Aşırı derecede Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini düşünüyorum. Düşündüklerimde aşırılaştığım zaman hep olmuştur haberiniz olsun.
Ama olmazsa da yüklenmeyin bana.![]()
Aşırı derecede Fenerbahçe'nin puan kaybedeceğini düşünüyorum. Düşündüklerimde aşırılaştığım zaman hep olmuştur haberiniz olsun.
Ama olmazsa da yüklenmeyin bana.![]()
teκ κardeş dгogнeda uпiтed
Hazırmıyız.......
Kemerleri bağlayalım....
bugun şampiyonluğa uzanalım...
hayden horona...
el fatiha........![]()
"Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
--------------------------Novalis--------------------------
burada yazılanları okuyunca herhalde 5-6 bin kişi var dedim tribünde.
tv'yi açtım maça 20 dakika var neredeyse dolu stad.
eleştirecek yer arıyorsanız fb'nin koruyucusu ve bugünkü tablonun mimari olan sarı-laci kalem, kravat ekibini eleştirin.
hiç umudum yok ama...
ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Bu heyecana yürek dayanmaz. Haydi Ankaragücü.
offf askerdeyiz iştima yeni alındı hemen nete geldim ...Çoğu siteye girilmiyor yasak olduğu için ama Bmn açılıyor şükür arkadaşlar biz sadece macı burdan takip debiliyoruz...son durum nedir...![]()
[COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
[/COLOR]
Düşünsenize Tekke'nin golü şampiyonluğu getiriyormuş. İrfan Abi, Hayrettin Emice'nin hakkını nasıl öder o vakit?![]()
BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Allah'ım sen yardımcımız ol. Haketmeyenleri güldürme Yarabbim.
Kazım Koyuncu'nun haydesi varken neden başka insanların söylediği çalınıyor anlamadım ben arkadaş.
Arkadaşlar birşey soracam... taraftar pakete üyeyim her zaman 204. kanaldan izliyordum maçı fakat şimdi şifre var . maçı hangi kanaldan izliyecem? bilen var mı ? teşekkürler?
abicim doğru söylüyorsun kalem kravat konusunda ama seyirci konusunda haksızsın.mesele stadın dolması değil ki!!daha 1 saat önceki kadıköy'deki atmosfere bak,maç başlamak üzereyken bizim stattaki atmosfere bak.eleştirilen de bu zaten.yoksa stst dolmuş dolmamış mesele değil.zaten her hafta çok az boşluk kalıyor ama atmosfer sıfır sıfır sıfır
Taraftara bak bee iyi gün taraftarıı 4 bin bilet satılmamış !!
ŞAMPİYON TRABZON
Maçlar başlar ilk dakikalarda Ankaragücü'nün gol haberiyle Avni Aker coşar, takım yüklendikçe yüklenir golü bulur, İstanbul'da Ankaragücütaraftarı sevemediğim "İ... Fener olamazsın şampiyon" sesleriyle gerilimi yükseltir. İlk yarılar böyle biter... Devre arası koridorlarda Ankaralı oyunculara yedek kulübesindeki topçular yalvarmaya başlar....Aziz bey hakem odasını basar... Takımlar sahaya çıkar...Sonuç değişmez.....Gerisini geçen seneden biliyorsunuz.. Timsah yerine kolbastı oynayan zavallılar, yangınlar vs.. vs..
Biz önümüzdeki iki macı da kazanalım da olamazsak öyle olamayanım şampiyon....
"Trabzon taraftarı hak etmiyor, etmedi, etmeyecek" düşüncesini bilinçlere yerleştirmenin derdindeler adiler. Gelmeyelim oyuna. Trabzon taraftarı hak etmedi, peki kim hak etti? İstifa pankartıyla maça gelip şakşağa devam edenler mi?
Ulan bende burayı okudum stad bomboş sandım bir baktımki nerdeyse full![]()
I am not in danger , I am the danger..
o maça gitmeyen tarftara yazıklar olsun demek istiyorum
Birisi şöyle güzel bir şampiyonluk dua yazsın hepimiz her birlikte amin diyelim
satilmayan biletler numarali biletleri orasi bos cunku bi iblet orda 300 milyon herkeste alamaz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)