Sayfa 137 Toplam 154 Sayfadan BirinciBirinci ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 ... SonuncuSonuncu
Toplam 3839 adet sonuctan sayfa basi 3,401 ile 3,425 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Spor Toto Süper Lig 30.Hafta | Eskiþehirspor 0 - 0 Trabzonspor

Ilelioglu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diðer
    Yaþ
    34

Alýntý h@msi61 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Eskisehirliler Istanbul'a Estanbul diyorlardi bir de, kendileri Iskisehir olmus haberleri yok. Macin bitis duduguyle cikan o ugultu neydi acaba, cok mu sefindiniz bir puana... Yaziklar olsun, satilmis herifler...

Evet ya bende buna deginecektim benimde ilgimi cekti, yahu 1 puana nasil sevindi adi herifler öyle, oysa avrupa sanslari bile yok.

Fenere baska bize baska...

Ýstanbul Saltanatýný 7 kez yýktýk, yine yýkacaðýz, Bordo kanýmýzla Mavi göklere Þampiyon TRABZONSPOR yazdýracaðýz...

Fanatik34 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alýntý matrix5782 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    devre arasý iyi tahlil edilemeyen eksiklikler

3-5 kuruþun hesabýnýn yapýlmasý

bizi bu duruma düþürdü.

okadar avantajý yakalalayan takýma yapýlsaydý 3 tane adam akýllý transferler þimdi biz çoktaaaaaan þampiyon türküleri söylüyorduk

þimdi çýkmadýk candan umut kesilmez diyoruz.

taraftar olarak artýk gözümüzün açýlmadý dikkatli olmamýz lazým (1996-2011) ayný hatalar doðurduðu sonuç da ayný
    Bosuna kendimizi kandirmayalim..eger bir hata 3 defa tekrarlaniyorsa buna hata denmez, ne denir buraya yazamiyorum siz anlayin!

Burdaki bircok insan bu sezon sampiyonluga inandi ama ben mesela devrearasindan sonra böyle büyük bir umut beslemedim sampiyonluk icin. 9 puanlik farkin kapanacagi gün gibi asikardi..detayina girmeyeyim.
    Mesela 2005´te Atay Aktug´un yaptigi da hata degildi, tabi anlayana...

Ama bugün sampiyonluga dünden cok daha fazla inaniyorum. Cünkü sahada tertemiz mücadele eden futbolcularimiz beni buna itiyor.

Secim günü RTE benden gereken cevabi alacaktir.

Önümüzde 4 macimiz var. Hepsini kazandik mi sampiyonuz zaten, yeter ki biz buna inanalim
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

exelans_25 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Yaþ
    34

ne bombasý varmýþ telegolde yazarmýsýnýz izlemek istemiyorum da
    Oyun bitince þah da piyon da ayný kutuya konur...

Trabzonspor Kongre Üyesi
    hodlu - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Yaþ
    46

Malesef Tolga-Mustafa-Giray-Egemen-Burak bir yana diðer sahada dolanan beyefendiler bir yana.Böyle þampiyon olunmaz ama biz olacaðýz ben inanýyorum.Sahada dolaþan beyefendiler ve herkese ihanet eden Engin Baytar size raðmen bu takým tarih yazacak.Bu yýl bu iþ bitecek.Sabretmeye devam...........
    2011 yýlýnda þike yoktur diyen namussuzdur...

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr vivanet - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Giresun

Alýntý krdnz Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Telegolü açýn.

