Sayfa 33 Toplam 154 Sayfadan BirinciBirinci ... 23 31 32 33 34 35 43 83 133 ... SonuncuSonuncu
Toplam 3839 adet sonuctan sayfa basi 801 ile 825 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Spor Toto Süper Lig 30.Hafta | Eskişehirspor 0 - 0 Trabzonspor

Forumdan Uzaklaştırılmıştır vivanet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Giresun

Alıntı Bir_Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fenerbahçe maçı için daha öncede yazmıştım. Fenerbahçe maçında izlediğim futbol (ki ne kadar futbol denirse) bankasya dahil son 5 yılda izlediğim en kötü futboldu. Oyuncularda ki isteksizliği anlamamıştım ki hala daha anlayamadım. Ben (biz) taraftar olarak her zamanki görevimizi yaptık ama futbolcular yapmadı. Verdiğim bilet parasına ve harcadığım zamana üzüldüm desem yanlış olmaz. Keşke böyle bir mağlubiyet ile herkesin ağzına sakız olmasaydık, keşke...
    arkadaşım senin iyi niyetinden bir şüphemiz yok ama bu belliki hocanız olan bülent bey maçı vermiş..o zaman sizde madem çok seviorsunuz bizi bu maçta trabzon diye bağırın hadi bakalım.aziz yıldırım bülent hocayı satın alabilir ama sizi alamaz dimi....?

Armağan Dere - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Pardon Bir düzine yazmışım yarım düzine olacaktı...7 gol yediniz pardon
    Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
    Olmak ister isen bu yolda mahir,
    Harabat ehlini hor görme şakir,
    Defineye malik viraneler var.

Forumdan Uzaklaştırılmıştır Helvacı61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı foxx61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Taşlama işini ne kadar tasvip etmesem de onların statta muslukları söküp bizim taraftarımıza fırlatması ayıp değil mi ? Süper Kupa finalinde yaptıkları peki ? Bursa'daki maçta olanlar ?

Herkes hakettiği şekilde muamele görür...
    arkadaşım taşlıycaksan dayak yeme kendi memleketinde dayak yemekten ayıp ne var.

Trabzonspor Kongre Üyesi
    Aytaç Çakıroğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı bir_bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fenerbahçe maçı için daha öncede yazmıştım. Fenerbahçe maçında izlediğim futbol (ki ne kadar futbol denirse) bankasya dahil son 5 yılda izlediğim en kötü futboldu. oyuncularda ki isteksizliği anlamamıştım ki hala daha anlayamadım. Ben (biz) taraftar olarak her zamanki görevimizi yaptık ama futbolcular yapmadı. Verdiğim bilet parasına ve harcadığım zamana üzüldüm desem yanlış olmaz. Keşke böyle bir mağlubiyet ile herkesin ağzına sakız olmasaydık, keşke...

es es lİ kardeŞ ÜzÜlme o maÇta sİzİn kadar efor sarfetseydİ takim fenerİ yenerdİnİz. Zaten lafimiz sİze deĞİl yÜrÜyen ve mÜcadele etmeyen takimlara. Es es trabzonumdan Önce bİzansa İlk kafa tutan ve haksizliĞa uĞrayan anadoluda Şampİyon yapilmamiŞ ama bÜyÜklÜĞÜnÜ herkese gÖsteren bİr takimdir.

Bİz es esİ her zaman sevİyoruz. Çikip mÜcadelemİzİ verceĞİz.

Sene sonuda İnŞallah es eslİ kardeŞlerİmİzel ŞampİyonluĞu kutlayacaĞiz. Bİrbİrİmİzİ kirmayalim bİz bİze lazimiz arkadaŞlar.

