Eski baskanlarimiza davet
Yönetim kurulumuz tüm eski baskanlarimizi özel uçakla gidilecek Kayseri deplasmanina davet etme karari aldi. Basin Sözcümüz Zeyyat Kafkas, konuyla ilgili Medya Merkezimize yaptigi açiklamada, birlik beraberlik sloganiyla göreve gelen yönetim kurulunun ilk deplasmaninda camianin bütünlügü adina eski baskanlari yaninda görmek istedigini vurguladi.
Baskan Nuri Albayrak?in görüsleri dogrultusunda baskanlari tek tek aradiklarini kaydeden Kafkas, ??Ligin ikinci yarisina iyi bir baslangiç yapmak adina Kayserispor maçina büyük önem veriyor, degerli baskanlarimizi yanimizda görmek istiyoruz?? dedi.
17.01.2006 15:50:00 |
Iste olay budur.Birakin Trabzonspora Siyasetin bulastigini Sunun bunun oldugu gereksiz tartismalari Trabzonsporda en büyük sorun Birlik olunamamasi Baris ortaminin saglanamamsi.Bence Bu adim Trabzonsporda barisin temellerinin atilmasi için en büyük adimlardan birisidir.Olmasi gereken tavirdir.
Bizler burda Trabzonsporlu oldugumuz için variz.TRABZONSPOR un maçlarina giderken,Gerede kamplsarina giderken,ne için gittik Trabzonsporlu oldugumuz için hangimiz hangimize sen hangi partisdensin diyerek gittik.Bir otobüse 30 kisi bindik,50 kisi bindik 50 tane farkli görüsten insan,ama Tek görüs TRABZONSPOR bunun için bir araya geldik.
Trabzonspor da bana göre en büyük sorun kendi aramizda yaptigimiz hos olmayan kavgalardir.Bunda hepimizin hatalari vardir.Gelin Yönetimin Yaptigi Harekete bizde destek olalim Birlik olalim.
Yönetim basarili oldugunda yaninda,Basarisiz oldugunda Trabzonspora zarar verdiginde karsisinda dikilelim.Gücümüzü birlestirelim.
Yönetimin attigi bu dev adima bizde destek olalim.Kavgalardan degil Birlikten kuvvet dogar.Tek hedefimiz Olsun burda Trabzonspor olsun.
GELIN CANLAR BIR OLALIM