vallahi bise anlamadim bize biraz anlatirmisin nasil oynandigini[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Arkadaslar bir çogunuz bu siteyi biliyor olabilir. Ancak ben bilmeyen arkadaslar için vereyim dedim. www.godtower.com bu adreste en üstte Begin tusuna basarak baslayabilrsiniz.
Sitede 99 adet sifreli soru var. Bazen resim, bazen sekil ve bazende sayilardan olusuyor. Kafa yormaya merakliysaniz bu site tam sizlik...
Ben 15. deyim bu aksam itibariyle....Size simdiden kolay gelsin...Edited by: Momentus
vallahi bise anlamadim bize biraz anlatirmisin nasil oynandigini[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Ne demek. Ama basta oyun olarak algilamasan iyi olur. Çünkü ilerledikçe kafayi yeme noktasina geliyorsun.
verilen resmin veya seklin her yerinde ip ucu olabilir. Site ingilizce oldugunda sadece ingilizce geçerli. En önemli ipucu Görev Çubugundaki simgede yaziyor. Yani pencerenin basliginda.
Soruda geçen her neyse google dan aratmakta büyük fayda var. Neyle ilgili oldugu konusunda....
deminden beri ugrasiyorum daha 1. soruyu geçemedim [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]
Valla dil bilgisi bilmek lazim sanirim. 1.sifre zaman dilimi ile ilgili bence ama nasil yazarsam yazayim kabul etmiyor. Anlamadim valla...
hem kafan çaliscak hem ingilizceye hakim olacan.... zor is
büyük harf kabul etmiyor; hepsi küçük harf olacak. windows'un saat bölümünden, uluslararasi saatlere bakin[img]smileys/smiley2.gif[/img]Kaya Nickli Üyeden Alıntı
saglam Nickli Üyeden Alıntı
çaktirmatin arkadaslar[img]smileys/smiley2.gif[/img]
3.soruda biraktim abi gece gece stress yapar simdi [img]smileys/smiley1.gif[/img]
La olmayi...
Ne çesit yazarsam yazayim kabul etmiyor. La ne yapilacagini buldum da olmayi da. Söyleyin bakam 1.sifreyide yolumuza bakalim da.
GMT+04.30 Kabilin saati. SIfrede kabuldur. Kayacim Basarilar [img]smileys/smiley36.gif[/img]
2. bölümde ne yapcaz analmadim ki ben ???[img]smileys/smiley5.gif[/img].
Aticim onu ben yazmistim. Olmayidi...
Abi yine olmadi da...
VAlla bir tarot karti Asilmis adam. Fakat Solomon ile bir iliski kuramadim. BIldigim bir solomon adasi bide KIng Solomon var fakat bi iliski kuramadim daha. Edited by: AtalaY_BugrA
Kaya bende oldu valla kabul yazdim bir sonra ki seviyeye geçti.
GMT+04.30 direk bunu yazdim ama olmuyo maalesef. Oyun bana gicik ben ona...
Yok ya onu yazmayacan Kaya[img]smileys/smiley36.gif[/img]sen password kismina kabul yaziyor musun?
AtalaY_BugrA Nickli Üyeden Alıntı
HÖHHH
Kaya passworde kabul yazmadin mi sen? 1. level in passwordu kabul.
1. level kabul de 2. level ne arkadaslar
level 3 teyim de 2.si çok kolaymis yahu. alla alla
Ikinin sifresi solomon mus da cevabi üstte [img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: AtalaY_BugrA
[img]smileys/smiley19.gif[/img]ben niye yapamadim yaaa
la 3.sü kazik çikti![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)