Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bilgisayar - Donanım (Haberleş - Yardımlaş)

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Öncelikle hayırlı olsun,

Bana aldığın ürünün kodunu söylermisin ?
    Salı günü teslimat yapılacak.Ya da faturayı bulabilirsem belki yazıyordur.

HP DESKTOP 3010 MT 0000J4U989736001

SAMSUNG B1930 NW 19

Bunlar yazıyor faturada.

Şu olabilir sanırım.

En son ÜNAL tarafından düzenlendi; 10.04.2010, 21:42.
    Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Youtube giremiyorum youtube jacker var ayıca dns ayarlarınıda yapıyorum bağlanamıyorum bi türlü.. Sorun geneldeymiş ama bazı arkadaşlar youtube linki koyuyolar demekki onlar girebiliyo neyse uzun lafın kısası sorun ne olabilir
      FIRTINA

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Youtube giremiyorum youtube jacker var ayıca dns ayarlarınıda yapıyorum bağlanamıyorum bi türlü.. Sorun geneldeymiş ama bazı arkadaşlar youtube linki koyuyolar demekki onlar girebiliyo neyse uzun lafın kısası sorun ne olabilir
        bende bir türlü giremedim youtubeye
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
        BordoMavi.Net
        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Youtube giremiyorum youtube jacker var ayıca dns ayarlarınıda yapıyorum bağlanamıyorum bi türlü.. Sorun geneldeymiş ama bazı arkadaşlar youtube linki koyuyolar demekki onlar girebiliyo neyse uzun lafın kısası sorun ne olabilir
          Aynı sorun bendede var ve sinir bozucu bir durum..Bir an önce düzelir umarım
          Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
          As Roma
          Francesco Totti "10"
          Twitter:cemtotti61

Yorum

• Bende youtube de bir sorun yok. Hem youtubeye hemde tüm engelli sitelere girebiliyorum her türlü

Yorum

• Youtube Jacker'daki Dns'ler galiba zamanla patlıyor,Ben de Youtubejacker kullanırken sorun yaşıyordum,Artık OpenDns kullanıyorum ve hiçbir sorun çıkmıyor...

Yorum

• Youtube Jacker kullanmıyorum, onun yerine DNS tercih ediyorum.

8.8.8.8
                8.8.4.4

Şuana kadar sorun yaşamadım.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• Bilgisayar alacaklara marka kesinlikle tavsiye etmiyorum. Bu işten iyi anlayan arkadaşlarınız vs. varsa toplama yapın. Hem çok düşük fiyata; hem de hiç bir marka bilgisayar yanına yaklaşamaz...

Benim kasam tam 2 yılını doldurdu ve bugün çıkan en donanımlı oyunları bile en üst seviyede takılmadan çalıştırıyor...

- Zotac 8800 AMP 512 Mb
                  - MSI P35 Platinium 1333 FSB/DDR2
                  - Intel CPU E 8400 3.0 Ghz 1333 Mhz 6Mb Core2Duo
                  - Seagate 250 Gb 7200 Rpn 16 Mb Sata2
                  - High power 500 W Act. Güç Kaynağı
                  - Kingston 2 Gb (2*1) 800 Mhz DDR2 Hyper X
                  “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                  Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak EGN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    "high definition audio veri yolundaki modem aygıtı"
                    HP marka bizüstü bilgisayar var bende. Bilgisayarı formatladım ve bütün driver'larını kurdum sadece üstte tırnak içine almış olduğum kısım kaldı, bir türlü becerip kuramadım link aradım bulma da bulamadım. Bu sorunu nasıl çözecem?
                    İsterseniz Microsoft UAA Bus Driver netten bulup yükleyin. Eğer sorun çözülmezse HP sitesinde gerekli driver mevcut. Hp modeline göre kendi sitesinden arama yaparak driverı bulabilirsiniz.
                    HP modeliniz ve Sisteminiz nedir?
                    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• youtube giremeyen arkadaslara ; youtubeye gırememenızın sebebı DNS ayarlarının yapılmamasından yasaklı sıtelere yada yotube girmenız ıcın program yuklemenıze gerek yok cunkı bu programda elle 20 sanıyede yapabılecegınız ısı yapıyor ve bılgısayar bellegınızı haybeye dolduruyor.

