birader trabzonlu deilim ama trabzonsporluyum afyonluyum.....yani bizim kanimizda yok mu onumu demek istiyosun!!!!!
G***NüN DiBiNDe aDaM VuRuLuYoRSa,SeN RaLLi MeMeDi TaNiYoSaN,61 PLaKaYi HeR GöRDüGüNDe GözLeRiN DoLuYoRSa,
HeR SeHiRDe TRaBZonLuYuM DiYiNCe SaNa YaLaMa CeKiLiYoRSa,aVNi aKKeRDe SaDCe FeNeRBaHCeYe KüFReDiYoSaN,
HiÇ BiYeRDe HiÇ BiSeDeN KoRKMuYoRSaN,CoK CaBuK SiNiRLeNiYoRSaN,PeYNiRLiYi ÇaRDaKTa YiYoRSaN,
TRABZONSPOR SaMPiYoN oLuNCa TRaBZoNDa MeRMi YaGaCaGiNDaN ALLAH 1 KaDaR e
(tonya lilar hariç),KaVGa eDeMeDGiNDeN SoNuNDa oLaYiN TaTLiYa BaGLaNaCaGiNDaN eMiNSeN,
TaNiDiGiN HeRKeSiN eViNDe eN aZ 1 SiLaH oLDuGuNDaN eMiNSeN,RuHSaTSiS SiLaHLaR ToPLaTiLaCaK DeNiLDiGiNDe
GüLMe KRiZiNe GiRYoSaN,HeR MaHaLLeDe HeR ALLAHIN aKSaMi KaVGa oLuYoRSa,aRTiK YaGMuR YaGMaSiN DiYoRSaN,
DaNGeR YaZiSiNi TAnKeR SaNiYoSaN, MeKKeYe GiTMeDeN uZuNSoKaKTa HaCi oLaBiLiYoSaN,
SüLeYMaN Die BiR ReSTauRaNT BiLiYoSaN,Bu SüLo KeSiN Üç GüNe öLüR DiYoSaN,
BoMBaCi YaSiNi TaNiYoSaN,15 YiLDiR iÇiYoRuM Bi BaGiMLiLiGiNi GöRMeDiM DiYoRSaN,
Ya KaNiNDa VaR.. SeN TRaBZoNLuSuN...
birader trabzonlu deilim ama trabzonsporluyum afyonluyum.....yani bizim kanimizda yok mu onumu demek istiyosun!!!!!
selimberkan Nickli Üyeden Alıntı
selim arkadas zaten burda trabzonsporlulukdan ziyade trabzonlulukdan bahsetmis böle bi topiçe gerek varmi oda tartisilir ama bunun sehir insani olmakla bi alakasi var benim sahsi görüsümdür bu. birde özellikle siz bizlerden daha çok trabzonsporlusunuz ben öyle düsünüyorum biz zaten trabzon insaniyiz ama sizler bu klüp ün neferisiniz. selam ve dua
estagfurullah bu yaziyi bi arkadasim gönderdi benimde hosuma gitti öyle koydum.uzun sokakkta haci olma kisminda koptum zaten.
maillerdede dolasiyordu bu bi aralar
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
üzgünüm ama bence de hos degil
valla ben de gümüshaneliyim ama trabzona indigimde iste benim memleketim diyorum bana ne denir o zaman?????????????????
Hos olmayabilir ama noktasina kadar dogru bir yazi.Hele de bir Tonyali olarak;gögsümümü kabartsam,yoksa utansam mi diye karar veremedim.
arkadasim sizin bizim gözümüzdeki degerinizi bir bilseniz, en azindan benim gözümde, kardesim gibi seviyorum trabzonlu olmayip Trabzonspor'u tutanlari...
bendeeee trabzonluyum trabzonsporluyum
veeee cok mutluyumm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Allaha sükür Trabzonlu ciktim bende[img]smileys/smiley4.gif[/img]
fakat su (tonyalilar hariç) yaziyi degissek fena olmaz arkadaslar ben Tonyali degilim ama.. YAkismamis tonya da bizim bi ilçemiz ve en az bizim kadar fanatik Trabzonsporlular Müslümanlar ve Türkler orada da var.. bu hariç yazi super olmus[img]smileys/smiley32.gif[/img]
fromTheRApBZONe Nickli Üyeden Alıntı
kardes yalniz bunu alinti yaptigin yeri yaz cünkü bunu benim bi tanidik yazdi[img]smileys/smiley1.gif[/img]
eger tanimiyorsan söyliyim kendisi Trabzon un piskopatlarindandir
nicki Shaaiir_61Edited by: kanda61
corleone Nickli Üyeden Alıntı
Al bendende okadar...
fromTheRApBZONe Nickli Üyeden Alıntı
Kardeslerim cahaletimi mazur görün bu tonya'lilar hariç derken tam olarak neyi kastediyor anlayamadim ??
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)