BMN Yönetim Kurulu Yiğit Gayretli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Bir_Bilen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fenerbahçe maçı için daha öncede yazmıştım. Fenerbahçe maçında izlediğim futbol (ki ne kadar futbol denirse) bankasya dahil son 5 yılda izlediğim en kötü futboldu. Oyuncularda ki isteksizliği anlamamıştım ki hala daha anlayamadım. Ben (biz) taraftar olarak her zamanki görevimizi yaptık ama futbolcular yapmadı. Verdiğim bilet parasına ve harcadığım zamana üzüldüm desem yanlış olmaz. Keşke böyle bir mağlubiyet ile herkesin ağzına sakız olmasaydık, keşke...
    İşte biz anladık anlatıyoruz. Sayın Bülent yapacağını yaptı. Bizim de gözlerimiz sahada Eskişehirspor için yapmayacağı şey olmayan futbolcuları aradı ama pek göremedik maalesef. Eskişehir, duruşuyla Anadolu'nun en delikanlı kulüpleri arasında başı çekenlerden biridir. Beklentilerimizin yüksek olmasının yegâne sebebi de bu zaten. Taraftar olarak sizlere diyecek tek kelimemiz yok, eyvallah... Ama saha olanlar çok farklı. Cuma günü ak koyun kara koyun çıkacak ortaya. İnşallah çıkar "normal" mücadelenizi edersiniz de o şerefsizlerin ağzına sakız olmaz bu maç da, her maç olduğu gibi...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Nereden
    İstanbul

Alıntı Helvacı61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım taşlıycaksan dayak yeme kendi memleketinde dayak yemekten ayıp ne var.
    Kim dayak yemiş bizimkiler mi?.sanmıyorum.Ancak yıllar önce Bursa'da Muradiyeye kadar kovalamışız Bursalıları daha ne olsun...

mhayri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Herkes adam gibi topunu oynasın hatta tüm zamanların en iyi topunu oynasın...
    Beni yenmek için delicesine oynasın.
    Çılgın gibi manyaklar gibi oynasın hatta...
    Ama yönetim adil olsun ben her türlü o maçı alırım ...
    Belki ilk dakikada belki son dakikada...
    Çünkü benim takımım şampiyonluk motivasyonu ile oynuyor, kaldı ki benim takımım
    bundan sonra oynayacağı bütün rakiplerden kat kat kaliteli kadroya sahip...
    Demem o ki yönetim adil olsun rakip ne oynarsa oynasın...
    "Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
    Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"

BMN Yönetim Kurulu Yiğit Gayretli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı Helvacı61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kavgada dayak da yenir dayak da atılır. Böyle ölçüt olmaz. 15 kişiye 50 kişi dalarsa atar dayağı. Heykel'de biri çocuk ikisi bayan 5 kişiye 100 kişi daldıkları gibi...
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

FC-ST-PAULI-61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Eskisehir bize karsi ölümüne oynayacaktir.Ama bi ise yaramayacak.Cikip 3 tane atip susturacagiz Fenevi.
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Nereden
    Giresun

ama yine iddamı sürdürüyorum fener bu hafta puan kaybecek bu sorunlar ortadan kalkacak..ama bizim es es maçı zor gerçekten.

Karasoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Bu hafta Umut yine inşallah bir kazmalık yapmaz da atar golünü.Düşünün maçın son dakikası maç berabere giderken umut boş kaleye topu yuvarlayamıyor

Bekir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

İStanbul'dan 5 kişi maça gitmeyi düşünüyoruz,Bilet ayarlıyabilcek var mı??

Varsa özel mesaj atarsa sevinirim..

Forumdan Uzaklaştırılmıştır Helvacı61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı foxx61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kavgada dayak da yenir dayak da atılır. Böyle ölçüt olmaz. 15 kişiye 50 kişi dalarsa atar dayağı. Heykel'de biri çocuk ikisi bayan 5 kişiye 100 kişi daldıkları gibi...
    beşikdüzündeki olayda söylene şu :5-10 kişi otobüsü taşlamış onlarda inmiş trabzonspor taşlayanları dövmüş böyle bir rezillik varmı neyse konu bu değil

Nereden
    İstanbul

Alıntı Karasoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu hafta Umut yine inşallah bir kazmalık yapmaz da atar golünü.Düşünün maçın son dakikası maç berabere giderken umut boş kaleye topu yuvarlayamıyor
    Bursa maçında son dk'da kaçırdığı golden sonra yandaki dayıya dönüp :''Dayı ya 0-0 olsaydı da bu golü atamasaydı ne olurdu dedim''..Düşünmek bile istemiyorum dedi...

bariskaratas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Uploaded with ImageShack.us

penaltıyı tartısacagına burdaki bariz faulu neden kimse tartısmıyor fb macında?
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Nereden
    Giresun

Alıntı Armağan Dere Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bursa maçında son dk'da kaçırdığı golden sonra yandaki dayıya dönüp :''Dayı ya 0-0 olsaydı da bu golü atamasaydı ne olurdu dedim''..Düşünmek bile istemiyorum dedi...

umut deme lütfen..azcık olan moralim sıfırlanıyor.