turk telekom suanda turkıye genelınde bu ıse onlem almak adına bır altyapı calısması baslattı bu nedenden dolayı bazı DNS lerde sorun cıkabılıyor oyuzden DNS numaranızı ıyı kontrol edın suanda 8.8.8.8 8.8.4.4 ısınızı cok rahatlıkla gorebılecek bır numaradır DNS inizi degistirdikden sonra kullandıgınız antivirus, güvenlik yazılımları ve işletim sistemine gorede sorun yasayabılırsınız buyuzdendırkı konuyu cok uzatmamak ıcın kısa kesıyorum

bilgisayarınıza DNS adresını verdıkden sonra ınternet bellegınızı temızleyın bılgısayarınızı yenıden baslatın buyuk olcude bo sorununuz ortadan kalkacaktır buna ragmen gıremıyorsanız bana bır mesaj atın yardımcı olurum
                      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İlk olarak demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        youtube giremeyen arkadaslara ; youtubeye gırememenızın sebebı DNS ayarlarının yapılmamasından yasaklı sıtelere yada yotube girmenız ıcın program yuklemenıze gerek yok cunkı bu programda elle 20 sanıyede yapabılecegınız ısı yapıyor ve bılgısayar bellegınızı haybeye dolduruyor.

turk telekom suanda turkıye genelınde bu ıse onlem almak adına bır altyapı calısması baslattı bu nedenden dolayı bazı DNS lerde sorun cıkabılıyor oyuzden DNS numaranızı ıyı kontrol edın suanda 8.8.8.8 8.8.4.4 ısınızı cok rahatlıkla gorebılecek bır numaradır DNS inizi degistirdikden sonra kullandıgınız antivirus, güvenlik yazılımları ve işletim sistemine gorede sorun yasayabılırsınız buyuzdendırkı konuyu cok uzatmamak ıcın kısa kesıyorum

bilgisayarınıza DNS adresını verdıkden sonra ınternet bellegınızı temızleyın bılgısayarınızı yenıden baslatın buyuk olcude bo sorununuz ortadan kalkacaktır buna ragmen gıremıyorsanız bana bır mesaj atın yardımcı olurum
                        Ben DNS ayarımı değiştirmiştim ve internetim çok yavaşlamıştı. Bu verdiğiniz numarada bu sorun olmuyor mu?

Yorum

• İlk olarak Ozan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ben DNS ayarımı değiştirmiştim ve internetim çok yavaşlamıştı. Bu verdiğiniz numarada bu sorun olmuyor mu?
                          193.140.100.210
                          193.140.100.215
                          194.27.222.62

Bunlar yasaksız ve gayet hızlı DNS adresleri.

Yorum

• En sonunda onay verdim. 200 usd ye lcd ekran yenilecek. Vatan Bilgisayardan almıştım ürünü ve ilk etap da Vatan bilgisayar yerime o parayı verecek bende onlara ürünü teslim alırken vereceğim. Kaç günde laptopum bana geri döner acaba.
                            yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• İlk olarak Mustafa Önder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En sonunda onay verdim. 200 usd ye lcd ekran yenilecek. Vatan Bilgisayardan almıştım ürünü ve ilk etap da Vatan bilgisayar yerime o parayı verecek bende onlara ürünü teslim alırken vereceğim. Kaç günde laptopum bana geri döner acaba.
                              Vatan Bilgisayar mı ?

Hayatta gelmez o notebook . 3 ay sürer kesin

12.12.2009 tarihinde 1.968,10 TL almışsın

31.03.2010 tarih 11:53:22 saatinde ürünü teslim etmişsin

MUSTAFA ÖNDER GÖKÇE
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• 31,06,2010 da mı teslim alacak
                                Hadi eyvallah..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X