Televizyonda eglence programi yapan Yildiz Tilbe'nin geçen programinda bir dizi rezillik yasandigini duydum. Ben izlemedim, izleyen arkadaslar varsa ve bilgilerini, düsüncelerini paylasirlarsa sevinirim.
Bir forumda rastladigim bazi yorumlari da paylasmak isterim:
--------------------
yildiz tilbenin programinda kürtçe sarki söyleyen rojin denen kadin ve yanindakiler türkçe karsitligi yaptilar yanindakiler rum kadin ismini bilmiyorum ve roman balik ayhan kürtçe sarkilar söyleyen rojine davuluyla eslik ediyor canli yayina baglanan ve bu rezalete karsi gelen içisleri eski bakanina hakaretlerde bulunan yildiz tilbeyede konuklar alkisliyor bu ne rezalet anlamiyorum anlamakta istemiyorum ama söyle diyorum yaziklar olsun bana elim kolum bagli birseyler yapamiyorum soruyorum neden niçin TÜRK ülkesinde biz türkler asaglaniyoruz not..alkis tutan seyircilere soruyorum neye alkis tuttugunuzu biliyormusunuz hayir bilmiyorsunuz siz daha kim oldugunuzu bilmiyorsunuz.
--------------------
programi ben izlemedim ama anneannem izlemis. Kibrisli kadina Yildiz Tilbe ''sen rumsun di mi'' demis. Kadin ''hayir Kibrisli Türküm'' deyince, Yildiz Tilbe ''aslini saklama, herkes aslini söylesin, ben kürdüm'' demis. rojin de ''ben kürdüm'' demis, Balik Ayhan roman oldugunu söylemis, Ankarali turgutta ''bende ankaraliyim'' demis. Turgutta Ankaranin kürtlerinden oldugu biliniyor zaten. Ondan sonrada mozaik zenginligimiz falan denmis.. Iste böyle bir program olmus..
--------------------
BENDE IZLEDIM...BENIM KÜRTLÜGÜME LAF SÖYLEYEN BENI ALNIMIN ORTASINDAN VURMALIDIR GIBI LAFLAR EDIYORDU...
--------------------