Yarn bomba var.
    ne var..................?

amasya0561 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Amasya

bize bunlarý yapanlar gerçek eses liler degillerdir bence. bunlar çevre illerden hatta istanbuldan gelen fb liler. yoksa esesli neden fb bayragý açsýnki. þimdi biz stresteyiz acaba fb kaybedermi diye ama bana yarýn pis pis sýrýtan fb li arkadaþlara bende nasýlsa son maçta olsa alacagýz elinizden þampiyonlugu diyecegim. olmasada en azýndan son maça kadar stresten çatlasýnlar. YÜCE ALLAHým bize yapýlanlarýn hesabýný sorar inþallah. hem medyadan hem azýzden hemde hakemlerden. 7rtmeyecegiz bogazlarýnda kalacak
    2010-2011 LÝG ÞAMPÝYONU Trabzonspor

ferhat odabaþ - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Zonguldak
    Yaþ
    49

arkadaþlar fenerliler sürekli bizim puan kaybedeceðimizi söylediler ve oldu.. bizde diyelim onlar için..

bülo þerefsizi sivasýn en iyi zamanýnda fenerden 4 gol yedirmiþti. sivasta...

bizim çocuklara bir kiþi yüklenince bakýyorum herkes devam ediyor.. fener maçýnda yenildik hangi topçumuza sert müdahele edilmedi söyleyin..

umre yaptý bu takým biraz maneviyatý öne alýn.. hiç mi duasý kabul olmayacak bunlarýn

krdnz - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    41

Alýntý vivanet Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    ne var..................?
    Aziz yýldýrýma yakýn bir fb li dün stadtaymýþ.
    Bülent uygun ve o þahýs çeliþkili cevaplar vermiþ yarýn o kiþinin fotolarý yayýnlanacak.
    *
    *
    Þampiyonluklarýmýz:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Fanatik34 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya

Alýntý Tangerine Dream Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Þu þovmen Beyaz da Fbli deðil mi? Dün akþam programýna bizim Eskiþehir'deki puan kaybýmýzýn anonsuyla baþlayýp stüdyodaki Fblileri alkýþlatmýþ.
    Acun ve Beyaz..senelerden beri izlemedigim kisilerin basinda gelir...bir tabir kullanacagim ama bu hayvanlara hakaret olur
    “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

ESER - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Avrupa Diðer
    Yaþ
    43

Alýntý amasya0561 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bize bunlarý yapanlar gerçek eses liler degillerdir bence. bunlar çevre illerden hatta istanbuldan gelen fb liler. yoksa esesli neden fb bayragý açsýnki. þimdi biz stresteyiz acaba fb kaybedermi diye ama bana yarýn pis pis sýrýtan fb li arkadaþlara bende nasýlsa son maçta olsa alacagýz elinizden þampiyonlugu diyecegim. olmasada en azýndan son maça kadar stresten çatlasýnlar. YÜCE ALLAHým bize yapýlanlarýn hesabýný sorar inþallah. hem medyadan hem azýzden hemde hakemlerden. 7rtmeyecegiz bogazlarýnda kalacak

esesliler de adam olsun actirmasin o bayragi..

Trabzona baska illerden gelip de avni aker tribunlerinde fb bayragi acabilecek yigitleri analar dogurmadi daha. dotune guvenip bunu yapabilecek bir delikanlinin olma ihtimali mavi kar yagmasi ile ayni ihtimal..

eger baska takim taraftari gelip esesli kolpalarin tribununde fb bayragi aciyorsa bu onlarin ne kadar capsiz oldugunun gostergesidir.. ve bu kendini bilmez birkac kisinin yaptigi tum camiaya mal edilemez soylemi sadece yapilan ayibin uzerini ortmek icin kullanilan bir kiliftir.. kendini bilmezlere haddini bildirmez isen sen de onlardan birisindir..
    Konu ESER tarafýndan (23.04.2011 Saat 23:14 ) deðiþtirilmiþtir.

