İlk olarak Thug! tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk!
Daraltma
X
-
İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener üzgün mü?hiç sanmıyorum
bir insan tplumun onune bu sekilde atilmamali..
biz daha once bunu yaptik gittik ogunu dovduk.. o hatayla surda soylediginiz sey ayni sey.."İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"
Yorum
-
İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu da doğru değil .
Üzüldüm , 80 lira 18-19 yaşındaki çocuk için az para değil .
Eminim o çocuk iki tokat yemeyi yeğlerdi
Ama Allah biliyor ya içimden bazen aslında bunlar olmamalıda diyorum.
Ama aynı şeyi yıllar önce bizde yapmıştık bi arkadaşla. 1-0 yendiğimiz bi maçın ertesi giyinmiş çıkmış fb eşofmanını. sırtından çıkartmıştık. yabancı biriymiş.
Hani diyoruz ya Avrupada insanlar yan yana maç izlyor . Türkiyede neden bu olamıyor diye..
Avrupada insanlar bu işi zevk olarak görüyor. kimse şampiyon olmak için olmadık şerefsizlik yapma telaşında değil.
insanları kızdıran yarışta adalet olmayışı.
hem türlü çirkefliklerle bana engel olacaklar hemde hoş görü bekleyecekler.
işte durum böyle olunca dayanamıyor insan. .
i2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
Yorum
-
İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen Beşiktaşa gitsin Selçuk'ta Fener'e yemin ediyorum 1 sezon sonra kaybolur giderler.. Trabzon'da parlayıpta İstanbul'a giden hangi futbolcu adam gibi top oynayabilmiş ki bu takımlarda.. Kaybolup giderler..AL STADINI ÇAL BAŞINA
Yorum
-
İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız umutun golü on numara :s
Evet durdu durdu. . böyle gol atti. EsES macinda atsana.Nefsin icin sevme
Yorum
-
İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYöneticilerimizin yerinde olsam Trabzonspor müzesinde, şampiyonluk kupalarının olduğu bölüme, 7. sıraya aşağıdaki resmi çerçeveletip koyardım. Altına da '' Bu kupa aşağıdaki notu bırakan hırsızlar tarafından çalınmıştır. Olayı irdeliyoruz'' yazardım.
Abi böyle bir şey yapacak olsak ülke sınırlarının pek yeterli olacağını sanmıyorum
Yorum
-
İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaşlar fb nin başkanının t.direktörünün aklınıza gelen ayak oyunlarını yazarmısınız.... aklımızda bulunsun taze taze kalsın lazım oluyor..
Yorum
-
İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSota diyorsunda neden fenere karsi onuruyla oynatmadi takimini.
aynen oyle, sotanin durusunu da gorduk , gecsin bu isleri
fb macinda dumenden de olsa fb kalesine sut cekemeyen aslanlar bizim maca final maci gibi cikti.. benim icin sota mota yok bu vakitten sonra. benim maca yatma onurunla oyna ama gidip fenere maci serip benim macta meydan savasina cikar gibi oynarsan benim icin mazini resetlersin ve resetledi de..
kul olmak kukla olmak yerine keske sevildigi hatta hala posterinin kahveleri , evleri, kafeleri susledigi bir memleketin sevgisine layik olsaydi.., cok sey istemedik kendisinden cik delikanli gibi oynat takimini dedik, bize yat ona kas demedik ama kendisi ona yatti bize kasti.. ogun , abdullah , lemi , sota benim icin bir anlam ifade etmiyor bu vakitden sonra...
bu camia yurtsuz kalininca siginilacak iyi gunde dot donulecek bir camia degil.. gun gelir o da siginmaya calisir bizde kendisine hizmet ettigi agalarin kapisina gitmeyi tavsiye ederiz olur biter..
Yorum
-
İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen Beşiktaşa gitsin Selçuk'ta Fener'e yemin ediyorum 1 sezon sonra kaybolur giderler.. Trabzon'da parlayıpta İstanbul'a giden hangi futbolcu adam gibi top oynayabilmiş ki bu takımlarda.. Kaybolup giderler..
Arkadaş çok haklısın küçük orhan gibi bir futbolcu Istanbulda nal topladıysa şimdi gidecek oyunculara sadece acırım...
Alın hakettiğinizi hatta fazlasını yaşayın hayatınızı...
Yorum
-
İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRenktaşlar fb nin başkanının t.direktörünün aklınıza gelen ayak oyunlarını yazarmısınız.... aklımızda bulunsun taze taze kalsın lazım oluyor..
Orada görebilirsin."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİlahi Adalet elbet bir gün tecelli edecek.
O gün gelecek şampiyonluk, hiçbir şampiyonluğa benzemeyecek."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeneye kim sampiyon gs mi?
Biz olacağız dostum, avrupada esip gürleyeceğiz.
Ama peşimizden gs nin gelmesini isterim, onların taraftarı biraz daha medeni biraz daha okumuş.Gerçekliğin tümünden igreniyorum...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum