Augustine Ahinful ile ilgili tüm yorumlar bu ba?l?kta...
Augustine Ahinful ile ilgili tüm yorumlar bu ba?l?kta...
Cok kötü bir sezon geride birakti insallah gelecek sezon yüzümüzü güldürür[img]smileys/smiley16.gif[/img]
Aaaaaah ah, ah bir cossaydi, ah TRABZONSPOR'UMUZLA beraber birde Agustine sahlansaydi var ya o zaman isler biraz daha farkli olurdu gibime geliyorama olsun hayirlisi olsun...
Artik seneye insaallah gitmez kalir, cok guzel seyler bekliyorum Augustineden seneye.. bence hicte kotu oynamadi birde gol atsaydi.
augustine yilin hayal kirikligiydi... ama bence yine de kalmali. bir baslarsa bir daha durmaz.
Bu takmin formasinin agirligini kaldiracak bir futbolcu degil bence. Bütün yil geçti hiç bir katkisi olmadi. Hatta öyle bi yabanci duruyor ki topa sanki hayatinda ilk defa top görmüs gibi. Satilsin...!!!
augustine iyi oyuncudurda bi türlü bizim takima adepte olamadi bide üzerindeki baski onu etkiledi eger bizde kalirsa seneye daha iyi olacagi kesin ama eger olma sansi varsa yerine chota müthis olurdu!!!
Bu adamiumarim satmazlar.Bence sabredilmesi gereken bir isim.
Bir patlarsa tam patlayacagina ve rakip defanslari bomba gibi patlatacagina inaniyorum.
Insallah yanilmayiz da patlayan biz olmayiz.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ya transferi sonrasi umutlu idim ama is yapomadi bizim takimda umarim seneye iyi sler yapar yapmasi lazim olum zor bir sene olacak.
Tek istedigim sey gol.Ondan artik gol bekliyoruz bence bi tane atarsa açilacak ama bu sezon mehmet daha iyi idi.
hala anlamis degilim koskoca bir sezonda1 gol atti oda son mac...ben en cokta augustinenin transferine cok sevinmistim tam bir fiyasko resmen!
bu sene en büyük patlamayi yapacak olan futbolcumuz,taraftarin sevgilisi olmaya aday....herkesin destegiyle yeni gol kralimiz....
saral28 Nickli Üyeden Alıntı
ins. ins. ins
evet bu sezon ikiye katlayacak attiklarini [img]smileys/smiley36.gif[/img]
Ah Ah o kadar para verdik ona Ankaragücü'ndeki performansini bir bizde sergiliyebilse cok faydasi olur. HAydi Augustine göster kendini. En az 15 gol !!!
Bu futbolcuyu kulübümüz büyük umudlarla aldi.. Bizlerde çok seyler bekliyorduk? Geçen sene bekleneni veremedi.. Eger bu sene patlama yaparsa bulmus gibi yildiz futbolcu olacak!
Siyah adam senden güzel futbol ve goller bekliyoruz!
kaç yasina gelmis hala sorumluluk almayi ögrenememis korkarak oynuyor.sut çekmekten bile korkuyor.eskiden böyle degildi bu formayi kaldiramiyor.
sut cekmeyi birak maclarda topu bile kontrol edemio yav
Yazik verilen paraya... Çaglar, Ufuk gibi yildiz adaylarinada sabredersiniz umarim.
Augustine iyi bir forvetama bir türlü ankaradaki formunu bulamadi gecen sezon. Ankarada gollerini atarken hezkez süper gölcü diyordu ama trabzonda malesef atamadi golleri. Bu sezon son sansi. Ama Mehmet Yilmazin performansi böyle devam ederse o zaman zor sans bulur.
Sorunsuz bir Agustine çok faydalidir. Ben ondan bu sene çok sey bekliyorum. Ve iddia ediyorum; göreceksiniz bu yil Yattara'yla onun yili olacak...
Insaallah... Pek umutlu diilim ama insaallah yaniltir beni...
denizci61 Nickli Üyeden Alıntı
ins.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)