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    43

Dün akþam maç içerisinde ve maç sonunda takýmýza göstermiþ olduðunuz yoðun sevgi dolu(!) tezahüratlarýnýzý hiçbir zaman unutmayacaðýz ve tarihe not düþeceðiz. Biliniz ki Trabzonspor takýmýnýn ve taraftarrýný ahýný alan hiçbir güç kalýcý olamamýþtýr. Bkz.Vanspor, Samsunspor, Sivasspor. Anti Ýstanbul sözünü sýk sýk kullanýp, Anadolu kardeþliðinden dem vurursunuz. Ama bunun sadece sözde kaldýðýný bu akþam kendi gözlerimizle gördük. Ben zaten biliyordum da bilmeyenler de gördü. 2 hafta önce Fb maçýnda takýmýnýzýn oynadýðý futbolla bu akþamki futbolu mukayese edebilecek kadar futbol bilginizin olduðunu umarak; bu akþamki futbollarýndan dolayý takýmýnýza tepki göstermeniz gerektiðini düþünüyorum. Veya 2 hafta önceki futbollarýndan dolayý.
    Takýmýnýzýn dün akþam oynadýðý maçýn ligde oynadýðý son maç olduðundan da þüphem yok. bkz. Kayserispor. 2 hafta önce Alex'e refakatçilik eden Doða'nýn, maçýn sonlarýnda koþmaktan saha içerisinde kusmasýný ve maçý tamamlayamamasýný; 2 hafta önce sahada dolaþan Sezer'in defansýmýzýn sað tarafýnda oluþturduðu tehlikelri ve etkili oyununu; 2 hafta önce 3 Eskiþehirlinin arasýndan gol atan Fbli futbolcularý ve dün akþam gole giden adamýn arkasýndan formasýna asýlan ve onu durdurmak için yerlerde sürüklenen futbolcularý da gördük. 2 hafta önce 4.lük iddianýz varken yoklarý oyandýðýnýz maçý ve bu hafta iddianýz çok zayýf olmasýna raðmen yaptýðýnýz mücadeleyi de gördük. Bu saatten sonra hiçbir Anadolu takýmýnýn Trabzonspor'un dostu olduðuna inanmýyorum. Veya Sadri Þener'in dediði Türkiye'nin 3/4'ü þampiyon olmamýzý istiyor lafýnýn doðruluðuna inanmýyorum. Gittiðimiz her deplasmanda ayný þekilde''....ne Trabzon, olamazsýn þampiyon'' sözleriyle, baþkanýn söylediði sözün uyuþmadýðýný görüyoruz.
    Ve Bülent Uygun þerefsizi. Bu hafta G.antepspor maçýný izlemeni ve ayný dönemlerde oynadýðýnýz fakat farklý kulüplerden yetiþtiðiniz ve kiþiliðinizin oluþmasýnda yetiþtiðiniz kulüplerden etkilendiðiniz Tolunay Kafkas'ýn oynatacaðý futbolu görmeni istiyorum. O zaman kendi kendine oturup, adamlýðýný sorgulama ve bence artýk futbol dünyasýndan elini ayaðýný çekme vaktinin çoktan geldiðini farketme kanaatine varabilirsin.

Sefer A. - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Fransa
    Yaþ
    34

Alýntý hüseyin1975 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Birak bu isleri bence.
    Trabzonsporumuz koca sezonda kac Mac oynadi ve örnegin Manchester United kac Mac oynadi???
    Adamlar yinede "domuz" gibi kosuyor.

Yahu arkadas, 5 Mac kalmis 5 Mac.
    Yirtacaksin kendini, asacaksin zorluklari.

Ne demis Mehmet Akif?

Ben ezelden beridir hür yaþadým, hür yaþarým
    Hangi çýlgýn bana zincir vuracakmýþ, þaþarým
    Kükremiþ sel gibiyim, bendimi çiðner aþarým
    Yýrtarým daðlarý, enginlere sýðmaz, taþarým

Yada:

Arkadaþ! Yurdumu alçaklara uðratma sakýn;
    Siper et gövdeni, dursun bu hayasýzca akýn.
    Doðacaktýr sana va’dettiði günler Hakk’ýn...
    Kim bilir, belki yarýn... belki yarýndan da yakýn.

