Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yeter ki Onursuz Olmasın Aşk!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Seneye kim sampiyon gs mi?
    Seneye Gs'nin Lige kök söktüreceği kanaatindeyim ben ama şamp seneye eskisi gibi ts,fb,bjk ve gs arasında geçer bu sefer son 5 haftaya girerken ts,gs,fb yarışta kalırlar bence.

Yorum

• Renktaşlar fb nin başkanının t.direktörünün aklınıza gelen ayak oyunlarını yazarmısınız.... aklımızda bulunsun taze taze kalsın lazım oluyor..
      181' PARS Squadron

Yorum

• İlk olarak Volkan Albayrak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sadri Şener üzgün mü?hiç sanmıyorum
        bazen ne yazdigimizi bilmiyoruz..

bir insan tplumun onune bu sekilde atilmamali..

biz daha once bunu yaptik gittik ogunu dovduk.. o hatayla surda soylediginiz sey ayni sey..
        "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu da doğru değil .

Üzüldüm , 80 lira 18-19 yaşındaki çocuk için az para değil .

Eminim o çocuk iki tokat yemeyi yeğlerdi
          Şimdi kızıyoruz ediyoruz bunları paylaşıyoruz.
          Ama Allah biliyor ya içimden bazen aslında bunlar olmamalıda diyorum.
          Ama aynı şeyi yıllar önce bizde yapmıştık bi arkadaşla. 1-0 yendiğimiz bi maçın ertesi giyinmiş çıkmış fb eşofmanını. sırtından çıkartmıştık. yabancı biriymiş.

Hani diyoruz ya Avrupada insanlar yan yana maç izlyor . Türkiyede neden bu olamıyor diye..
          Avrupada insanlar bu işi zevk olarak görüyor. kimse şampiyon olmak için olmadık şerefsizlik yapma telaşında değil.
          insanları kızdıran yarışta adalet olmayışı.
          hem türlü çirkefliklerle bana engel olacaklar hemde hoş görü bekleyecekler.
          işte durum böyle olunca dayanamıyor insan. .
          i
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

• ne var 12 haziran
            Trabzonspor DEVRIM DEMEKTIR
            irkciliga hayir bursa
            Hacıosmanoğlu İstifa!

Yorum

• seneye de galatasarayı şampiyon yaparlar . ee sıra onlar da artık . biz de bu tiyatroyu seyreder dururuz.
              Allah'ın bi bildiği var deyip susuyoruz ama o da istemiyor galiba
              KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Egemen Beşiktaşa gitsin Selçuk'ta Fener'e yemin ediyorum 1 sezon sonra kaybolur giderler.. Trabzon'da parlayıpta İstanbul'a giden hangi futbolcu adam gibi top oynayabilmiş ki bu takımlarda.. Kaybolup giderler..
                Selçuk giderse hakketiğini bulur seneye manisaya geri döner
                AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• İlk olarak Emre Emiroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yalnız umutun golü on numara :s

Evet durdu durdu. . böyle gol atti. EsES macinda atsana.
                  Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Trabzonolog tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yöneticilerimizin yerinde olsam Trabzonspor müzesinde, şampiyonluk kupalarının olduğu bölüme, 7. sıraya aşağıdaki resmi çerçeveletip koyardım. Altına da '' Bu kupa aşağıdaki notu bırakan hırsızlar tarafından çalınmıştır. Olayı irdeliyoruz'' yazardım.

[/QUOTE]

Abi böyle bir şey yapacak olsak ülke sınırlarının pek yeterli olacağını sanmıyorum

Yorum

• İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Renktaşlar fb nin başkanının t.direktörünün aklınıza gelen ayak oyunlarını yazarmısınız.... aklımızda bulunsun taze taze kalsın lazım oluyor..
                      hepsi var zaten forumda. ama bütün basliklar kapali. biraz sabret

Yorum

• İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sota diyorsunda neden fenere karsi onuruyla oynatmadi takimini.

aynen oyle, sotanin durusunu da gorduk , gecsin bu isleri

fb macinda dumenden de olsa fb kalesine sut cekemeyen aslanlar bizim maca final maci gibi cikti.. benim icin sota mota yok bu vakitten sonra. benim maca yatma onurunla oyna ama gidip fenere maci serip benim macta meydan savasina cikar gibi oynarsan benim icin mazini resetlersin ve resetledi de..
                        kul olmak kukla olmak yerine keske sevildigi hatta hala posterinin kahveleri , evleri, kafeleri susledigi bir memleketin sevgisine layik olsaydi.., cok sey istemedik kendisinden cik delikanli gibi oynat takimini dedik, bize yat ona kas demedik ama kendisi ona yatti bize kasti.. ogun , abdullah , lemi , sota benim icin bir anlam ifade etmiyor bu vakitden sonra...

bu camia yurtsuz kalininca siginilacak iyi gunde dot donulecek bir camia degil.. gun gelir o da siginmaya calisir bizde kendisine hizmet ettigi agalarin kapisina gitmeyi tavsiye ederiz olur biter..

Yorum

• İlk olarak şampiyonum61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Egemen Beşiktaşa gitsin Selçuk'ta Fener'e yemin ediyorum 1 sezon sonra kaybolur giderler.. Trabzon'da parlayıpta İstanbul'a giden hangi futbolcu adam gibi top oynayabilmiş ki bu takımlarda.. Kaybolup giderler..

Arkadaş çok haklısın küçük orhan gibi bir futbolcu Istanbulda nal topladıysa şimdi gidecek oyunculara sadece acırım...

Alın hakettiğinizi hatta fazlasını yaşayın hayatınızı...

Yorum

• İlk olarak TuAF2007 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Renktaşlar fb nin başkanının t.direktörünün aklınıza gelen ayak oyunlarını yazarmısınız.... aklımızda bulunsun taze taze kalsın lazım oluyor..
                            Forum açıldığında "Üstüne Basa Basa Söylüyoruz" adında bir başlık var.(yanlış hatırlamıyorsam)

Orada görebilirsin.
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak kemalist tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İlahi Adalet elbet bir gün tecelli edecek.
                              O gün gelecek şampiyonluk, hiçbir şampiyonluğa benzemeyecek.
                              Ya lutfen su ilahi adalet lafini duymak istemiyorum bir daha. Ilahi adalet diye diye sampiyonluklarimiz caliniyor yillardir. O zaman ilahi adalet tum bu haksizliklara, hirsizliklara, pisliklere karsin FByi mi sampiyon yapiyor 96dan beri tum kapismalarimizda? Goruyoruz adaleti, paranin, medyanin, basbakanin, politikanin, gucun adaleti... Sonucta tek durust olan, tek emek akitan biz, hep kaybeden yine biz...
                              "Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
                              http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!

Yorum

• İlk olarak Thug! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Seneye kim sampiyon gs mi?

Biz olacağız dostum, avrupada esip gürleyeceğiz.

Ama peşimizden gs nin gelmesini isterim, onların taraftarı biraz daha medeni biraz daha okumuş.
                                Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X