Iskender GÜNEN Sabah Gazetesinde yazar.
merhaba arkadaslar,
merak ettim, eski futbolcularimiz nerde, ne yapiyorlar ???
mesela: Sehmuz, Vugrinec, Soner (kisa boylu), dobi Hasan, Hamdi, kaptan Kemal, Iskender, Misse Misse[img]smileys/smiley36.gif[/img], Deli Bekir [img]smileys/smiley2.gif[/img]ve digerleri ???
es'selam...
Iskender GÜNEN Sabah Gazetesinde yazar.
kobra Nickli Üyeden Alıntı
onu demiyorum abi, hani antalyada oynayan uzun boylu ...
AvniAker kardes Dobi Hasan'in nerde oldugunu O'nunla ilgili baslikta anlattim.Samsunspor altyapisinin basinda su anda.
Aslinda bir ara bulup BMN için bir röportaj yapsam kendisiyle fena olmayacak,ama is güç birakmiyor ki yakamizi...
MAcit, Sariyer de oynuyor...bugün gördüm....[img]smileys/smiley17.gif[/img]
ben soneri cok merak ediyorum valla
istanbullu61 Nickli Üyeden Alıntı
kocaelinde kofte salonu var
iç karartici gibi olmasin ama eski futbolcularimizdan ismail gökçek hastalikla bogusuyor..geçenlerde evini göstermisti gerçekten evin her kösesinde bordo mavi renklerin dansi söz konusu
Gay-S ile yapilan Jubile maçindan hatirlasiniz sanirim Ismail Gökçek'i
Allahtan sifalar diliyorum kendisine
iskender çin'e gitmisti hala orda oynuyor tabi ayni iskender den bahsediyorsak
GenTLeMaN Nickli Üyeden Alıntı
ISMAIL GÖKÇEK konusunda bir organizasyon yapamazmiyiz? BMN olarak ziyaret etsek mesela. nasil ki bizi birakan hainleri unutmuyorsak vefali olanlari da unutmamaliyiz bence. üstelik onun çok fazla morale ihtiyaci var.
arkadaslar deli bekirde trabzon duruyo ne yaptigida belli degil
Hamdi Aslan ile Ankara'da arasira görüsüyoruz. Keyfi, morali, sagligi yerinde. Su anda bir is yapmiyor yatirim yapacak yer ariyor. Ya da iyi bir teklif gelirse antrenör olabilirmis beklemedeymis. Öyle diyor[img]smileys/smiley2.gif[/img]
birde Atay Aktug vardi: TRABZONSPOR kulübünde baskan.
Ben en çok Hamiyi merak ediyorum.Kimbilir nerde ne yapiyor[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Comos Engin ne yapiyor diye merak eden olursa yorumcu olmus eli kolu iki dakka rahat durmuyor
cosmos yillardir. meltem tv de yorum yapar , sariyer de oturur .
onun gölünü bilirmisiniz AKRENESE orta sahadan gögüsü ile alip sut doksana ilk gol. kivircik kafa simdi oldu kel kafa
umraniye deli bekir in dugün salonu var trabzonda deniz kenarinda, hami trabzonda yatiyor asagiya ama simdi görev almis ts kulübünde.
dozer cemilin ölümü vallahi cok garip,cok üzülüyorum duydugum zaman .
dozer cemilin oglu bir aralar kocaelinde oynuyordu,ismi yakup olmasi lazim tam bilmiyorum ismini
Ismail GÖKCEK konusuna gerçekten üzüldüm
soner simdi köftecilik yapiyormus galiba trabzonsporumuzun dergisinde okumustum
ÜNal KARAMAn dan ne haber? bilen var mi?
fanatik pacci Nickli Üyeden Alıntı
evet arkadaslar,süper fikir!.. bu konun üstünde durmak lazim.. Ziyaretçi kabul ediyolarsa gidelim, moral verelim...
Bir zamanlar kalecimiz olan Jan Marie paff'ta mastercard'in reklamlarini yapiyor arkadaslar...
Berat Tekke Nickli Üyeden Alıntı
Sevgili arkadaslar , ISMAIL GÖKÇEKile ilgili organizasyon yapmak isteniyorsa , ben randevuyu ayarlayabilirim.
Saygilarimla Edited by: ozcilingir
ozcilingir Nickli Üyeden Alıntı
kardesim eger ziyaretçi kabul ediyorlarsa bi bmn çikarmasi yapabiliriz.Edited by: coach
hami mandirali u 17 de antranörlük yapiyo belirteyim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)