Merhaba sevgili arkadaslar Danimarkada bir gazetede yayinlanan sevgili peygamberimize ait kafikatürler islam dünyasini ayaga kaldirdi bu terbiyesizler utanmalari gerektigi halde kendilerini düsünce özgürlügü adi altinda savunuyorlar Allah bu kisileri islah etsin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Avrupada terbiyesizlik yayiliyor
Daraltma
X
-
onlara gereken cevabi her ne kadar verememis olsakta bugun okudugum bi gazete de Suudi arabistanin onlari boykot etmesi sayesinde TÜM ISLAM ALEMINDEN ince bir sekilde özür dilediler. Biz neden yaptirim uygulayamiyoruz acaba ???? [img]smileys/smiley5.gif[/img]- impossible ? what does it mean ?
- Alıntı
-
biz protesto etsek dinci ederler!...
ama ben ediyorum!...
kahrolsun karsi dine saygi duymayan anlayisa!''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
- Alıntı
Yorum
-
son günlerde bize karsi en büyük yanlislari yapan bu danimarka! özür dilediler ama önce yapiyorlar sonra özür diliyorlar ne ise yarar? daha önce bunu almanlarda yapmisti[img]smileys/smiley7.gif[/img]Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
- Alıntı
Yorum
-
bence bunun sebebi danimarkada gençler arasinda hizla yayilan islamiyeti, yine bu gençlere yalan yanlis tanitip zihinlerini bulandirmak, terbiyesizlik oldugu da kesin, ah eskiden olsaydi tabiri caizse söyle bir bakisimiz yetseydi ama geçmiste kaldi o günler...bir lafa bakarım laf mı diye,
bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...
- Alıntı
Yorum
-
Bu ülke bu terbiyesizligi her zaman yapiyor...Yarin birgün bunlara ´bir saldiri olsa ,derler ki:Müslümanlar terorist. Ama her zaman kendileri dinimze laf söyleyerek en terbiyeszligi yapiyorlar-...
Bunlar kendilerini begenmis hacli vikingkleri[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley11.gif[/img]TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
- Alıntı
Yorum
Yorum