yeni bir galibiyet bekliyoruz.
Bu ne hiz ya[img]smileys/smiley36.gif[/img]Klasik bi cümle kuralim:Puan kaybetmeye tahammülümüz yok [img]smileys/smiley36.gif[/img]
aynen puan kaybetmeye tahammülümüz yok çünkü ilk yari çok puan kaybettik...suleyman Nickli Üyeden Alıntı
suleyman Nickli Üyeden Alıntı
baslik açtik, galibiyet aldik, ugurumuz kaybolmasin[img]smileys/smiley4.gif[/img]
ins. alacagiz avni akerde seyirci destegiylede
Içerde kaybetmeyiz sanirim puan...Malatya iyi takim dikkat etmek lazim...
Bu maci da kazansakta, Ziya Dogan'i kovsalar veya kendisi biraksa ve seneye yine bize gelse[img]smileys/smiley36.gif[/img]Simdiden futbolcu araradi bize ve hemde gelecek sezon basinda yorgun olmazdi... (Mademki Vahid amcayi tutmaya yonelik bir calisma yok, ZD gelsin tekrar derim ben)
simdi volkan ve emrah hayatlarinin futbolunu oynarlar ama ank maci iyi moral olmustur
seyirci destegiyle mutlak kazaniriz gibi geliyo
Bu havayla giderse takim daha iyi isler çikarir ama bu maçin A.Gücü gibi kolay geçecegini zannetmem.Malatya Ziya Doganla çikis içinde,bir an önce alt siralardan kurtulmak istiyor.Bizde bu hafta aldigimiz galibiyetle daha yükseklere çikmayi istiyoruz.
Biz istegimiz gerçeklesir maçi zorda olsa Yattara-Szymek-Fatih faktörü ile aliriz.
yeterki volkan oynasin yattara 40 takla attirir ona[img]smileys/smiley4.gif[/img]
mini FaNaTiK Nickli Üyeden Alıntı
kolay mi? ömrümden ömür gitti be[img]smileys/smiley11.gif[/img]öldüm öldüm dirildim ne kolayi?
insallah bunu da alicaz ve yolumuza devam edicez.
malatya 17. sirada maç kendi evimizde e artik kazanamazsak ayip bize
Seri olusmasi için alinmasi gerekli olan bir maç.Hiç korkmuyorum çünküMalatya açik oynamak zorunda arti Yattaramiz var.
allahim seri galibiyetler nasip eder insallah
onlarida yenicez!
Bu maci kesin alacagiz,hatta gollerin kimin atacagini da yaziyorum.
FAtih Tekke, Yattara, Szymek... 2 veya 3-0
en az 4-0 diyorum,son kararim,eminim....
Allah yardimcimiz olsun..
eger simarmazsak aliriz maçi.malatya da iyi top oynuyor bu aralar.simdi gese maçinda defansta devamli 4/5 adam var.hele volkan bir top oynuyor bizde oynadiklarini toplasan anca esit olur.her zaman ki zor bir maç.ama maçi almamiz gerekiyor ve alacagimiza sonuna kadar inaniyorum.yalniz bu TRABZONSPOR un maçlarinin son 10 dakikasi diger tarafa gitmek için kestirme bir yol adamin cani çikiyor maçi bitirene kadar.
maç skoruna gelince
TRABZONSPOR:3 malatya:1 (fatih*2-ömer riza)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)