Istiklal Marsimizdaki cosku gibi sahada cosmalarini beklerdim.
    Tamam stres var kabul ediyorum ama 5 Mac yahu 5 Mac
    1. biz mançistir miyiz ??
    2. o siirlerle olacak is degil bu, sen de o isleri geç agabey

biz 7gün fb 4gün arayla karsilasmaya çiksaydi, lige ara verilirdi "Kiyamet kopardi"
    Trabzon futbolunun kralý, Ahmet Suat Özyazýcý

61_Hasan_69 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alýntý Tangerine Dream Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Þu þovmen Beyaz da Fbli deðil mi? Dün akþam programýna bizim Eskiþehir'deki puan kaybýmýzýn anonsuyla baþlayýp stüdyodaki Fblileri alkýþlatmýþ.
    yokmuydu programda TS li seyirci.. Bu sene TRABZON S**E S**E Þampiyon diye baðýracak

Forumdan Uzaklaþtýrýlmýþtýr vivanet - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Giresun

þuanda saat 11:15 yarýn akþam saat 8.50 de lider yine biz olucaz....

Nereden
    Avrupa Diðer
    Yaþ
    34

Uygun’a plaket de verilmeli...

Eskiþehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un hafta arasýnda hiçbir iddiasý olmadýðý halde her zaman ki futbolumuzu oynayacaðýz demesi beklenirken sezonun en iyi futbolunu oynayacaðýz þeklinde bir açýklama yapmasýnýn altýnda yatan gerçek, onun gönlünde yatan renklerin sarý-lacivert olduðu gerçeðini bir kez daha gözler önüne serdi. Uygun’a selam ola!

Trabzonspor’un son 5 haftaya girildiðinde Eskiþehir mücadelesinin zor geçmesini herkes gibi biz de bekliyorduk. Lakin yaþanacak puan kaybýnýn telafisi olmadýðý düþünüldüðünde bordo-mavili taraftarlar futbolcularýndan insanüstü bir performans ile beraber mutlak galibiyet bekliyorlardý. Ancak yukarýda da dediðimiz gibi Fenerbahçeli Uygun Trabzonspor’a çelme takýp sarý-lacivert renklere göz kýrptý.

Tabi gazetelerin yanýnda bir de yayýncý kuruluþ var. Galatasaray’ýn ligin dibine demir atmasý, Beþiktaþ’ýn sansasyonel transferler yapýp Avrupa ve ligde baþarýsýz olmasý elde bir tek Fenerbahçe’yi býrakmýþtýr. Galatasaray ve Beþiktaþ’ýn baþarýsýz oluþu nasýl ki gazetelerin tirajlarýný negatif yönde etkilemiþse, yayýncý kuruluþun abonelik satýþlarýný doðrudan etkilemiþtir ve etkileyecektir. Böyle bir ortamda Fenerbahçe’nin de þampiyon olamamasýnýn ne anlama geldiðini iyi bilen “deðerli” basýnýmýz ve yayýncý kuruluþ Fenerbahçe’nin þampiyonluðu için elini taþýn altýna sokmuþtur!

Haliyle bunu bilen ve arkasýna böylesine güçlü destek alan Fenerbahçe de vurdukça vuruyor. Önce Aykut Kocaman kendi baþarýsýzlýðýný örtbas etmek için “Trabzonspor’un penaltýlarý irdelenmeli” diyerek olaylarý saha dýþýna taþýmaya kalkýyorsa, Aziz Yýldýrým puan kaybý yaþanabilecek her riskli maçýn devre arasýnda soyunma odalarýnýn olduðu koridora inerek hakemlere baský yapabiliyorsa. Emre Belözoðlu bir sezonda en az 15, Lugano 10 maç kýrmýzý kartý görmesi gerekiyor ama bir türlü gösteril(e)miyorsa, MHK ve TFF sarý-lacivertli renklerin yaptýðý futbol dýþý ve içi her türlü haksýzlýða sessiz kalýyorsa, Süper Toto Süper Lig þampiyonluðu çok zor arkadaþ…

