Ne yapsak olmuyor 9 puan farklada olsa son maç bizim sahamýzdada olsa birþeyler ters gidiyor ve biz tek gol farkýylada olsa artýk þampiyon olamýyoruz. dün kþam maçtan sonra konuþurken bir kaç arkadaþýmla birlikte hepsi biz beddualýymýþýz diye söylendiler o hikayeyi hepiniz bilirsiniz pek inanmak istemedðim bir durumdu ama artýk bu olayýn gerçek olduðunu düþünmeye baþladým ... inanýn 9 puan ilerideyken bile bu beddua olayý içimi yavaþ yavaþ kemiriyordu ve sezon bitti ve korktuðumuz yine baþýmýza geldi...
Rivayet aynen þöyle
Trabzonspor’un son þampiyonluðu kadir gecesine denk gelmiþ.. Trabzonspor taraftarlarý mübarek bir akþamda kutlamalarý ertelemek yerine sabaha kadar içki içerek hoplayýp zýplayarak eðlenerek pekte o gecenin maneviyatýna uygun olmayan ve etraftakileride rahatsýzlýk verecek derecede patavatsýz ve umursamaz bir tavýr sergileyerek kutlamalara devam ediyorlarmýþ
Yani son þampiyonluðu kutlarken herhangi bir dini ve örfi kuralý umursamamýþlar .. Rivayet edilir ki; Mahmut Hoca Hazretleri geceyi ibadetle geçirmek isteyen insanlarý sabaha kadar içip, eðlenen ve gürültü edip insanlarý rahatsýz eden bu kiþilere beddua etmiþ.. Ve ''ALLAH ''Bir daha Size þampiyonluk yüzü göstermesin diye bir beddua etmiþ...
O gün bugündür Trabzonspor þampiyonluk yüzü göremiyor
birileri saçma yada ne alakasý var diye topu auta atmaya kalkmasýn. bunun artýk baþka bir izahýný ben bulamýyorum. gerekirse yöneticilerin bu konuda bir araþtýrma yapýp gerekeni yapmasý lazým. asýl olan þampiyonluk ve bunun önünde engel olan her ne varsa bütün yollar denenip bu engelin ortadan kaldýrýlmasý lazým. eðer gerçekten bir beddua buna neden oluyorsa .( ki dinimizde bunun yeri vardýr ) gidilip hocaefendiden gereðinin yapýlmasý adýna ricada bulunmak lazým...
üstteki yazdýklarýmýn bir kýsmýný metin kondel arkadaþýmýzýn yazýsýndan alýntý yaptým bir çok sitede mevcut zaten bu yazý...
link isteyene tamamýný okumanýzý tavsiye ederim.. zaten bir çoðunuz duymuþsunuzdur bu olayý
http://www.haberciniz.biz/trabzon-ne...or-728672h.htm
sizde lütfen düþüncelerinizi paylaþýn. ben artýk baþka bir sebep aramaktanda yoruldum bulamýyorumda bý yýl bu çok bariz bir þekilde ortaya çýktý bence. takýmýmýzýn üzerinde gerçekten ya bir beddua yada baþka bir negatif etki var . bir 27 sene daha beklemek yerine bunun araþtýrýlýp gereðinin yapýlmasýný bir trabzonspor sevdalýsý olarak istiyorum