Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Kendilerini çok üstün sandiklari, sudan sebeplerle savas çikarmalari, baskanlarindan dolayi, Japonyaya atom babasi attiklari için onlardan nefret ediyorum
...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver
israilogullarinin Kur'an da bile cezalandirilacaklari yazdigi için...
kendi dini kitaplarinin disinda hem bu kitabi çarpitarak hem de kendilerine baska kitaplar yazarak ki bu kitaplarda akil almaz seyler var..
kendilerine vaadedilen topraklari ele geçirmek amaciyla diger insanlari ...... olarak gördükleri için...
talmutta yazilanlara göre.. kendileri disindaki insanlari öldürmek suç degil kendileri disindaki insalarin mallari gasp etmek tecavüz etmek öldürmek suç degil...
abd. içerisinde israil yönetiminin çok etkili olmasi ve abd.nin dünyanin heryerine sahip olmak istedigi için...
israil askerinin suçu olmayan filistinlileri gözlerini kirpmadan öldürdükleri için (ör: bir baba ile bir çocugunu vurmalari)
filistine zulüm yapmalari ve baris anlasmalarini sabote ettikleri için...
türkiyede türk kimligine bürünüp israilin menfaatlerine göre hareket ettikleri için....
dünyadaki tek dine bagli devlet olduklari için iran bile iran islam cumhuriyetidir.
devlet olamadiklari için hala terör örgütü olarak yasadigi için..
talmutlarindaki ve siyonizm ile ilgili gizli amaçlari için....
herseyin altindan çiktigi için...
dünyadaki sigara uyusturucu ilaç silah karapara maden ticaret gibi önemli alanlari ele geçirdigi için ve borsa ve faiz kavramini dünyaya sundugu için.
...............
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
bu konudaki herseyi israil ve siyonizm tuzagindaki Türkiye adli kitapda bulabilirsiniz.Kanimca her Türk gencinin okumasi gereken bir kitap. hatta en basitinden örnek vermek gerekirse Türkiyedeki en önemli noktalari ele geçirmeleri ben tekstil sekterü ile ugrasiyorum kumas aliyoruz ürün yapmak için peki kumas yapmak için iplik almak lazim Türkiye deki iplik piyasinin tam olarak % 95 i israil kökenli (yahudi) Türk vatandaslarinin elinde iste size en küçügünden bir örnek. selam ve dua ile kardeslerim.
Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..! WWW.BORDOMAVI.NET
o kitabı okudum ve ufkum açıldı diyebilirim... kendi kendime dedim ki "meğer ne .bneymiş bu adamlar"
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
o kitabi okudum ve ufkum açildi diyebilirim... kendi kendime dedim ki "meger ne .bneymis bu adamlar"
gerçekdende çok dehset bir kitap neler neler var içinde belgeleri ile beraber. bizim piyasada çok israilli oldugu için yolda gördügüm zaman dalasim geliyor ..pnelere[img]smileys/smiley7.gif[/img]
Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..! WWW.BORDOMAVI.NET
Yorum