Yazan: Yakup Çamoðlu /Sporx
    Konu Ilelioglu tarafýndan (23.04.2011 Saat 23:34 ) deðiþtirilmiþtir.
    Ýstanbul Saltanatýný 7 kez yýktýk, yine yýkacaðýz, Bordo kanýmýzla Mavi göklere Þampiyon TRABZONSPOR yazdýracaðýz...

mehmet83 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kuzey Amerika
    Yaþ
    41

Boyle adalet olmaz. Sampiyonluk icin yarisan 2 takimin maclari arasinda 2 gun var. Var mi boyle bir sacmalik. Hadi bizim yorgunlugumuzu gectim, eger dun kazansaydik Fener'in kendini toparlamasi icin cok zaman var. Yok boyle bisey ya.

Tunay ERDEM - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ýstanbul
    Yaþ
    60

bülo yakýnda hayvanatbahçe'nin alt yapýsýnýn baþýna getirilerek onurlandýrýlýr.
    Daraðacýnda olsak bile son sözümüz: "þikebahçe düþecek."

ibrahim - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    35

Alýntý amasya0561 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Tutki öyle. Nüfus cüzdaninda Trabzon yazanlari maratona almiyosan, bir "sehir takimi" olarak Istanbul yazani niye aliyosun o stada? Nerden bakarsan bak serefsizlik diz boyu. Kim bilir biraz daha irdelesek neler cikacak altindan...
    Milli Takýmým TRABZONSPOR
    Al aþaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adý kaldý, onu gören yok.
    Haram kapýþýldý, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Cafer Bulur - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    45

Alýntý Ilelioglu Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Uygun’a plaket de verilmeli...

Eskiþehirspor Teknik Direktörü Bülent Uygun’un hafta arasýnda hiçbir iddiasý olmadýðý halde her zaman ki futbolumuzu oynayacaðýz demesi beklenirken sezonun en iyi futbolunu oynayacaðýz þeklinde bir açýklama yapmasýnýn altýnda yatan gerçek, onun gönlünde yatan renklerin sarý-lacivert olduðu gerçeðini bir kez daha gözler önüne serdi. Uygun’a selam ola!

Trabzonspor’un son 5 haftaya girildiðinde Eskiþehir mücadelesinin zor geçmesini herkes gibi biz de bekliyorduk. Lakin yaþanacak puan kaybýnýn telafisi olmadýðý düþünüldüðünde bordo-mavili taraftarlar futbolcularýndan insanüstü bir performans ile beraber mutlak galibiyet bekliyorlardý. Ancak yukarýda da dediðimiz gibi Fenerbahçeli Uygun Trabzonspor’a çelme takýp sarý-lacivert renklere göz kýrptý.
    Senin ismini gördügümde aklima ne geliyor biliyormusun?

A.gücü,antalya ve fb maclari öncesi kesinlikle kazanmaliyiz yazilari yazildiginda bir sey olmaz,lig uzun maraton diyordun.

Demek ki neymis,lig uzun maraton degilmis hastalik gelmeden sagligin kiymetini bilmek gerektigi gibi puan farki kapanmadan da puan farkinin kiymetini bilmek gerektigi gibi.

Mantikli düsünüldügünde puan kaybetmememiz gereken maclar a.gücü ve antalya maclariydi,yenilmememiz gereken mac da fb maci.
    Konu Cafer Bulur tarafýndan (23.04.2011 Saat 23:23 ) deðiþtirilmiþtir.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fýrtýna Denir Çýkmayýn Yolumuza..."

61_Hasan_69 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Alýn size Giresunlu kardeþlerimiz...
    http://www.facebook.com/video/video....36699&comments

Tek dost Rize-Karþýyaka

hüseyin1975 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    49

Alýntý Sefer Asan Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    1. biz mançistir miyiz ??
    2. o siirlerle olacak is degil bu, sen de o isleri geç agabey

biz 7gün fb 4gün arayla karsilasmaya çiksaydi, lige ara verilirdi "Kiyamet kopardi"
    Siirler sadece bir örnekdi. Bu Yarismada Motivasyon cok önemli bir Faktör.
    Dün Motivasyonu sayesinde en iyi sezonunu oynayan Burak dahi tutukdu.

