]
arkadaslar kasmayin kendenizi uyduruktan bir isim yazdim % 99 çikti [img]smileys/smiley4.gif[/img]
%99 çikti ....[img]smileys/smiley2.gif[/img]
gidip teklif edecem....
Allah'a sükürler olsun, 15 yillik mutlu bir evliligim ve 10 yasinda bir oglumvar.
Bize biçilen pay %28.
Simdi erkek ismi olarak "Cyzio" girdim; %11'e düstü. Kendi gerçek adim gene daha iyiymis.
Bakmaya gerek yok, yürümez.
iyiki bitirmisim iliskiyi geçen hafta[img]smileys/smiley4.gif[/img]-----> 4%
ya benim %33 çikti ben simdi ayriliyim mi sevgilimden[img]smileys/smiley7.gif[/img]
ayrilma[img]smileys/smiley4.gif[/img]ama 33 ciktigini kimseye söyleme[img]smileys/smiley36.gif[/img]cünkü benimde %23 cikti
insallah ögrenmez[img]smileys/smiley36.gif[/img]
% 79 ula yirttik bee [img]smileys/smiley4.gif[/img]
%0 ama %92 diyor[img]smileys/smiley11.gif[/img]
hatta ilk adini yazdim %93 ikinci adini yazdim %92 ikisini beraber yazdim %41[img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: shogun61
Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)