Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: BEDDUA' lýmýyýz BÝZ...???

e-mercan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Düzce
    Yaþ
    46

Standart BEDDUA' lýmýyýz BÝZ...???

Ne yapsak olmuyor 9 puan farklada olsa son maç bizim sahamýzdada olsa birþeyler ters gidiyor ve biz tek gol farkýylada olsa artýk þampiyon olamýyoruz. dün kþam maçtan sonra konuþurken bir kaç arkadaþýmla birlikte hepsi biz beddualýymýþýz diye söylendiler o hikayeyi hepiniz bilirsiniz pek inanmak istemedðim bir durumdu ama artýk bu olayýn gerçek olduðunu düþünmeye baþladým ... inanýn 9 puan ilerideyken bile bu beddua olayý içimi yavaþ yavaþ kemiriyordu ve sezon bitti ve korktuðumuz yine baþýmýza geldi...

Rivayet aynen þöyle

Trabzonspor’un son þampiyonluðu kadir gecesine denk gelmiþ.. Trabzonspor taraftarlarý mübarek bir akþamda kutlamalarý ertelemek yerine sabaha kadar içki içerek hoplayýp zýplayarak eðlenerek pekte o gecenin maneviyatýna uygun olmayan ve etraftakileride rahatsýzlýk verecek derecede patavatsýz ve umursamaz bir tavýr sergileyerek kutlamalara devam ediyorlarmýþ

Yani son þampiyonluðu kutlarken herhangi bir dini ve örfi kuralý umursamamýþlar .. Rivayet edilir ki; Mahmut Hoca Hazretleri geceyi ibadetle geçirmek isteyen insanlarý sabaha kadar içip, eðlenen ve gürültü edip insanlarý rahatsýz eden bu kiþilere beddua etmiþ.. Ve ''ALLAH ''Bir daha Size þampiyonluk yüzü göstermesin diye bir beddua etmiþ...
    O gün bugündür Trabzonspor þampiyonluk yüzü göremiyor

birileri saçma yada ne alakasý var diye topu auta atmaya kalkmasýn. bunun artýk baþka bir izahýný ben bulamýyorum. gerekirse yöneticilerin bu konuda bir araþtýrma yapýp gerekeni yapmasý lazým. asýl olan þampiyonluk ve bunun önünde engel olan her ne varsa bütün yollar denenip bu engelin ortadan kaldýrýlmasý lazým. eðer gerçekten bir beddua buna neden oluyorsa .( ki dinimizde bunun yeri vardýr ) gidilip hocaefendiden gereðinin yapýlmasý adýna ricada bulunmak lazým...

üstteki yazdýklarýmýn bir kýsmýný metin kondel arkadaþýmýzýn yazýsýndan alýntý yaptým bir çok sitede mevcut zaten bu yazý...
    link isteyene tamamýný okumanýzý tavsiye ederim.. zaten bir çoðunuz duymuþsunuzdur bu olayý

http://www.haberciniz.biz/trabzon-ne...or-728672h.htm

sizde lütfen düþüncelerinizi paylaþýn. ben artýk baþka bir sebep aramaktanda yoruldum bulamýyorumda bý yýl bu çok bariz bir þekilde ortaya çýktý bence. takýmýmýzýn üzerinde gerçekten ya bir beddua yada baþka bir negatif etki var . bir 27 sene daha beklemek yerine bunun araþtýrýlýp gereðinin yapýlmasýný bir trabzonspor sevdalýsý olarak istiyorum
    Forum Kurallarý Gereði Ýmzalarýmýzda Link vermek izin verilenlerin dýþýnda yasaktýr.

Cemile - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    47

Alýntý e-mercan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Ne yapsak olmuyor 9 puan farklada olsa son maç bizim sahamýzdada olsa birþeyler ters gidiyor ve biz tek gol farkýylada olsa artýk þampiyon olamýyoruz. dün kþam maçtan sonra konuþurken bir kaç arkadaþýmla birlikte hepsi biz beddualýymýþýz diye söylendiler o hikayeyi hepiniz bilirsiniz pek inanmak istemedðim bir durumdu ama artýk bu olayýn gerçek olduðunu düþünmeye baþladým ... inanýn 9 puan ilerideyken bile bu beddua olayý içimi yavaþ yavaþ kemiriyordu ve sezon bitti ve korktuðumuz yine baþýmýza geldi...