Artik Siir mi dinlerler, Rapmi dinlerler, Mozartmi dinlerler orasina karismam ama maca cikarken günlerdir ac kalmis ve et görmüs bir "hayvan" gibi saldirmalilar

Bursa macindan sonra verilen demeclerle Motivasyon verilmeye baslanmaliydi ama Hocamizda bizler gibi stres dolu, kriz Yönetimi bence yetersiz kaliyor. Sümüklü Aykut hep ara ara gazi veriyor ve yapdigi tek dogrusu bu maalesef

Biz Manchester degiliz elbet ama onlarin yarisi kadar Mac oynamis bir Takimin böyle Pazar - Cuma demesi kendisini kücük düsürür!
    Sampiyonluga giden Takimin Oyuncusu degil 4 Gün 2 Gün sonra bile tam kapasite oynamali. Bunu 5 Mac yapmali!!!
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Cafer Bulur - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    45

Markus dün burak in attigi golle ve hakemin sadece 4 dakika uzatma vermesiyle ilgili yorum yapti mi?
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fýrtýna Denir Çýkmayýn Yolumuza..."

magicyattara - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon

Tribün dergide biraz içimi döktüm..sinirim tam geçmedi yine de..baný da yedik bu arada..

Bu forumda ne kadar eskiþehirsporlu üye varsa hepsinin kaydýnýn silinmesi talebimi yineliyorum..býrakýn mesajlarýný okumaya,listede isimlerini görmeye bile tahammülüm yok..
    Satýlmýþ bir þehrin satýlmýþ evlatlarýný dinlemeye zaten kimsenin tahammülü olacaðýný zannetmiyorum..
    Herkese Merhaba

hüseyin1975 - ait Kullanýcý Resmi (Avatar)
    Nereden
    Almanya
    Yaþ
    49

Alýntý Johan Cyruff Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    bülo yakýnda hayvanatbahçe'nin alt yapýsýnýn baþýna getirilerek onurlandýrýlýr.
    Daha güzeli olacak bence.
    Ridvan gibi A Takimin basina gececek ve 3 Mac sonra kovulacak
    Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Nereden
    Avrupa Diðer
    Yaþ
    34

Alýntý Cafer1978 Nickli Üyeden Alýntý Mesajý göster
    Senin ismini gördügümde aklima ne geliyor biliyormusun?

A.gücü,antalya ve fb maclari öncesi kesinlikle kazanmaliyiz yazilari yazildiginda bir sey olmaz,liguzun maraton diyordun.

Demek ki neymis,lig uzun maraton degilmis hastalik gelmeden sagligin kiymetini bilmek gerektigi gibi puan farki kapanmadan da puan farkinin kiymetini bilmek gerektigi gibi.

Cafer abi öyle ama...

Fenerbahce kalan son 4 macinida kazanirsa 17'de 16 yapmis olacak.

Ve bu bir rekor olacak herhalde ama kendi bileginin gücü ile degil onun bunun destegi ile yarisin icinde israrla tutuldular ve simdide sampiyon yapilmaya calisiliyor. (bkz. Aykut Kocaman'nin aciklamalari, Taraf tutan medya ve yayinci kurulus, Hakemlere küfreden Aziz Yildirim, Yedek kulübesine saldiran antrenörleri ve taraftarlari, Genclerbirligi maci, Gaziantepsspor maci, vs..)

Bu gercekleride görmen lazim.

Konu Ilelioglu tarafýndan (23.04.2011 Saat 23:33 ) deðiþtirilmiþtir.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanýcýlar

Þu anda 1 kullanýcý bu konuyu görüntülüyor. (0 kayýtlý ve 1 misafir)