Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuz için mail kampanyasi

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonsporumuz için mail kampanyasi

Arkadaslar zaman sesimizi duyurma takimiza sahip cikma vakti! arkadaslar bir mail hazirlayip cesitlibasin organlarina internet sitelerine yollayalim.sadece 1 site veya bir internet sitesi deil tum medyaya karsi gonderelim.cunkumedya gene yipratma kampanyasi basladi trabzon ve trabzonspora karsi.takimizi vetrabzonumuzu ezdirmeyelim hadi arklar

HEP DESTEK TAM DESTEK!!!!!
    bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

arklar iyi edb parcalayabilcek kimse yokmu ben yazmaya deniyom ama adam gibi olmuyor .ya yazilan sey tokat gibi olmali herkes agzinin payini alamali!!!
    bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

ne yazcaz ki?
      superstar22

Yorum

aka5 ne demek istedini anladim bibakim anlarim biraz bu islerden.
        Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

trabzonsporumuzu dünya üzerinde bizden baska sevenleri ve dostu yok. ne gürsoy ne ulusoy nede bir baskasi biz kendi ayaklarimiz üzerinde durup gereken kisilere gerektigi gibi yanitlar vereirsek trbzonumuza zaten sahip çikmis oluruz

aksam 3büyük diye diye program yapiyorlar bizim temsilcimiz olan onursal basakan durumu düzeltip onlari uyarma yoluna gitmiyor yazik çok yazik
          ölümüne trabzon

Yorum

haklisiniz bu konuda hiç edebiyat bölümü okuyan ark lar yokmu armaizda biraz parçlasinlar

...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

@aka5,

Öncelikle güzel bir düsünce. Ama simdilik beklesek daha iyi olacaktir. Suan itibariyle yakalanan sahisin sorgusundan çikacak açiklama, belkide basinin bugün yaptigi haberlerin tam zitti seklinde olacaktir. Buda o basin müsvettelerinin ne kadar komplocu oldugunu gösterecektir.

Senden ayrica bir ricam basligi TS muz degil de, Trabzonsporumuz seklinde yazman, sayet sigmiyorsa kampanya kelimesini kisaltman. Çünkü baslik suanki haliye, sik durmuyor. [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

bence de trabzonsporumuz olsa iyi olur[img]smileys/smiley2.gif[/img]

öncelikle bu bir mesaji kopyala yapistir yapip gönderme seklinde olmamali herkes kendi içinden ne geliyorsa hakaret etmeden medya denilen pislige cevap vermelidir. Çünkü isin içine küfür vs. girince hakli davamizda haksiz hale düsüyoruz
                Fikirler Kurşun Geçirmez........

Yorum

İlk olarak coach tarafından gönderildi

aka5 ne demek istedini anladim bibakim anlarim biraz bu islerden.

[img]smileys/smiley32.gif[/img]

yazidan sonra daha bunlardan çok olacak [img]smileys/smiley2.gif[/img]
                  FxY

Yorum

güzel bir sey yazilirsa gönderilir.. elimiz kopmayacak ya.

bu arada ankete devam arkadaslar.
                    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

ses çikarmadikça bunlar üstümüze gelirliyorlar. ama bilmiyorlar ki "laz damari" var bizde! gün gelir çok kötü patlariz! dünyayi zindan ederiz! ve o gün çok yakin gibi görünüyor!
                      Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

yazi hazirlaninca ana sayfaya konsunki herkez yollasin, birlikten kuvvet dgoar
                        Baskana, antrenöre, basarilar dilerim bordo-mavililere

Yorum

Biz bu devletin ayakta tutan en önemli direklerden biriyiz.Kimse sessiz kalmamamiza altanip hakkimizi yemeye kalkmasin. Bu ülkede biz bagirinca yer yerinden oynar.Sorumluluk sahiplari sorumluluklarinin farkina vararak hareket etsin. Inatla üzerimize gelene tas gibi sert iyilikle bize yaklasana toprak gibi merhametli oluruz.
                          İstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....

Yorum

forum yazarlarinda biri yazsin güzel bi mail yollayalim bizde herkese heryere hatta hiç olmadi altinada bunu en az 15 kisiye yollarsan 3 vakte mutlu olursun falan yazariz.. [img]smileys/smiley36.gif[/img] Sakasi bi yana ama gerçekten böle bi yazi yazilip heryere yollanabilir...
                            Birgün herkes TRABZONSPORLU olmasin... Birakin o seref bize kalsin...

Yorum

eh güzel bi yazi olsun yeter.artik yeter abi ya bu ne herkes üstümüze üstümüze geliyor
                              Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

Çalışıyor...
                              X