Rivayet aynen þöyle

Trabzonspor’un son þampiyonluðu kadir gecesine denk gelmiþ.. Trabzonspor taraftarlarý mübarek bir akþamda kutlamalarý ertelemek yerine sabaha kadar içki içerek hoplayýp zýplayarak eðlenerek pekte o gecenin maneviyatýna uygun olmayan ve etraftakileride rahatsýzlýk verecek derecede patavatsýz ve umursamaz bir tavýr sergileyerek kutlamalara devam ediyorlarmýþ

Yani son þampiyonluðu kutlarken herhangi bir dini ve örfi kuralý umursamamýþlar .. Rivayet edilir ki; Mahmut Hoca Hazretleri geceyi ibadetle geçirmek isteyen insanlarý sabaha kadar içip, eðlenen ve gürültü edip insanlarý rahatsýz eden bu kiþilere beddua etmiþ.. Ve ''ALLAH ''Bir daha Size þampiyonluk yüzü göstermesin diye bir beddua etmiþ...
    O gün bugündür Trabzonspor þampiyonluk yüzü göremiyor

birileri saçma yada ne alakasý var diye topu auta atmaya kalkmasýn. bunun artýk baþka bir izahýný ben bulamýyorum. gerekirse yöneticilerin bu konuda bir araþtýrma yapýp gerekeni yapmasý lazým. asýl olan þampiyonluk ve bunun önünde engel olan her ne varsa bütün yollar denenip bu engelin ortadan kaldýrýlmasý lazým. eðer gerçekten bir beddua buna neden oluyorsa .( ki dinimizde bunun yeri vardýr ) gidilip hocaefendiden gereðinin yapýlmasý adýna ricada bulunmak lazým...

üstteki yazdýklarýmýn bir kýsmýný metin kondel arkadaþýmýzýn yazýsýndan alýntý yaptým bir çok sitede mevcut zaten bu yazý...
    link isteyene tamamýný okumanýzý tavsiye ederim.. zaten bir çoðunuz duymuþsunuzdur bu olayý

http://www.haberciniz.biz/trabzon-ne...or-728672h.htm

sizde lütfen düþüncelerinizi paylaþýn. ben artýk baþka bir sebep aramaktanda yoruldum bulamýyorumda bý yýl bu çok bariz bir þekilde ortaya çýktý bence. takýmýmýzýn üzerinde gerçekten ya bir beddua yada baþka bir negatif etki var . bir 27 sene daha beklemek yerine bunun araþtýrýlýp gereðinin yapýlmasýný bir trabzonspor sevdalýsý olarak istiyorum
    her þampiyonluk gaspýndan sonra anlatýlýr bu hikaye. aslanlarýn yazarlarý olmadýkça avcýlar alkýþlanýr. bizim yazarýmýz yok, lobimiz yok, tarafýmýzda olan yok, hakkýmýzý savunan yok. medya çok büyük bir güç herþeyden önemlisi medyamýz yok. fenerli futbolcular hakkýnda olumsuz konuþan karþý takým futbolcularýný ancak canlý yayýnda denk gelirse seyrederiz, tekrarýný vermezler, özet verirler, fenerliye ufak bir sifkeyi 10 kez tekrarlarlar, fenerli adamýn ayaðýný kýrmaya dalar vermezler, biz halen hacýyla hocayla uðraþalým. güç-para baþka bir þey deðil.
    Þike SÝZ; Leke SÝZ

hakanhan - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    47

ben buna inanmam. bende hep duyarým bu söylentiyi.. hic bir Allah dostu beddua etmez.. ancak bizim gibi sýradan insanlar beddua eder.. Allah dostlarý ancak Allah islah etsin Allah hidayet versin diye dua eder..
    Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Emre EFENDÝOGLU - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    36

Senin basýnýn var mý? Yok.
    Senin baþbakanýn var mý? Yok.
    Senin federasyon baþkanýn var mý? Yok.
    Senin MHK baþkanýn var mý? Yok.
    Senin PFDK baþkanýn var mý? O da yok.

Sen beddualý mýsýn yoksa senin lobin mi yok?

OKTAY YILMAZ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    44

Öyle bir þey varmý yok mu bilemem. Olabilirde. komplo teorisi üretmeyi seven bir milletiz.

Ancak yine de muhterem hoca Trabzon'ludur, bu yola çýkmadan en azýndan bir duasý alýnabilirdi.