SILENT06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Eskişehir

Biletler ne zaman satışa çıkar bilen var mı?
    BÜLENT

kudu_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir

zor maç inşallah defans yapan bir eskişehir ile oynamayız eğer defans yapma takdiği olmazsa zevkli gollü bir maç geçeceğine inanıyorum ama genğe de 1-0 olsun bizim olsun diyorum ceza tahtasına baktım da kıllandım antebin 4 futbolcusu bu hafta sarı kart cezalısı az değil tam 4 futbolcu sanki bilerek görülmüş veya gösterilmiş gibi kıl ufak ama ufak da olsa mide bulandırıyor eskişehir çık sahaya adam gibi oyna sana yakışanı yap yürekten bizans düşmanlığınıza inanıyor şerefli duruşunuza güveniyorum sayın futbolcu kardeşlerim çıkın galibiyet için oynayın zira beraberlik es ese yaramaz inşallah kazasız belasız atlatırız
    tolga
    serkan-giray-egemen-brozek
    colman-selçuk
    burak-jaja-engin
    brozek
    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

FC-ST-PAULI-61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alıntı bariskaratas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

penaltıyı tartısacagına burdaki bariz faulu neden kimse tartısmıyor fb macında?
    Abi fenerin Oyuncular Tekme Tokat giriyolar Hakem Faul bile calmiyor.Alistilar artik ,baktilar Hakem calmiyor mesela Lugano Futbol oynamiyor resmen Güres yapiyor
    Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Nereden
    İstanbul

http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=90989

Kritik Eskişehirspor maçı öncesinde, Bursaspor maçında hafif sakatlık yaşayan Serkan Balcı ve Colman'dan ise iyi haber geldi. İki oyuncununda durumlarının ciddi olmadığı ve cuma akşamı takımdaki yerlerini alacakları ifade edildi. Sakatlığı bulunan bir diğer oyuncu Piotr Brozek'in takımdan ayrı düz koşu yaptığı, Polonyalı oyuncunun durumunun maç günü belli olacağı bildirildi

Nereden
    Giresun

es esli arkadaşım bize bu maçta yapıcağınız en güzel şey umut'un maçtan sonra kafasını kırmanız..) şimdi bana bağırıcaklar arkadaşlar. ama çoğuda yok demez yani buna. tabi sportmenliğe yakışmaz yinede.
    Konu vivanet tarafından (19.04.2011 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.

Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Tüm Türkiye bu maçta puan kaybetmemizi bekliyor ama bence rahat galibiyetlerimizden biri olacak. Fener'den önce oynamamız da avantaj kazanırsak eğer moral olarak çökecekler ve puan kaybı muhtemel onlar için.
    "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

bariskaratas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul

Alıntı FC-ST-PAULI-61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi fenerin Oyuncular Tekme Tokat giriyolar Hakem Faul bile calmiyor.Alistilar artik ,baktilar Hakem calmiyor mesela Lugano Futbol oynamiyor resmen Güres yapiyor
    Aynen öyle bizim fb maçımızda kötü oynadık diyorlar da. fb lilerin tekmelerinden kalkamadı ki bizimkiler yerden.
    jaja ilk yarı yerdeydi hep .arkadan selcugun emrenin mehmetin luganonun tekmelerine bi tane sarı kart cıkarmadı. colman baist bi faulunde 2 . deyip sarıyı cıkardı. ince ince dogramak buna denir.
    fb antep macında 10 sarı bir kırmızı göercek naptı antepliler? asıl fb den 2 kişi atılmalıydı kırmızı. lugano 3 tane kırmızı görmesi lazımdı
    Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
    İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

reis49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa

Bizim taraftar anca birbirini dövsün.. maçta Farozlular , Gurbetçi Gençlere saldırmış aldıgım habere göre.. GG taa İstanbuldan geldi maça ayıb etmişler harbiden

MaDDoX_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kütahya

bütün fenev yazarları bize cephe almış durumdalar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)