Pardon Bir düzine yazmışım yarım düzine olacaktı...7 gol yediniz pardon
Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
es es lİ kardeŞ ÜzÜlme o maÇta sİzİn kadar efor sarfetseydİ takim fenerİ yenerdİnİz. Zaten lafimiz sİze deĞİl yÜrÜyen ve mÜcadele etmeyen takimlara. Es es trabzonumdan Önce bİzansa İlk kafa tutan ve haksizliĞa uĞrayan anadoluda Şampİyon yapilmamiŞ ama bÜyÜklÜĞÜnÜ herkese gÖsteren bİr takimdir.
Bİz es esİ her zaman sevİyoruz. Çikip mÜcadelemİzİ verceĞİz.
Sene sonuda İnŞallah es eslİ kardeŞlerİmİzel ŞampİyonluĞu kutlayacaĞiz. Bİrbİrİmİzİ kirmayalim bİz bİze lazimiz arkadaŞlar.
İşte biz anladık anlatıyoruz. Sayın Bülent yapacağını yaptı. Bizim de gözlerimiz sahada Eskişehirspor için yapmayacağı şey olmayan futbolcuları aradı ama pek göremedik maalesef. Eskişehir, duruşuyla Anadolu'nun en delikanlı kulüpleri arasında başı çekenlerden biridir. Beklentilerimizin yüksek olmasının yegâne sebebi de bu zaten. Taraftar olarak sizlere diyecek tek kelimemiz yok, eyvallah... Ama saha olanlar çok farklı. Cuma günü ak koyun kara koyun çıkacak ortaya. İnşallah çıkar "normal" mücadelenizi edersiniz de o şerefsizlerin ağzına sakız olmaz bu maç da, her maç olduğu gibi...
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Herkes adam gibi topunu oynasın hatta tüm zamanların en iyi topunu oynasın...
Beni yenmek için delicesine oynasın.
Çılgın gibi manyaklar gibi oynasın hatta...
Ama yönetim adil olsun ben her türlü o maçı alırım ...
Belki ilk dakikada belki son dakikada...
Çünkü benim takımım şampiyonluk motivasyonu ile oynuyor, kaldı ki benim takımım
bundan sonra oynayacağı bütün rakiplerden kat kat kaliteli kadroya sahip...
Demem o ki yönetim adil olsun rakip ne oynarsa oynasın...
"Benim geçmiş zaman içinde yan gelip yattığıma bakma
Ben geleceğin kara gözlü zalimlerindenim"
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Eskisehir bize karsi ölümüne oynayacaktir.Ama bi ise yaramayacak.Cikip 3 tane atip susturacagiz Fenevi.
Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.
ama yine iddamı sürdürüyorum fener bu hafta puan kaybecek bu sorunlar ortadan kalkacak..ama bizim es es maçı zor gerçekten.
Bu hafta Umut yine inşallah bir kazmalık yapmaz da atar golünü.Düşünün maçın son dakikası maç berabere giderken umut boş kaleye topu yuvarlayamıyor![]()
İStanbul'dan 5 kişi maça gitmeyi düşünüyoruz,Bilet ayarlıyabilcek var mı??
Varsa özel mesaj atarsa sevinirim..
Uploaded with ImageShack.us
penaltıyı tartısacagına burdaki bariz faulu neden kimse tartısmıyor fb macında?
Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Biletler ne zaman satışa çıkar bilen var mı?
BÜLENT
zor maç inşallah defans yapan bir eskişehir ile oynamayız eğer defans yapma takdiği olmazsa zevkli gollü bir maç geçeceğine inanıyorum ama genğe de 1-0 olsun bizim olsun diyorum ceza tahtasına baktım da kıllandım antebin 4 futbolcusu bu hafta sarı kart cezalısı az değil tam 4 futbolcu sanki bilerek görülmüş veya gösterilmiş gibi kıl ufak ama ufak da olsa mide bulandırıyor eskişehir çık sahaya adam gibi oyna sana yakışanı yap yürekten bizans düşmanlığınıza inanıyor şerefli duruşunuza güveniyorum sayın futbolcu kardeşlerim çıkın galibiyet için oynayın zira beraberlik es ese yaramaz inşallah kazasız belasız atlatırız
tolga
serkan-giray-egemen-brozek
colman-selçuk
burak-jaja-engin
brozek
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
http://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=90989
Kritik Eskişehirspor maçı öncesinde, Bursaspor maçında hafif sakatlık yaşayan Serkan Balcı ve Colman'dan ise iyi haber geldi. İki oyuncununda durumlarının ciddi olmadığı ve cuma akşamı takımdaki yerlerini alacakları ifade edildi. Sakatlığı bulunan bir diğer oyuncu Piotr Brozek'in takımdan ayrı düz koşu yaptığı, Polonyalı oyuncunun durumunun maç günü belli olacağı bildirildi
es esli arkadaşım bize bu maçta yapıcağınız en güzel şey umut'un maçtan sonra kafasını kırmanız..) şimdi bana bağırıcaklar arkadaşlar.
ama çoğuda yok demez yani buna.
tabi sportmenliğe yakışmaz yinede.
![]()
![]()
Konu vivanet tarafından (19.04.2011 Saat 16:48 ) değiştirilmiştir.
Tüm Türkiye bu maçta puan kaybetmemizi bekliyor ama bence rahat galibiyetlerimizden biri olacak. Fener'den önce oynamamız da avantaj kazanırsak eğer moral olarak çökecekler ve puan kaybı muhtemel onlar için.
"Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."
Uploaded with ImageShack.us
Aynen öyle bizim fb maçımızda kötü oynadık diyorlar da. fb lilerin tekmelerinden kalkamadı ki bizimkiler yerden.
jaja ilk yarı yerdeydi hep .arkadan selcugun emrenin mehmetin luganonun tekmelerine bi tane sarı kart cıkarmadı. colman baist bi faulunde 2 . deyip sarıyı cıkardı. ince ince dogramak buna denir.
fb antep macında 10 sarı bir kırmızı göercek naptı antepliler? asıl fb den 2 kişi atılmalıydı kırmızı. lugano 3 tane kırmızı görmesi lazımdı
Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Bizim taraftar anca birbirini dövsün.. maçta Farozlular , Gurbetçi Gençlere saldırmış aldıgım habere göre.. GG taa İstanbuldan geldi maça ayıb etmişler harbiden
bütün fenev yazarları bize cephe almış durumdalar
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)