Ancak benim görüþüm þu yönde Köroðlu'nun sözü vardý ya Silah icat edildi, mertlik bozuldu.
    Futbola para girdi mertçe oyun da bitti,
    þampiyon olduðumuz yýllarda bir transferle en fazla 2 daire alabiliyorduk deniyor, þimdi ise lüks villa dolu bir siteyi toptan satýn alabilirsin neredeyse
    Yani büyük para dönüyor ve o pastayý bize yedirtmek istemiyorlar,
    Bursa nasýl yedi derseniz son haftada dahil son haftaya kadar asla þampiyon oluruz demediler, nasýlsa fener biz toplayalým topladýðýmýz kadar puan dediler, son maçta da þerefsizlerin karþýsýna futbolun en mert delikanlýsý çýktý ve söktü aldý onlardan.
    Ertuðrul kendi bile itiraf etti, bundan 1.5 ay önceki gazeteleri okursanýz Anadolu'dan bir þampiyon daha çýkmasý imkansýz diye, boþuna demedi yani Ertuðrul Hoca bunu...
    Saygýlarýmla

esirgolge - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Beddua varmýdýr bilemiyorum ama þunu söylemek istiyorum ben bu takýmý þampiyon olsun diye tutmadým.Bu zamana kadar þampiyonluk görmedim varsýn bu saatten sonrada görmeyeyim ama içimdeki Ts sevgisi bu ayak oyunlarýný gördükçe katlanarak artýyor ve artacaktýrda
    Çalýnan her kapý hemen açýlsaydý; Beklemenin, ümidin, sabrýn ve susmanýn ne önemi kalýrdý.

Nereden
    Düzce
    Yaþ
    46

sizce trabzonsporun þampiyon olduðu yýllarda diðer istanbu ezikleri herþeye daha hakim deðillermiydi lobi desen onlarda medya desen onlarda yazar desen onlarda olduðu kadarýyla o zamanlar oluyordukta bu bahsettiðiniz etkenler son þampiyonluktan sonramý birden hortladý...
    Forum Kurallarý Gereði Ýmzalarýmýzda Link vermek izin verilenlerin dýþýnda yasaktýr.

alicengiz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    48

Alýntý e-mercan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    sizce trabzonsporun þampiyon olduðu yýllarda diðer istanbu ezikleri herþeye daha hakim deðillermiydi lobi desen onlarda medya desen onlarda yazar desen onlarda olduðu kadarýyla o zamanlar oluyordukta bu bahsettiðiniz etkenler son þampiyonluktan sonramý birden hortladý...

o zaman trabzonspor þükrüsaraçoðluna maç yapmaya geldiðinde taraftarlar ve m.a.y. karþýlardý onlarý sdatýn önünde istanbul trabzonlulardan sorulurdu..ilk yazýna gelince fener þampiyon olunca dün akþam ne kadar içki içilmiþtir biliyonmu trabzonun nufusundan fazladýr...

Nereden
    Düzce
    Yaþ
    46

onlarda býrak beddua etmeyi dua edecek adam bile yok. onlara dokunmaz. oysa trabzondan nice alimler çýkmýþ önemli bir yer...

ayrýca varsayalýmki beddua falan yok. ama her ihtimale karþý ya varsa diyip gereðini yapmak daha mantýklý deðilmi... bu kadarmý zor bu iþ
    Konu e-mercan tarafýndan (23.05.2011 Saat 21:15 ) deðiþtirilmiþtir.

Selçuk Aydýn61 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    46

bir arkadaþ hesaplamayý yapmýþ ve sonuç olarak þampiyonlugunum mubarek gecelere çok uzak zamanlara denk geldigini hesaplamýþdý ben de bu beddua iþinden huylanananlardaným :::
    1967 DEN BERÝ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜÞMÜÞTÜR geçmiþ olsun

selçuk AYDIN

Metin Saðýr - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýzmir
    Yaþ
    29

Alýntý -EFO- Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Senin basýnýn var mý? Yok.
    Senin baþbakanýn var mý? Yok.
    Senin federasyon baþkanýn var mý? Yok.
    Senin MHK baþkanýn var mý? Yok.
    Senin PFDK baþkanýn var mý? O da yok.

Sen beddualý mýsýn yoksa senin lobin mi yok?
    ................

Hazar_ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Yaþ
    36

Býktým bu hikayeden.Bu kadar büyük saçmalýk olmaz ya.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)